Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamamda cnm bip sesi olmadan insanlar oturup kalksaydı kız asıl ozaman biplemezdi onları :F:F:F
bip sesine uyduklarını sanıyor eğer yerinde ben olsaydım bip sesine uyuyorlar o sesi duyunca öyle yapmak zorundayım yoksa bana birşey diyen olurmu diye düşünürüm adamlar gidince bip sesi dursaydı kız oturup kalkmıcaktı ama sesi duyunca tek olmasına rağmen uymaya devam ediyor :F:F:F
zaten kızı kabahatli bulmadımki (zaten ben kızları asla kabahatli görmem kızsa haklıdır :) erkekse her haltı yemiştir kafa yoktur :) )
zaten o durumda kim olsa aynı davranışı gösterirdi insanlarda kurallara uyma çevreye uyum sürüye uyma içgüdüsel bişey ya bunlar kafayımı yemiş niye bip sesiyle zıplıyor neden sonuç ilişkisi orda aramak yerine otomatikman çevreye uyum sağlamak daha kolayımıza geliyor :)

zaten kızı kabahatli bulmadımki (zaten ben kızları asla kabahatli görmem kızsa haklıdır :) erkekse her haltı yemiştir kafa yoktur :) )
zaten o durumda kim olsa aynı davranışı gösterirdi insanlarda kurallara uyma çevreye uyum sürüye uyma içgüdüsel bişey ya bunlar kafayımı yemiş niye bip sesiyle zıplıyor neden sonuç ilişkisi orda aramak yerine otomatikman çevreye uyum sağlamak daha kolayımıza geliyor :)
hahaha şu yorumuna imzamı atarım cnm herkese örnek ol başta @xemrexxx e :F:F:F

hahaha şu yorumuna imzamı atarım cnm herkese örnek ol başta @xemrexxx e :F:F:F

tabi ama bu yorumum bir yere kadar doğru, kızlar ben dururken gidip parlaklara bakarsa jensenlere takılırsa o zaman kızlarla anlaşamam işte :)

Kafan Kesilerek İdam Edilirdin!

Sen Game of Thrones evreninde yaşasaydın kafan kesilerek idam edilirdin. Sen, iyi niyetli bir arkadışımızsın. Hayatında önem verdiğin yegane şeyse güven ve adalet. Ama Westeros hiç de öyle senin düşündüğün gibi bir yer değil: Etrafın çakallarla dolu, mütemadiyen taht oyunları devam ediyor. Ve unutmamalı ki, eğer taht oyunundaysan, ya kazanırsın ya da ÖLÜRSÜN! Sen iyi bir insandın kısacası, ruhuna Castemere Yağmurları :)

ned reyizin izindeyik :( :( :( @sokak sanati @Tolstoyevski @BesaleT @cevaa @destere @Forumdash @yatutarsa
http://onedio.com/haber/game-of-thrones-evreninde-yasasaydin-nasil-olurdun--489423

Sen Game of Thrones evreninde yaşasaydın kafan kesilerek idam edilirdin. Sen, iyi niyetli bir arkadışımızsın. Hayatında önem verdiğin yegane şeyse güven ve adalet. Ama Westeros hiç de öyle senin düşündüğün gibi bir yer değil: Etrafın çakallarla dolu, mütemadiyen taht oyunları devam ediyor. Ve unutmamalı ki, eğer taht oyunundaysan, ya kazanırsın ya da ÖLÜRSÜN! Sen iyi bir insandın kısacası, ruhuna Castemere Yağmurları :)

ned reyizin izindeyik :( :( :( @sokak sanati @Tolstoyevski @BesaleT @cevaa @destere @Forumdash @yatutarsa
http://onedio.com/haber/game-of-thrones-evreninde-yasasaydin-nasil-olurdun--489423
bana da aynısı çıktı :D

Herkese bu çıkıyor galiba. :D

Eğer Game of Thrones evreninde yaşasaydin, Ejderhanın ateşten nefesiyle yamp kavrulup kül olurdun! Senin ihtirasli bir kişiliğin var
kazanmak iqin her şeyi yapabilirsin yani.
Kurnazsin, insanlara istediğini ya ptirabilir, onlan rahatça manipüle edebilirsin. Arkadaş grubunun en baskin kişiliği de sensin, bu yüzden kendini Lider olarak görüyorsun. Işte tam bu ihtiraslann yüzünden ve tüm Game of Thrones evrenini yönetmek için cehennemin dibinde olan ejderhalara sahip olmaya gittiğin
sirada... Gerisini biliyorsun; çünkü ejderhalann sadakati sadece Khaleesi'yedir!
Farklı çıktı bana.:F @yatutarsa @xemrexxx

Eğer Game of Thrones evreninde yaşasaydin, Ejderhanın ateşten nefesiyle yamp kavrulup kül olurdun! Senin ihtirasli bir kişiliğin var
kazanmak iqin her şeyi yapabilirsin yani.
Kurnazsin, insanlara istediğini ya ptirabilir, onlan rahatça manipüle edebilirsin. Arkadaş grubunun en baskin kişiliği de sensin, bu yüzden kendini Lider olarak görüyorsun. Işte tam bu ihtiraslann yüzünden ve tüm Game of Thrones evrenini yönetmek için cehennemin dibinde olan ejderhalara sahip olmaya gittiğin
sirada... Gerisini biliyorsun; çünkü ejderhalann sadakati sadece Khaleesi'yedir!

Farklı çıktı bana.:F @yatutarsa @xemrexxx
turabiyi desteklemenin sonu cehennem görüyon mu :A

Dizileri hala yeterince azaltamadım 4-5 gün dizi izleyemedim (20 dakikalıklar hariç) bir sürü dizi birikti. Kıyım devam edecek yani ama şu iki gün maraton yapıp dizileri, filmleri temizleyeceğim. :):)

The Messengers'in 1. bölümü yayınlandı. Uzun süredir bekliyordum bu diziyi o yüzden izleyeceğim haliyle.

İzlemek isteyenler bastırsında konusunu açtırtalım. @OzaN. :D

bu testi denemem lazım birazdan ama bana khalesii çıkar o çıkmazsa margary çıkar bana bir dahada inmez :)) zaten ben sonuçla ilgilenmiyorum ikisinden biri çıksın yeterli :) nasıl öeceğim değil ölmeden önce bana kimin çıkacağı daha önemli :))