Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oylama Başlamıştır.Son Oylama Tarihi 4 Nisan Pazartesi.

Not: Tüm sahneler ilk sayfada var.

Yarışmacılar: @Ice_Cool_23 @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @MayısKralı @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @Mr.At @Since2011

Jüriler: @Doğu @destere @Felon @OzaN @sokak sanati @DarkLeqenD
@MayısKralı @Tzira'yı unutmuş. :D Forumda jüri denilince akla gelen ilk kişidir kendisi, tüm yarışma programlarımızın vazgeçilmez tek jürisini nasıl unutursunuz :A

@eskici seni puan manyağı yapabilirim , en sevdiğim kadın oyuncuyla gelmişsin :bhr:
@Bully öpüşme sahnesiyle gelip benim gibi terbiyeli bi çocuktan puan mı bekliyorsun :A :A

@Bully benim kitleme hitap etmiş bi de @destere'ye :A
@DarkLeqenD yazın birlikte Güneşin Kızları izlediğimiz zamanları ne çabuk unuttun la. :A

@Doğu böyle diyenlerden korkacaksın asıl. :A Güzel puanlarınızı beklerim romantik ve eğlenceli sahneme. :A

@MayısKralı @Tzira'yı unutmuş. :D Forumda jüri denilince akla gelen ilk kişidir kendisi, tüm yarışma programlarımızın vazgeçilmez tek jürisini nasıl unutursunuz :A

@DarkLeqenD yazın birlikte Güneşin Kızları izlediğimiz zamanları ne çabuk unuttun la. :A

@Doğu böyle diyenlerden korkacaksın asıl. :A Güzel puanlarınızı beklerim romantik ve eğlenceli sahneme. :A

Ben unutmadım. :D kendisi bu sezon jüri olamayacağını söyledi. :)

Vallaha herkes iyi puan bekliyor bu sezon inanılmaz zor bizim işimiz :)