- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Teşekkür ederim. Sana da başarılar.Hayırlı olsun herkese başarılar. @EnveR eline sağlık
Neden ki ne yaptı @MayısKralı size? Senden dileğim yarışmaya katılenver hayırlı uğurlu olsun proğramı devraldın sanırım zaten @MayısKralı becerememişti bizi ondan kurtardın ya dile bizden ne dilersen )
keriman seçimin harika olmuş yalnız rakipleride bu sefer çok güçlü geçen seferki rakipler olsa keriman onlar çiğ çiğ yerdi bu sefer zorlu rakipler var
nasıl yapmamışım bir üstteki yorum kime ait zannediyorsun
Teşekkür ederim.Sana da başarılar@EnveR hayırlı olsun. Geçen sezonun şampiyonu olarak bu sezon da iddialıyız.
Maalesef. Çabuk başlayıp bitirmemiz gerek.All Star var yazın o yüzden.@EnveR 10 Nisanda başlasa olmaz mı tam vize haftama denk geliyor
Teşekkür ederim. BaşarılarHayırlı olsun @EnveR
Aynen eskisi gibi fazla olmasam da en azından her gün gece gireeceğim foruma. Yarışma da akşam saatlerinde olacak.hayırlı olsun @EnveR önce benim yarışmama katıldın sonra bu yarışmayı aldın eskisi gibi aktif olursun yeniden forumda umarım bu sayede
aaa bu arada yeter artık ilk 2 sezonuda finalde kaybettim bu sefer benim kazanmam lazım
Olacakİlk hafta eleme var mı? @EnveR
Eğer eleme varsa Destere filmiyle gelcem.
Var, varAman sanki seni bilmiyoz bin kere değişecek o sahne
EnveR, eleme var veya yok desin ben ona göre belirlerim sahnemi aceleye gerek yok.
Dün cevap yazdım herkese cevaplanı bastım forum çöktüAdam tüm bildirimlerine bakamadan forum çöktü gereken açıklamayı illa ki yapacaktır, heyecana gerek yok.