hahah aa dizinin adını hala ezberleyemedim ayolorphan la empire haricindekileri bitirmiştim zaten
şu phil dediğin nedir ilk defa duyuyorum öyle bir dizi
hahah aa dizinin adını hala ezberleyemedim ayolorphan la empire haricindekileri bitirmiştim zaten
şu phil dediğin nedir ilk defa duyuyorum öyle bir dizi
Ağzına eline sağlık da hoşgeldin diyemicem nerdesiiiinnnnnn oğlum? Bi tane sopa butonu olsa da sana basıp dursak Sopalıksıksın çünkü
şu anda yok mesela hogathadan ses gelmiyor rahatça şovumu yapıp çıkayım
hahah aa dizinin adını hala ezberleyemedim ayol
İzlemeyenler utansın
sedyedeki kızın üstüne çıkıp süni tecavüz yapan doktormuydu ?
kel ryancığım işi abartmış korkudan çok komedi dizisi ben yabancı komedi sevmiyorum ama siz otu foku izledğinizden izlersiniz üçünüzİzlemeyenler utansın
asıl izleyince utandım güya hipopatam yemini etmiş doktor kıza sedyede suni tevazu gösteriyor çok ayıp )İzlemeyenler utansın
la @Çiğdem- diyor ki 17.saniyedeki doktor ona da atlayabilirmişasıl izleyince utandım güya hipopatam yemini etmiş doktor kıza sedyede suni tevazu gösteriyor çok ayıp )
hogatha bu tarz şeyler söylemez gözümle görsem bile inanmam yalan sölüyon )
bu doktor yeni doktor adaylarınada kötü örnek olacaktır şimdi @cookies de videoyu izleyince zıvanadan çıkar mesleğini kötü emellerine alet eder )
aldınmı ağzının payınıla @Çiğdem- diyor ki 17.saniyedeki doktor ona da atlayabilirmiş
sen fragmana bak da söyle doktoru nasıl buldunaldınmı ağzının payını
İzlemeyince utan diyeyimasıl izleyince utandım güya hipopatam yemini etmiş doktor kıza sedyede suni tevazu gösteriyor çok ayıp )
Preacher listem de gerisi beni alakadar etmiyor Preacher'a sen de bak 2.sezonda buluşuruz elbetGeceleri izleyecek dizi arıyorum da bunlar nasıl, izleyen var mı? @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @destere @cookies
Preacher - 12 Monkeys - How Get Away With Murders
Preacher senin kanalındaymış @Harunnn60 ama daha önce hiç duymadım. Konusu güzele benziyor.
Preacher'in ilk bölümüne bakmıştım. Devam ederim demiştim ama öyle kalmıştı. Yani saydığın 3 diziden birisini illa izleyeceksen Preacher'ı izle o zamanGeceleri izleyecek dizi arıyorum da bunlar nasıl, izleyen var mı? @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @destere @cookies
Preacher senin kanalındaymış @Harunnn60 ama daha önce hiç duymadım. Konusu güzele benziyor.
Eğer çok seversem yetişirim, zaten 13 bölümdür herhalde.Preacher listem de gerisi beni alakadar etmiyor Preacher'a sen de bak 2.sezonda buluşuruz elbet
Ben de korku gerilim seviyorum, o dizinin konusu nedir?Preacher'in ilk bölümüne bakmıştım. Devam ederim demiştim ama öyle kalmıştı. Yani saydığın 3 diziden birisini illa izleyeceksen Preacher'ı izle o zaman
Ben bu aralar korku*gerilim dizilerine sardım. Outcast adlı yeni bir dizi var ona başlayacağım.
The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanacak dizi, bedeni sekiz yaşından beri şeytan tarafından ele geçirilen Kyle Barnes’ı merkeze alacak. Normal bir hayat yaşamak isteyen karakterimiz, Reverend Anderson isimli bir vaizin yardımıyla, kafasındaki soruların cevaplarını arayacak.Eğer çok seversem yetişirim, zaten 13 bölümdür herhalde.
Ben de korku gerilim seviyorum, o dizinin konusu nedir?
preacher için çok değişik dedkodular var harika diyende var vasat diyende var ama ben ilk bölüme bakıp öyle karar vereceğim 12 maymun hakkında bilgim yok izlemek istersen sen bilirsin yalnız haw haw gotu madır lı olan diziye başlama @xemrexxx tosbağasının dizisi berbat bir dizi.. perrran kutman kılıklı bir zenci bidon teyze eliyle bamya kırıyordu son gördüğümde )Geceleri izleyecek dizi arıyorum da bunlar nasıl, izleyen var mı? @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @destere @cookies
Akşama izleyeyim o zaman. Sen de ilk bölümüne bakarsan birlkte ilerleriz. HGIM'ı da her yerde karşıma çıkıyor olumlu yorumlar var o yüzden bakmak istedim.preacher için çok değişik dedkodular var harika diyende var vasat diyende var ama ben ilk bölüme bakıp öyle karar vereceğim 12 maymun hakkında bilgim yok izlemek istersen sen bilirsin yalnız haw haw gotu madır lı olan diziye başlama @xemrexxx tosbağasının dizisi berbat bir dizi.. perrran kutman kılıklı bir zenci bidon teyze eliyle bamya kırıyordu son gördüğümde )
@Çiğdem- in önerdiklerinden uzak dur preacher la başla bencede eğer zaman bulursam bende başlarım bu arada lucifer i izlemediysen onuda ben sana önereyim hogathada aynı diziyi önerecektirAkşama izleyeyim o zaman. Sen de ilk bölümüne bakarsan birlkte ilerleriz. HGIM'ı da her yerde karşıma çıkıyor olumlu yorumlar var o yüzden bakmak istedim.
Aslında bir iki öneri de CW'den isterim. @Çiğdem-
Sanki Lucifer'ı izlemiştim, bir ilk bölümüne göz atayım da izlediysem ona da devam ederim. Gece uyku tutmuyor birkaç sürükleyici dizi bulmam lazım.@Çiğdem- in önerdiklerinden uzak dur preacher la başla bencede eğer zaman bulursam bende başlarım bu arada lucifer i izlemediysen onuda ben sana önereyim hogathada aynı diziyi önerecektir