Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cem yılmazı nasıl buldun? :)
Böyle zayıf bir haftada iyi puan aldı benden. :) Kalçayla arama ve arabanın camını açma muhabbetleri güldürdü, bildiğim bir sahneydi zaten. :)

Böyle zayıf bir haftada iyi puan aldı benden. :) Kalçayla arama ve arabanın camını açma muhabbetleri güldürdü, bildiğim bir sahneydi zaten. :)

cem yılmazın tüm esprilerini nerdeyse ezbere bilirim bu da güzeldi ama çok daha iyileri var eminim @S.G.A.T. iyilerini sona saklamıştır bu pek kesmedi :)

cem yılmazın tüm esprilerini nerdeyse ezbere bilirim bu da güzeldi ama çok daha iyileri var eminim @S.G.A.T. iyilerini sona saklamıştır bu pek kesmedi :)
Daha iyileri tabii ki de var, bu sahneyi ilerki haftalarda kullansa düşük alabilirdi benden ama ilk hafta zayıf olduğu için aradan sıyrılmayı başardı. :)

İlk hafta diye millet fazla ciddiye almamış sanırım? :) Ne yazık ki fazla beğenemedim sahneleri, 4-5 tane vasatın üstünde performans vardı, diğerlerini sıralamak zor olmadı açıkçası. :)

Keriman'ı nasıl buldun? :D

Kerimannasıldı? :F

Oylarımı kullandım.çok başarılı sahneler bulunuyor.oylama yaparken baya zor oldu..düşük puanla oylamak zorunda olduğum arkadaşlar kusura bakmasınlar..herkese başarılar diliyorum:)

aslı enver le yarışan arkadaş yanlış sahne seçimi kurbanı oldu :) aslı enver tek kelime konuşamadan sahne bitiyor hep karşıdaki vatandaş konuşuyor :)
onur topgül se kuru kıza dua etsin aynı şeyi ilker kaleli içinde söylemek lazım yatıp kalkıp burçine dua etsin
oktay kaynarca olmamış @Çiğdem-
noyan çok soğuk bir karakter sevmem sevemem böyle sadece aksiyonik sahneleri :)
efsunum döktürmüş
keriman teyze olağanüstü muhteşem :)
diğerleride fena sayılmaz :)

3 gün oylama süresi yazmıyormuydu pazartesi oluyor işte :F:F:F
Üç gün yok ya..Orada pazar gününe kadar oylama zamanı.Pazartesi sonuçlar açıklanacak :A

ben puanlarımı yeni göndereceğim üç gün falan diye bişey duymadım:) ayın 4 üne kadar oylama sürecek dendi ayın dördüde bugün ve bugünde puanımı yollayacağım ama nasıl yollayacağım kime yollayacağım envere özel mesaj yazamıyormuyuz nedir? ikidir deniyorum mesaj yeri açılmıyor :))

@xemrexxx ben puanları sana yollayayım sen envere yolla direk yollanmıyormuş :)

Son düzenleme:
aslı enver le yarışan arkadaş yanlış sahne seçimi kurbanı oldu :) aslı enver tek kelime konuşamadan sahne bitiyor hep karşıdaki vatandaş konuşuyor :)
onur topgül se kuru kıza dua etsin aynı şeyi ilker kaleli içinde söylemek lazım yatıp kalkıp burçine dua etsin
oktay kaynarca olmamış @Çiğdem-
noyan çok soğuk bir karakter sevmem sevemem böyle sadece aksiyonik sahneleri :)
efsunum döktürmüş
keriman teyze olağanüstü muhteşem :)
diğerleride fena sayılmaz :)

ben puanlarımı yeni göndereceğim üç gün falan diye bişey duymadım:) ayın 4 üne kadar oylama sürecek dendi ayın dördüde bugün ve bugünde puanımı yollayacağım ama nasıl yollayacağım kime yollayacağım envere özel mesaj yazamıyormuyuz nedir? ikidir deniyorum mesaj yeri açılmıyor :))

@xemrexxx ben puanları sana yollayayım sen envere yolla direk yollanmıyormuş :)
Peker'e yorum yapmamışsın. :)

Maalesef bu hafta oy kullanamayacağım. Videoların yarısını ilk günden izlemiştim ancak devamı gelmedi. Şu anda izlemem zor. :( Umarım cezam -15'i geçmez bu konuda bir açıklamada yapmışmıydın? (b)

Sonuçları bekliyoruz. @EnveR :X