Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geceleri izleyecek dizi arıyorum da bunlar nasıl, izleyen var mı? :D @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @destere @cookies

Preacher - 12 Monkeys - How Get Away With Murders

Preacher senin kanalındaymış @Harunnn60 ama daha önce hiç duymadım. Konusu güzele benziyor.

preacher çok sıkıcı hiç başlama bence :D
htgawm süper bence ama @Çiğdem- gibi ırkçıysan ve zencileri sevmiyorsan izleme :F
12 monkeys e de başlıcam koskoca victorai grayson katılıyor kadroya ne de olsa :A @Harunnn60

preacher çok sıkıcı hiç başlama bence :D
htgawm süper bence ama @Çiğdem- gibi ırkçıysan ve zencileri sevmiyorsan izleme :F
12 monkeys e de başlıcam koskoca victorai grayson katılıyor kadroya ne de olsa :A @Harunnn60
Aksine yabancı dizilerde zenci karakterleri daha çok severim. Konuşmaları hareketleri genelde çok havalı oluyor. :A Çok ahlaka aykırı sahneler var mı peki? Aşırı olanları sevmiyorum da :D

Geceleri izleyecek dizi arıyorum da bunlar nasıl, izleyen var mı? :D @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @destere @cookies

Preacher - 12 Monkeys - How Get Away With Murders

Preacher senin kanalındaymış @Harunnn60 ama daha önce hiç duymadım. Konusu güzele benziyor.
@Çiğdem- in önerdiklerinden uzak dur preacher la başla bencede eğer zaman bulursam bende başlarım :) bu arada lucifer i izlemediysen onuda ben sana önereyim hogathada aynı diziyi önerecektir :)
luciferi izlemediysen 1.sezonuizle bize yetiş cnm benim önerim ise the shanara cronicles bu diziye başla cw kanalında değil ama cw in krdeş kanalı gibi bir kanalda ve gerçekten inanılmaz güzel bir fantastik dizi @destere bile izliyor ilk sezon bitti @cookies @xemrexxx falanda izliyorlar yüzüklerin efendisi tarzında çok sürükleyici bir dizi benim zevklerime güveniyordun bir ara hiç pişman olmazsın 10 bölüm sadece :F

luciferi izlemediysen 1.sezonuizle bize yetiş cnm benim önerim ise the shanara cronicles bu diziye başla cw kanalında değil ama cw in krdeş kanalı gibi bir kanalda ve gerçekten inanılmaz güzel bir fantastik dizi @destere bile izliyor ilk sezon bitti @cookies @xemrexxx falanda izliyorlar yüzüklerin efendisi tarzında çok sürükleyici bir dizi benim zevklerime güveniyordun bir ara hiç pişman olmazsın 10 bölüm sadece :F
Hala güveniyorum daha önerip de beğenmediğim dizi olmadı sanırım :A İsimleri not defterine yazdım ama bu akşam 12 Maymunla o diziye bakcam :D

How Get Away bla bla uzun isimli dizi işte :A Seninkilere yarın akşam bakarım.

12 Monkeys :D TLC'de gördüm de hoşuma gitti ilk bölümünden izliycem.
1.bölümüne baksan bitirene kadar o diziyi bırakmazsın vlla :F bu akşam sen onund 1.bölümünü aradan çıkarmaya çalış bence :A :A :A

Aksine yabancı dizilerde zenci karakterleri daha çok severim. Konuşmaları hareketleri genelde çok havalı oluyor. :A Çok ahlaka aykırı sahneler var mı peki? Aşırı olanları sevmiyorum da :D
bizde zenci düşmanı değiliz tabikide viola teyze olmamış orda :) empire ın cookie sine bakıp örnek alsın biraz :))

de get kendisi her hafta oyunculuk dersi veriyor :F bir cookie lyon bir annelise keating:F
cookie yi karıştırma işe cookie nin yeri ayrı bizde:)