ah zachary ah senin için izleyeceğim şu diziye bakelim altına dönüşür öyle bir çirkinliğe vursam bak bu da dizininsana hitap eden kısmı herhalde @yatutarsa nın çak çuku oynayacak bu rolü şimdi
ah zachary ah senin için izleyeceğim şu diziye bakelim altına dönüşür öyle bir çirkinliğe vursam bak bu da dizininsana hitap eden kısmı herhalde @yatutarsa nın çak çuku oynayacak bu rolü şimdi
sen ne anlarsın kalitedenah zachary ah senin için izleyeceğim şu diziye bak
https://fav10.net/forum/threads/olympus-1-sezon-yorumları.245404/olympus un ilk bölümü yayınlanmış ama altyazı daha gelmemiş imdb puanı ürkütsede ilk bölümüne bakacağım @OzaN artık bize konu açarsın muhteşem dizi görücüye çıktı )
@xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies haberiniz olsun bu efsunik dizi kaçmaz
Vay bu dizi boylemiymis1. Lizzie Borden
Lizzie Borden, Fall River Cinayetleri olarak ünlenip Amerikan folkloründen yer eden bir davanın sanığı. 4 Ağustos 1892’de Massachussetts’in Fall River kasabasında iki cinayet işlenir. Baltayla parçalanan iki beden söz konusudur. Cinayetin işleniş şekli kadar, bu cinayetin bir kadın tarfından işlenmiş olması tüm Amerika’nın dikkatini bu dava üzerine çekmişti. Üstelik öldürülenler katil zanlısının babası Andrew Borden ve üvey annesi Abby Durfree Gray idi. Savunma avukatı başkanı George D. Robinson durumu şöyle tarif etmişti: “Kurbanların incelenmesi sonucunda, Bayan Borden’ın kesici ve korkunç bir aletle, on üçü kafatasına denk gelmiş olan on sekiz darbeyle hasar görerek katledildiği; merdivenin altında, kanepenin üzerinde yatanınsa, Bay Borden’in dördü kafatasına isabet etmiş olan ve başına vurulmuş on bir darbeyle parçalanmış cesedi olduğu açığa çıkmıştır.” Gerçekten de Abby Durden’ın kafası vücudundan tamamen ayrılmış vaziyette bulunmuştu. Deliller Lizzie Borden’ın suçlu olduğu yönündeydi. Ama mahkemeye iki yanında papazla, siyahler içinde gelen 40 yaşındaki bir kız kurusunu böyle canavarca bir suçtan sorumlu olarak görmek o dönemin şartlarında pek mümkün değildi. Üstün körü hamasi bir savunma Lizzy Borden’ın mahkemeyi özgür biri olarak terk etmesine yetti.
bu kısa bilgiden sonra asıl konuya geçeyim
The Lizzie Borden Chronicles diye yeni bir dizi yayınlanmış ilk bölümün altyazısı çıkmış durumda ..
http://www.dizibox.org/the-lizzie-borden-chronicles-1-sezon-1-bolum-izle/
konuya ilgi duyanları ilk bölüme bekleriz
@OzaN @xemrexxx @Tolstoyevski @Çiğdem- @sürgünüm @yatutarsa
böylemiymiş derken ? yani ilginçmiş konusuVay bu dizi boylemiymis
Izlerim belki 😉
Ben evde değildim o yuzden dizilere ara vermek zorunda kaldım, eskileri bitirdim günceli yakladım.@Forumdash Hangi dizileri izledin tek tek yazsana.
House of Cards ve Vikings'in 3. sezonları ve Better Call Saul.Ben evde değildim o yuzden dizilere ara vermek zorunda kaldım, eskileri bitirdim günceli yakladım.
Yeni dizilerden bir tek [HASHTAG]#empire[/HASHTAG] izledim. O diziyi de uzun zamandır bekliyordum @OzaN bilir
Empire'ı forumca baya sevdik, sevdin mi sen de Empire'ı?Ben evde değildim o yuzden dizilere ara vermek zorunda kaldım, eskileri bitirdim günceli yakladım.
Yeni dizilerden bir tek [HASHTAG]#empire[/HASHTAG] izledim. O diziyi de uzun zamandır bekliyordum @OzaN bilir
[HASHTAG]#empire[/HASHTAG] beklediğime değdiEmpire'ı forumca baya sevdik, sevdin mi sen de Empire'ı?
Hep konuştuğumuz Oz'a da başladık ona yetiştiğin iyi oldu ama gerçi senin programın yoğundur izler misin bilmem
HoC 'a devam ediyorum gece s3b11. Yapıcam, vikingsi ben ilk sezon izledim ama2 ve 3ü izleyemedim nedense.BCS ilk 5 izledim. Elimdekiler bi çıksın bakıcam bi araHouse of Cards ve Vikings'in 3. sezonları ve Better Call Saul.
Evet ilk sezon bitti bile. Haftada üç bölüm izliyoruz.[HASHTAG]#empire[/HASHTAG] beklediğime değdi
Oz'a başladınız mı 😱
HoC 'a devam ediyorum gece s3b11. Yapıcam, vikingsi ben ilk sezon izledim ama2 ve 3ü izleyemedim nedense.BCS ilk 5 izledim. Elimdekiler bi çıksın bakıcam bi ara
Yok bıraktıgım sanırım sadece zevk almamaya başaladım varEvet ilk sezon bitti bile. Haftada üç bölüm izliyoruz.
Başka neler izledin bıraktığın dizi var mı yoksa aynı şekilde devam mı?
Hangileri? İnşallah CW dizileridir.Yok bıraktıgım sanırım sadece zevk almamaya başaladım var
Hahah hayır sen bile hayıflanmissin izlerkenHangileri? İnşallah CW dizileridir.
House of Cards?Hahah hayır sen bile hayıflanmissin izlerken
@Forumdash'a Da Vinci's Demons'un 3. sezonunda birlikteyiz müjdesi verelim.gerçekten en iyi bölümlere gelmişsin bu gece senin için güzel geçecekte böyle diziler bitince insan kendisini bir süre boşta kalmış gibi hissediyor çünkü karakterlere alışıyorsun artık ..
o konuya yorum yaparken kırk kere etiketledik forumdası artık haberi vardır mutlaka )@Forumdash'a Da Vinci's Demons'un 3. sezonunda birlikteyiz müjdesi verelim.