- Reaksiyon puanı
- 58,901
- Puanı
- 1,060
Böyle zayıf bir haftada iyi puan aldı benden. Kalçayla arama ve arabanın camını açma muhabbetleri güldürdü, bildiğim bir sahneydi zaten.cem yılmazı nasıl buldun?
Böyle zayıf bir haftada iyi puan aldı benden. Kalçayla arama ve arabanın camını açma muhabbetleri güldürdü, bildiğim bir sahneydi zaten.cem yılmazı nasıl buldun?
Böyle zayıf bir haftada iyi puan aldı benden. Kalçayla arama ve arabanın camını açma muhabbetleri güldürdü, bildiğim bir sahneydi zaten.
Daha iyileri tabii ki de var, bu sahneyi ilerki haftalarda kullansa düşük alabilirdi benden ama ilk hafta zayıf olduğu için aradan sıyrılmayı başardı.cem yılmazın tüm esprilerini nerdeyse ezbere bilirim bu da güzeldi ama çok daha iyileri var eminim @S.G.A.T. iyilerini sona saklamıştır bu pek kesmedi
İlk hafta diye millet fazla ciddiye almamış sanırım? Ne yazık ki fazla beğenemedim sahneleri, 4-5 tane vasatın üstünde performans vardı, diğerlerini sıralamak zor olmadı açıkçası.
cem yılmazın tüm esprilerini nerdeyse ezbere bilirim bu da güzeldi ama çok daha iyileri var eminim @S.G.A.T. iyilerini sona saklamıştır bu pek kesmedi
İyi buldum.
İyi fikirmiş.Bu kadar uzun yazmaya hiç zahmet etmeseydin bir kelime ilede açıklayabilirdin.
Keriman'ı nasıl buldun?
Kerimannasıldı?
3 gün oylama süresi yazmıyormuydu pazartesi oluyor işte
Üç gün yok ya..Orada pazar gününe kadar oylama zamanı.Pazartesi sonuçlar açıklanacak
Peker'e yorum yapmamışsın.aslı enver le yarışan arkadaş yanlış sahne seçimi kurbanı oldu aslı enver tek kelime konuşamadan sahne bitiyor hep karşıdaki vatandaş konuşuyor
onur topgül se kuru kıza dua etsin aynı şeyi ilker kaleli içinde söylemek lazım yatıp kalkıp burçine dua etsin
oktay kaynarca olmamış @Çiğdem-
noyan çok soğuk bir karakter sevmem sevemem böyle sadece aksiyonik sahneleri
efsunum döktürmüş
keriman teyze olağanüstü muhteşem
diğerleride fena sayılmaz
ben puanlarımı yeni göndereceğim üç gün falan diye bişey duymadım ayın 4 üne kadar oylama sürecek dendi ayın dördüde bugün ve bugünde puanımı yollayacağım ama nasıl yollayacağım kime yollayacağım envere özel mesaj yazamıyormuyuz nedir? ikidir deniyorum mesaj yeri açılmıyor )
@xemrexxx ben puanları sana yollayayım sen envere yolla direk yollanmıyormuş
Destere filmiyle seni tavlayamadık demekki.orta karar
Destere filmiyle seni tavlayamadık demekki.
Aynen ama Yahşi Cazibe'de de çok komik sahneleri var.peker in en güzel sahneleri avrupa yakası dizisindeydi )