Hoşbulduk .Yarışma bu akşam mı başlıyor?
Evet @EnveR sunuyor, 18.00'de bitiyordu süre ama bence 10 dakikadan sorun olmaz.
Hoşbulduk .Yarışma bu akşam mı başlıyor?
Tam bilmiyorumTamam o zaman. Formatı biliyorsun sanırım?
La ben de Ertan Sabanla mı girseydim Şaka bir yana Reaksiyondaki bıçak sahnesini sona sakla kanka En efsanesi oBende yarışmak istiyorum.
Erdal Beşikçioğlundan bir sahne
Tam bilmiyorum
Anladığım kadar bir oyuncu seçiyorsun her hafta onun bir sahnesini atıyorsun
Sen kiminle yarışmaya girdinLa ben de Ertan Sabanla mı girseydim Şaka bir yana Reaksiyondaki bıçak sahnesini sona sakla kanka En efsanesi o
Tamam bu konudan mı devam ediyoruz yoksa ayrı konu mu açacaksınız ?12 hafta (sanırım) boyunca seçtiğin yarışmacının sahnesini atıyorsun en uzun 4 dakika ve oy kullanıyorsun herhafta yarışmacıları sıralayarak.
Sen kiminle yarışmaya girdin
Tamam bu konudan mı devam ediyoruz yoksa ayrı konu mu açacaksınız ?
Kimseyle girmedim ben kader çizenim akıllı ol Juri başkanının özel kalem müdürüyümSen kiminle yarışmaya girdin
Tamam bu konudan mı devam ediyoruz yoksa ayrı konu mu açacaksınız ?
Sanada başarılar .Yüksen puanını bekliyorumRakibiz bu sezon başarılar artık
Tolerans sağlarsın artık ben kaçıyor akşam görüşürüzKimseyle girmedim ben kader çizenim akıllı ol Juri başkanının özel kalem müdürüyüm
Bakarız Hadi görüşürüzSanada başarılar .Yüksen puanını bekliyorum
Tolerans sağlarsın artık ben kaçıyor akşam görüşürüz
Evet bir kişi daha eklendi ve bence de yarışmacılar çok oldukca heyecan artıyorYarışmacı sayısı sanırım arttı bu daha iyi oldu sayı fazla oldukça daha heyecanı artar
Hiç aklıma gelmiyor şu an jürilerEvet bir kişi daha eklendi ve bence de yarışmacılar çok oldukca heyecan artıyor
Sen jüriler kim biliyor musun? Metiontlemek istiyorumda bilmiyorum kimler
Evet bir kişi daha eklendi ve bence de yarışmacılar çok oldukca heyecan artıyor
Sen jüriler kim biliyor musun? Metiontlemek istiyorumda bilmiyorum kimler
İnşallah bakacağız rakiplerin de dişli yani onları da es geçmek olmaz Bu sezon cidden kıyasıya geçecek çünkü çok iyi ve iddialı yarışmacılar var.@Doğu güzel puanlarini bekliyorum o zaman