Yıldızlar Yarışıyor | 3. Sezon | 1.Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun herkese başarılar. @EnveR eline sağlık :)
Teşekkür ederim. :) Sana da başarılar. :)
enver hayırlı uğurlu olsun proğramı devraldın sanırım :) zaten @MayısKralı becerememişti bizi ondan kurtardın ya dile bizden ne dilersen :))

keriman seçimin harika olmuş :) yalnız rakipleride bu sefer çok güçlü geçen seferki rakipler olsa keriman onlar çiğ çiğ yerdi bu sefer zorlu rakipler var :)

nasıl yapmamışım :) bir üstteki yorum kime ait zannediyorsun :)
Neden ki ne yaptı @MayısKralı size? :X Senden dileğim yarışmaya katıl :A
@EnveR hayırlı olsun. :D Geçen sezonun şampiyonu olarak bu sezon da iddialıyız. :D
Teşekkür ederim.Sana da başarılar :X
@EnveR 10 Nisanda başlasa olmaz mı tam vize haftama denk geliyor :(
Maalesef. :( Çabuk başlayıp bitirmemiz gerek.All Star var yazın o yüzden. :(
Teşekkür ederim. :) Başarılar :X
hayırlı olsun @EnveR önce benim yarışmama katıldın sonra bu yarışmayı aldın eskisi gibi aktif olursun yeniden forumda umarım bu sayede :F:F:F
aaa bu arada yeter artık ilk 2 sezonuda finalde kaybettim bu sefer benim kazanmam lazım
:A:A:A
Aynen eskisi gibi fazla olmasam da en azından her gün gece gireeceğim foruma. :X Yarışma da akşam saatlerinde olacak. :A
İlk hafta eleme var mı? @EnveR
Eğer eleme varsa Destere filmiyle gelcem. :)
Olacak :A

Aman sanki seni bilmiyoz bin kere değişecek o sahne :A

EnveR, eleme var veya yok desin ben ona göre belirlerim sahnemi aceleye gerek yok. :A
Var, var :A

:D Adam tüm bildirimlerine bakamadan forum çöktü gereken açıklamayı illa ki yapacaktır, heyecana gerek yok. :A
Dün cevap yazdım herkese cevaplanı bastım forum çöktü :A

Teşekkür ederim. :) Sana da başarılar. :)

Neden ki ne yaptı @MayısKralı size? :X Senden dileğim yarışmaya katıl :A

Teşekkür ederim.Sana da başarılar :X

Maalesef. :( Çabuk başlayıp bitirmemiz gerek.All Star var yazın o yüzden. :(

Teşekkür ederim. :) Başarılar :X

Aynen eskisi gibi fazla olmasam da en azından her gün gece gireeceğim foruma. :X Yarışma da akşam saatlerinde olacak. :A

Olacak :A

Var, var :A

Dün cevap yazdım herkese cevaplanı bastım forum çöktü :A

zaten jüri olarak katılıyorum yetmezmi :)

Yok.Yarışlarda yarışmacı olarakta görmek isterim seni :)

yarışmacı olmak zahmetli ve stresli iş :) ben jürlik konumundan memnunum hem forsun var hemde elenmen mümkün değil :) bir de onca insanın canını yaktım yarışmaya katılırsam ilk turda beni gönderirler :)

yarışmacı olmak zahmetli ve stresli iş :) ben jürlik konumundan memnunum hem forsun var hemde elenmen mümkün değil :) bir de onca insanın canını yaktım yarışmaya katılırsam ilk turda beni gönderirler :)
:F :F Bir yandan herkesin canını yakıyorsun bir yandan da yarışmacı olmağa korkuyorsun :X

:F :F Bir yandan herkesin canını yakıyorsun bir yandan da yarışmacı olmağa korkuyorsun :X

ama yani jüriliğin gerektirdiği sertlikte olmam lazım mecburen? kimseye taviz vermemem lazım :) böyle olunca haliyle bir çok insanın canını yakıp nefretini kazanmış oluyorum:) ama yapacak bişeyde yok, görev kutsaldır hakkıyla yerine getirmek şart :)

ama yani jüriliğin gerektirdiği sertlikte olmam lazım mecburen? kimseye taviz vermemem lazım :) böyle olunca haliyle bir çok insanın canını yakıp nefretini kazanmış oluyorum:) ama yapacak bişeyde yok, görev kutsaldır hakkıyla yerine getirmek şart :)

Ama En İyi Yıldızlar Yarışıyor da yarışırsın artık? :D

maxresdefault.jpg

herkese merhaba..ilk sahnede duygusal bir sahnenin paylaşımı ile başlıyoruz:)

@mrt-06 @Çiğdem- @Mr.At @destere @denizz19 @eskici @Bully @Billy Kane @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @xemrexxx @Harunnn60 @Tzira @OzaN @Doğu @Felon @sokak sanati @EFE UYSAL @cookies @MayısKralı

Son düzenleme:
Efendim herkese başarılar diyerek Yıldızlar Yarışıyor'un yeni sezon ilk sahnemi paylaşıyorum. Bu hafta @destere filmiyle geldim. (Sırf bu şakayı yapmak için Peker Açıkalın'ı seçtim. :A) Tamamı;

@Doğu @Mr.At @S.G.A.T. @Bully @Çiğdem- @xemrexxx @EnveR @MayısKralı @destere @denizz19 @sokak sanati @eskici @Yiğitt @Billy Kane @Harunnn60 @Ice_Cool_23 @turkuazz @EFE UYSAL @cookies @Felon @Tzira @OzaN

burdaki destere benden çok daha yetenekli :)) harikasın bee aa :)))

perranında eski filmlerde güzel oyunculuğu var özellikle metin akpınarla birlikte :) ama sonraki dizilerindeki performansı sevmiyorum :)
Şaka bir yana hakkını verdin evet eski filmlerle çıktığım haftalarda senden hep iyi puan aldım hatta tam puan bile, bir kez daha teşekkür ediyorum. :)