- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Tek sen değilsin rahat ol.Foruma geldiğim andan karıştırıyorum
ıyy bu ne ara yapımcı oldu .ssSon sahne gönderme tarihi:Yarın 18:00
Sahnelerinizi göndermeyi unutmayın
@S.G.A.T. @Billy Kane @xemrexxx @eskici
Evet 4 dakikaİyi hatırlattın yollarım birazdan Yine 4 dakika sınırımız var mı
Oh olsun sana, çok beklersin nick kardeşim.
Yapımcı sensin Biz sunucuyuzıyy bu ne ara yapımcı oldu .ss
çok teşşekkür ediyorumEvet 4 dakika
Yapımcı sensin Biz sunucuyuz
Pot kırmasam ilk haftan güme gidecekti.İyi hatırlattın yollarım birazdan Yine 4 dakika sınırımız var mı
Oh olsun sana, çok beklersin nick kardeşim.
He la ben nedense yarın sahne gönderme süresi başlayacak diye düşündüm. Potuna sağlık o zaman.Pot kırmasam ilk haftan güme gidecekti.
@destere @Aserat @EFE UYSAL @GunesinOglu@Polat Şaşmaz @Doğu @xemrexxx @tolgab @Polat Şaşmaz @OzaN @Tzira @Maskeli Fedai @takas @pompy @eskici @Yiğitt @DarkLeqenD @batuhankaralar @Felon ve etiketlemediğim herkes.
@MayısKralı sunmuyor muydu bu yarışmayı?
Konu harika. @EnveR başarılar kardeşim. ilk sahnede benden gelsin o zaman bayağı güleceğinize inanıyorum.
tamamı
@mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @Mr.At @destere @denizz19 @eskici @Bully @Billy Kane @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @OzaN @Doğu @Felon @sokak sanati @EFE UYSAL @cookies
Bu sezon sınavlarıma denk geldi, 2. Sezonuda Enverle bir sunacaktık olmadı o yüzden bu sezon ona devrettim. yarışmacı olmayıda çok seviyorum.
Resimde ki Miley Cyrus mu?
Hayırlı olsun @EnveR.
Cesur için afiş hazırlarmısın bendeki afiş programının süresi doldu
@denizz19 da şarkı söylesein Cesur için
Güzel olmuş beğendim.
Yarışmanın sunucu değişmiş.hayırlı olsun @EnveR @MayısKralı bu defa yarışmacı olmuşsun iyide olmuş
Hayırlı olsun herkese başarılar. @EnveR eline sağlık
enver hayırlı uğurlu olsun proğramı devraldın sanırım zaten @MayısKralı becerememişti bizi ondan kurtardın ya dile bizden ne dilersen )
keriman seçimin harika olmuş yalnız rakipleride bu sefer çok güçlü geçen seferki rakipler olsa keriman onlar çiğ çiğ yerdi bu sefer zorlu rakipler var
nasıl yapmamışım bir üstteki yorum kime ait zannediyorsun
@EnveR hayırlı olsun. Geçen sezonun şampiyonu olarak bu sezon da iddialıyız.
@EnveR 10 Nisanda başlasa olmaz mı tam vize haftama denk geliyor
@MayısKralı ne yorum yapmamiz gerekiyor
İlk hafta geleceğim sahne.
Şuan kimler yarışta etiketlere de pek bakmadım o yüzden buradan görebilirsiniz yarışmacılar.
hayırlı olsun @EnveR önce benim yarışmama katıldın sonra bu yarışmayı aldın eskisi gibi aktif olursun yeniden forumda umarım bu sayede
aaa bu arada yeter artık ilk 2 sezonuda finalde kaybettim bu sefer benim kazanmam lazım
ilk haftaki sahnem
ayy bu ayıya ben ve @destere dışında kim oy vericek acaba sadece biz destekleriz hahahahilk haftaki sahnem
eminmisin benim destek vereceğimdenayy bu ayıya ben ve @destere dışında kim oy vericek acaba sadece biz destekleriz hahahah
Muazzam bir sahne ağlamıştım nerdeyse bu sahnede.
Bende yarışmak istiyorum.
Erdal Beşikçioğlundan bir sahne
Hoşbulduk .Yarışma bu akşam mı başlıyor?Oo hoşgeldin. İlk sezon sanırsam @-potterhead- yarışacaktı reyizle ama sonradan olmamıştı sanırsam. Başarılar.