Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@MayısKralı sunmuyor muydu bu yarışmayı? :D

Konu harika. :X @EnveR başarılar kardeşim. :X ilk sahnede benden gelsin o zaman bayağı güleceğinize inanıyorum. :)

tamamı

@mrt-06 @Çiğdem- @turkuazz @Mr.At @destere @denizz19 @eskici @Bully @Billy Kane @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @OzaN @Doğu @Felon @sokak sanati @EFE UYSAL @cookies

Bu sezon sınavlarıma denk geldi, 2. Sezonuda Enverle bir sunacaktık olmadı o yüzden bu sezon ona devrettim. :D yarışmacı olmayıda çok seviyorum. :X

Resimde ki Miley Cyrus mu? :D

Cesur için afiş hazırlarmısın bendeki afiş programının süresi doldu

@denizz19 da şarkı söylesein Cesur için

Güzel olmuş beğendim. :D

Yarışmanın sunucu değişmiş.hayırlı olsun @EnveR @MayısKralı bu defa yarışmacı olmuşsun iyide olmuş:)

Hayırlı olsun herkese başarılar. @EnveR eline sağlık :)

enver hayırlı uğurlu olsun proğramı devraldın sanırım :) zaten @MayısKralı becerememişti bizi ondan kurtardın ya dile bizden ne dilersen :))

keriman seçimin harika olmuş :) yalnız rakipleride bu sefer çok güçlü geçen seferki rakipler olsa keriman onlar çiğ çiğ yerdi bu sefer zorlu rakipler var :)

nasıl yapmamışım :) bir üstteki yorum kime ait zannediyorsun :)

@EnveR hayırlı olsun. :D Geçen sezonun şampiyonu olarak bu sezon da iddialıyız. :D

@EnveR 10 Nisanda başlasa olmaz mı tam vize haftama denk geliyor :(

@MayısKralı ne yorum yapmamiz gerekiyor :D

İlk hafta geleceğim sahne.

Şuan kimler yarışta etiketlere de pek bakmadım o yüzden buradan görebilirsiniz yarışmacılar.

hayırlı olsun @EnveR önce benim yarışmama katıldın sonra bu yarışmayı aldın eskisi gibi aktif olursun yeniden forumda umarım bu sayede :F:F:F

aaa bu arada yeter artık ilk 2 sezonuda finalde kaybettim bu sefer benim kazanmam lazım
:A:A:A

İlk hafta eleme var mı? @EnveR

Eğer eleme varsa Destere filmiyle gelcem. :)
ilk haftaki sahnem :D