Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik | Mart 2025

şu anki rütbe harici forumda olabilecek tüm rütbelere sahip oldun buna kırmızı adminlikte dahil. En sevdiğin renk hangisiydi? (Sana bu soruyu yöneltip bu mesajı alıntılamamda özel bir sebep var :A )

Bu arada @xemrexxx olayı tam anlamamış. Sadece kendi konusunun başlığını edit edebilir. Farklı bir yorumunu gördüm de :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and xemrexxx
şu anki rütbe harici forumda olabilecek tüm rütbelere sahip oldun buna kırmızı adminlikte dahil. En sevdiğin renk hangisiydi? (Sana bu soruyu yöneltip bu mesajı alıntılamamda özel bir sebep var :A )

Bu arada @xemrexxx olayı tam anlamamış. Sadece kendi konusunun başlığını edit edebilir. Farklı bir yorumunu gördüm de :A
Evet hayali benim başlıklarıma hain saldırılarda bulunmak, şikayetçiyim 🤣🤣🤣🤣🤣

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi

Evet hayali benim başlıklarıma hain saldırılarda bulunmak, şikayetçiyim 🤣🤣🤣🤣🤣
Iyyyy dış. Güçlerle hemen ittifak yap hain.ss hadi @Angelica kanal 7 oğlanı ile 1 gece karşılığında satış yapıyor senin bahanen ne Manisa tarzanı :A

Iyyyy dış. Güçlerle hemen ittifak yap hain.ss hadi @Angelica kanal 7 oğlanı ile 1 gece karşılığında satış yapıyor senin bahanen ne Manisa tarzanı :A
Spil dağının yaymış olduğu manyetik etkinin verdiği doğal güçççç ileee.
Bunu birtek @Zeyno ve @dreamy bilir 😄🤣😄🤣😄

En sevdiğim renk kırmızı diyeyim hem en yüksek rütbe en de Galatasaray faktörü :A Sarı renk Fener'de de var :A

Bu arada bir tek benim mesaj es geçilmiş. Fikrimi değiştirdim sadece Emre'yi tebrik ediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Berat Yenilmez Sami GIF by TRT

• Harika
Reactions: 12.Adam