Eleme olmasın
Teşekkür ederim.Yarışmanın sunucu değişmiş.hayırlı olsun @EnveR @MayısKralı bu defa yarışmacı olmuşsun iyide olmuş
Başladık bilmiyorum 12 hafta gibi
İlk hafta eleme yok dimiTeşekkür ederim.
Başladık bilmiyorum 12 hafta gibi
Bilakis eleme yoksa bu güzelim sahneyi harcamiyim diyorumHerkes niye ilk hafta eleme olmamasına takmış Güvenmiyonuz mu sahnelerinize
Adam tüm bildirimlerine bakamadan forum çöktü gereken açıklamayı illa ki yapacaktır, heyecana gerek yok.Bilakis eleme yoksa bu güzelim sahneyi harcamiyim diyorum
Gerçi ben sana bozuğumAdam tüm bildirimlerine bakamadan forum çöktü gereken açıklamayı illa ki yapacaktır, heyecana gerek yok.
Sıla'nın oyuma ihtiyacı olsa atardım ama baktım ki kurtaracak gibi değil gönlümden geçene attım oyumu.Gerçi ben sana bozuğum
Nasıl biliyorsun neye bozulduğumu olabilir senin her zaman yanımda olmanı beklerdim bozuğum sana kalbimi alman Zaman alacak gibi.Sıla'nın oyuma ihtiyacı olsa atardım ama baktım ki kurtaracak gibi değil gönlümden geçene attım oyumu.
Bilirim ben trip atacağını bile bile Gülşen'e oy attım Sıla'nın Yalın'ı elemesinin bir bedeli olacaktı elbet.Nasıl biliyorsun neye bozulduğumu olabilir senin her zaman yanımda olmanı beklerdim bozuğum sana kalbimi alman Zaman alacak gibi.
Trip atacağımı biliyorsan nasıl gönlümü kazanacağını da biliyorsundurBilirim ben trip atacağını bile bile Gülşen'e oy attım Sıla'nın Yalın'ı elemesinin bir bedeli olacaktı elbet.
Yok onu düşünmedim daha.Trip atacağımı biliyorsan nasıl gönlümü kazanacağını da biliyorsundur
Allahu ekber Sahneye bak be hey ki hey Oylar @Çiğdem-'eoktay bey okadar gerçekçi oynadıki cenaze namazı,kuran,mevlüt,maçlarda saygı duruşları, gazetede ölüm ilanları ve halada eski vadi denildiğinde herkesin aklına ilk gelen isim ilk haftaya efsane süleyman çakır'dan bir sahneyle açılış yapıyorum başarılar
2:40-5:40 arası
@Ice_Cool_23 @destere @Bully @xemrexxx @S.G.A.T. @mrt-06 @MayısKralı @EnveR
@turkuazz @eskici @Mr.At @Harunnn60 @OzaN @Tzira @Doğu @batuhankaralar @Maskeli Fedai @tolgab @Billy Kane @DarkLeqenD @denizz19
desteğinizi bekliyorum 2 sezondur finalde kaybediyorum ayoll artık şampiyon olmak istiyorum çakırda yardım edecek inşAllahu ekber Sahneye bak be hey ki hey Oylar @Çiğdem-'e
Evet ama ben artık tarafsızlığımı yitirmiş durumdayım jurilikten azlimi istiyorum katlime ferman verilsin Ben sana dışardan destek veririmdesteğinizi bekliyorum 2 sezondur finalde kaybediyorum ayoll artık şampiyon olmak istiyorum çakırda yardım edecek inş
Aman sanki seni bilmiyoz bin kere değişecek o sahne
Daha geçtiğimiz aylarda ilk bölümü yeniden izlemiştim, daha videoyu açmadan tahmin ettim hangi sahne olduğunu. Bu kısım çok güzeldi birde arabayı patlattığı sahne çok güzeldi.oktay bey okadar gerçekçi oynadıki cenaze namazı,kuran,mevlüt,maçlarda saygı duruşları, gazetede ölüm ilanları ve halada eski vadi denildiğinde herkesin aklına ilk gelen isim ilk haftaya efsane süleyman çakır'dan bir sahneyle açılış yapıyorum başarılar
2:40-5:40 arası
@Ice_Cool_23 @destere @Bully @xemrexxx @S.G.A.T. @mrt-06 @MayısKralı @EnveR
@turkuazz @eskici @Mr.At @Harunnn60 @OzaN @Tzira @Doğu @batuhankaralar @Maskeli Fedai @tolgab @Billy Kane @DarkLeqenD @denizz19