game of thrones ile rome un yapımcıları ortak bir dizi yapicilermiş @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60 @Çiğdem- @mrt-06 @sürgünüm
Yapsınlar, sorun olmaz da bu haberlerde pek gaza gelmemek lazım. Game of Thrones'ta aslında pek bir iş yapmayan bir yapımcı olabilir. Bazen reklam olsun diye böyle gaza getiriyorlar milleti. :9game of thrones ile rome un yapımcıları ortak bir dizi yapicilermiş @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60 @Çiğdem- @mrt-06 @sürgünüm
destere, Roma dizisini çok seviyordu. Olsaydı sevinirdi şimdi.game of thrones ile rome un yapımcıları ortak bir dizi yapicilermiş @OzaN @Tolstoyevski @Harunnn60 @Çiğdem- @mrt-06 @sürgünüm
Biliyorsun okul saatimi.aaa sen izlemiyormusun 😱😱😱
aaa unutmuşum vlla ama gelince bakabilirdindestere, Roma dizisini çok seviyordu. Olsaydı sevinirdi şimdi.
Biliyorsun okul saatimi.
ay sus boş gezenin boş kalfası evde kalmış herkes senin gibi değilaaa unutmuşum vlla ama gelince bakabilirdin
Kendimi buraya attım en son forum çökmüştü o yüzden merak ettim.aaa unutmuşum vlla ama gelince bakabilirdin
Konusunu açmıştım sanki benim ilgili çekmedi ama.The Bastard Executioner izlemek isteyen var mı. Orta Çağ'da geçen bir diziymiş ve Kurt Sutter imzalıymış. İzleyen var mı. Acayip merak ettim.
@gundix123 senin dikkatini çekmişmidir dizi. İzledin mi. @sürgünüm @OzaN
Konusunu açmıştım sanki benim ilgili çekmedi ama.
IMDb puanı 6.3 emin misin? 😵The Bastard Executioner izlemek isteyen var mı. Orta Çağ'da geçen bir diziymiş ve Kurt Sutter imzalıymış. İzleyen var mı. Acayip merak ettim.
IMDb puanı 6.3 emin misin? 😵
Bence bir onay almasını bekle.O benide şüpheye düşürdü ama konu çok hoş geldi. Kurt Setter canavarı yapıyormuş bir de. Emin olamadım yine de.
Evet görmüştüm, izlemek de istemiştim aslında ama nasip olmadı daha.The Bastard Executioner izlemek isteyen var mı. Orta Çağ'da geçen bir diziymiş ve Kurt Sutter imzalıymış. İzleyen var mı. Acayip merak ettim.
Evet görmüştüm, izlemek de istemiştim aslında ama nasip olmadı daha.
aaaa çok ilgi çekici görünüyor konusu ne bunun
Konusu ne.
bilmiyorum valla yeni gördümaaaa çok ilgi çekici görünüyor konusu ne bunun
çiğdeme dediğimin aynısıKonusu ne.