Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mutlu yıllar @Çiğdem- :A:A

tumblr_nzdi7rtq8w1r6yxyso1_1280.gif

@destere

Yılbaşını yalnız geçirecek @Çiğdem- sanırım. :( :A
işte @Çiğdem- e böyle pille çalışan noel yumurtaları armağan et sevinir kız parlağı birde parlatırsak havada kapar :)
hahah ayy yok neden yalnız geçireyim bizim kızlar geliyor yatılı birlikte yatıyoruz son 2 yıldır beni geç uyutup rekor kırmamı sağlıyorlar bakalım bu yıl başında yine işim var
:F:F:F

biricik şekerparem rose un (lily james) in oynadığı war and peace in 2. bölümü gelmiş :) diziyi izlemeyen @destere yi trend topik ilan ediyorum :) @-potterhead- in farahına benziyor kız zaten dizi de 1860 ların rusyasında geçiyor bence izleyip faraha nasıl rus olunur anlatabilir :D yabancı dizi azmanları @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 da davetlidir zaten 6 bölümlük mini dizi bu :D belki klasik seviyordur @Tolstoyevski yi de çağıralım :D

biricik şekerparem rose un (lily james) in oynadığı war and peace in 2. bölümü gelmiş :) diziyi izlemeyen @destere yi trend topik ilan ediyorum :) @-potterhead- in farahına benziyor kız zaten dizi de 1860 ların rusyasında geçiyor bence izleyip faraha nasıl rus olunur anlatabilir :D yabancı dizi azmanları @Çiğdem- @sürgünüm @Harunnn60 da davetlidir zaten 6 bölümlük mini dizi bu :D belki klasik seviyordur @Tolstoyevski yi de çağıralım :D

izleyeceğim ama bir 15 gün sonra :) şu an filmlere yoğunlaştım :)
birde lily diyorsun resim yok bişey yok :) rose de resim koy dünya alem görsün güzelliği bakıp bakıp izleyesi gelsin insanların :)
Cinderella-cinderella-2015-38302258-481-281.png

downtondada pek şansı yoktu kazmanın tekini bulmuştu evlenecek :) hatta arada zenci bile denemişti sanırım :)
resimdeki yuvarlağı çabuk terkedecektir sadece onunla pratik yapıyordur kız :)
yok bu toparlak başkasııyla evli ama çoccuk ilk kez kadın gördüğü için şu anki evli olduğunu hızla tüketip rosea koşacak gibi zaten karşılıklı sevişiyorlar kalplerinde neyse bıu ka spoi yeter sana ben bölümü izlemeye gidiyom :D

Ben de bir haftadır Oscar filmlerine yoğunlaştım. En az 1 hafta daha izlerim herhalde, daha izlenecek çok film var.

yeni ik dizi başlamış biri roadies. özetinden anladığım kadarıyla ergenik bir dizi bol miktarda oğlan memesi bulunuyor @Çiğdem- le @Forumdash bir izlesin beğenmezlerse ben de başlarım :A
diğeri the night of gerilim-polisiye gibi garip tipli insanlar var @sürgünüm ve @destere ye önerilir bu da @Dr. Sabahat there is pakistani girl in series you can watch it sonra da yorumlaşırsın :D

neyse @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski

burada mary bozkurt işareti yapmaya çalışmış gördüğünüz gibi o da bizden biri ama @Çiğdem- le @Forumdash ın izlediği diğer CW dizilerindeki başrol memeli oğlanlar kesinlikle dış mihrak hepinizi Reign izlemeye davet ediyorum :A @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @eskici @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 51265
Dönem kıyafetleri yakışmayan bir insan ilkkez görüyorum :F modern hali daha güzelmiş:X Reing midir nedir bitsin sonraki projesini izlerim :F ayrıca tribünlere oynamiş o hareketle:F