Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@MayısKralı @Tzira'yı unutmuş. :D Forumda jüri denilince akla gelen ilk kişidir kendisi, tüm yarışma programlarımızın vazgeçilmez tek jürisini nasıl unutursunuz :A

@DarkLeqenD yazın birlikte Güneşin Kızları izlediğimiz zamanları ne çabuk unuttun la. :A

@Doğu böyle diyenlerden korkacaksın asıl. :A Güzel puanlarınızı beklerim romantik ve eğlenceli sahneme. :A
O zamanlar küçüktüm :A Neyin ne olduğunu bilmiyordum :A

Bu @Bully @Doğu @Çiğdem:D

He ilk sezon. :D ama sen izle tekrar. :X
Of ne sık boğaz ediyon eve yeni geldim Survivor izliyorum Keriman'la mı uğraşacam ayağımın tozuyla. :A

Ben Paramparça izleyicisim zaten Keriman'ın tüm sahnelerini bilirim bunu da biliyorum, bakalım sıralamamda nereye yerleşecek :A

Kimse sana recap süresi yollamadı mı, konuda 5-6 dakikalık sahneler var ama en fazla 4 dakikalık sahneler seçebiliyorduk. :D O 5-6 dakikalık sahneler arasından 4 dakikasını seçip sana yollamış olmaları gerekiyor, bir özele bak istersen, yollayan varsa recap sürelerini eklersin konuya. :D

Kimse sana recap süresi yollamadı mı, konuda 5-6 dakikalık sahneler var ama en fazla 4 dakikalık sahneler seçebiliyorduk. :D O 5-6 dakikalık sahneler arasından 4 dakikasını seçip sana yollamış olmaları gerekiyor, bir özele bak istersen, yollayan varsa recap sürelerini eklersin konuya. :D
İlk 4 dakikasını izleyin :X İlk sunumum olduğu için bakmamıştım hiç onlara :X İlk 4 dakikasını izleyin.2.Haftada bu yalnışmızı telafi etcez efendim :X

benim ismimi önce söyleyeceksin sonra @Doğu nun ismini söylemen lazımdı :) ben kıdem olarak daha rütbeliyim :)
bu seferlik affettim ama bir daha olmasın ? :)

Oylama Başlamıştır.Son Oylama Tarihi 4 Nisan Pazartesi.

Not: Tüm sahneler ilk sayfada var.

Yarışmacılar: @Ice_Cool_23 @denizz19 @Bully @S.G.A.T. @Billy Kane @turkuazz @MayısKralı @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @Mr.At @Since2011

Jüriler: @Doğu @destere @Felon @OzaN @sokak sanati @DarkLeqenD

hepsini izledim çok güzel parçalar var :) parça demişken yani video parçaları ?
yalnız bazı yerlerde yarışan oyuncular değilde yancıları daha çok rol almış sanki :)

@Bully benim kitleme hitap etmiş bi de @destere'ye :A
orda burçin aynada kendi yansımasıyla öpüşse daha çok puan alırdı benden :) @Bully araya oğlanıda katmış mahfetmiş videoyu :)

benim ismimi önce söyleyeceksin sonra @Doğu nun ismini söylemen lazımdı :) ben kıdem olarak daha rütbeliyim :)
bu seferlik affettim ama bir daha olmasın ? :)

hepsini izledim çok güzel parçalar var :) parça demişken yani video parçaları ?
yalnız bazı yerlerde yarışan oyuncular değilde yancıları daha çok rol almış sanki :)

orda burçin aynada kendi yansımasıyla öpüşse daha çok puan alırdı benden :) @Bully araya oğlanıda katmış mahfetmiş videoyu :)
Arkadaş 1 Nisan şakası yapmış tamam başkan sensin anladık :A Ama alttan alta kuyunu kazacağım darbe yapıp yönetimi ele geçireceğim :A Şimdiden e-muhtıra veriyorum akıllı ol :A