Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkes niye ilk hafta eleme olmamasına takmış :F Güvenmiyonuz mu sahnelerinize :A

Nasıl biliyorsun neye bozulduğumu olabilir senin her zaman yanımda olmanı beklerdim bozuğum sana kalbimi alman Zaman alacak gibi. :ppp:
Bilirim ben trip atacağını bile bile Gülşen'e oy attım Sıla'nın Yalın'ı elemesinin bir bedeli olacaktı elbet. :A

oktay bey okadar gerçekçi oynadıki cenaze namazı,kuran,mevlüt,maçlarda saygı duruşları, gazetede ölüm ilanları ve halada eski vadi denildiğinde herkesin aklına ilk gelen isim ilk haftaya efsane süleyman çakır'dan bir sahneyle açılış yapıyorum başarılar :bhr::bhr::bhr:

2:40-5:40 arası
@Ice_Cool_23 @destere @Bully @xemrexxx @S.G.A.T. @mrt-06 @MayısKralı @EnveR
@turkuazz @eskici @Mr.At @Harunnn60 @OzaN @Tzira @Doğu @batuhankaralar @Maskeli Fedai @tolgab @Billy Kane @DarkLeqenD @denizz19

oktay bey okadar gerçekçi oynadıki cenaze namazı,kuran,mevlüt,maçlarda saygı duruşları, gazetede ölüm ilanları ve halada eski vadi denildiğinde herkesin aklına ilk gelen isim ilk haftaya efsane süleyman çakır'dan bir sahneyle açılış yapıyorum başarılar :bhr:

@turkuazz @eskici @Mr.At @Harunnn60 @OzaN @Tzira @Doğu @batuhankaralar @Maskeli Fedai @tolgab @Billy Kane @DarkLeqenD @denizz19
Allahu ekber :hearteyes: Sahneye bak be hey ki hey :A Oylar @Çiğdem-'e :A

desteğinizi bekliyorum 2 sezondur finalde kaybediyorum ayoll artık şampiyon olmak istiyorum çakırda yardım edecek inş :A:A:A
Evet ama ben artık tarafsızlığımı yitirmiş durumdayım jurilikten azlimi istiyorum katlime ferman verilsin :A Ben sana dışardan destek veririm :A

oktay bey okadar gerçekçi oynadıki cenaze namazı,kuran,mevlüt,maçlarda saygı duruşları, gazetede ölüm ilanları ve halada eski vadi denildiğinde herkesin aklına ilk gelen isim ilk haftaya efsane süleyman çakır'dan bir sahneyle açılış yapıyorum başarılar :bhr::bhr::bhr:

Daha geçtiğimiz aylarda ilk bölümü yeniden izlemiştim, daha videoyu açmadan tahmin ettim hangi sahne olduğunu. :A Bu kısım çok güzeldi birde arabayı patlattığı sahne çok güzeldi. :F