Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Abi bu dizide de Billy Bob Thornton var döktürüyor.:)

article-0-1D23528E00000578-976_634x467.jpg
bizim devamlı izlediğimiz sitede çıkmıyor şimdi baktım nerden izliyorsunki bunu ?

@sürgünüm Orange Is the New Black ile Orphan Black'i karıştırmışsın. Orphan Black 2. sezon başladı. @destere Orange'ı bizden önce bitirmiş onu öğrenmiş olduk. :):)
aynen :)

orange muhteşemdi bir solukta bitti :)

İzlediğim dizi sayısı o kadar arttı ki haliyle birbirine karıştırmamak mümlün değil,Yalnız @destere'yi iyi yakalamışsın.:)
jenerik müzikleri güzel olan dizileri çabuk bitiriyorum mesela orange ın jenerik müziğide hoşuma gidiyor vikingslerin jenerik müziğide bayağı hoş :)

vikingslerdeki tek handikap tarihini daha önce okumuş olmam yani bil,iyorum şimdi ragnar ın başına ne gelecek keşke bilmeseydim :))

bizim devamlı izlediğimiz sitede çıkmıyor şimdi baktım nerden izliyorsunki bunu ?

aynen :)

orange muhteşemdi bir solukta bitti :)
Hac birçok sitede var hemde Hd olarak.:)

jenerik müzikleri güzel olan dizileri çabuk bitiriyorum mesela orange ın jenerik müziğide hoşuma gidiyor vikingslerin jenerik müziğide bayağı hoş :)

vikingslerdeki tek handikap tarihini daha önce okumuş olmam yani bil,iyorum şimdi ragnar ın başına ne gelecek keşke bilmeseydim :))
Bende biliyorum yılanlı kuyuya atılacak.:)

Hac birçok sitede var hemde Hd olarak.:)

Bende biliyorum yılanlı kuyuya atılacak.:)
ben bulurum şimdi tabi şimdi değil hafta sonu izlemeye başlarım hatta sitede yoksa indiririm sorun olmaz :)

ragnar karakterini oynayan oyuncuyu nerden bulmuşlar gözler fırlayacakmış gibi bakıyor uzaktan bakarsan kafadan sıyrık zannedersin bu arada vikingslerde benim favorim floki :) adamda zeka fışkırıyor ama kafadan sıyrık hafiften:)

sizin dizide favoriniz kimdi @sürgünüm @OzaN

ben bulurum şimdi tabi şimdi değil hafta sonu izlemeye başlarım hatta sitede yoksa indiririm sorun olmaz :)

ragnar karakterini oynayan oyuncuyu nerden bulmuşlar gözler fırlayacakmış gibi bakıyor uzaktan bakarsan kafadan sıyrık zannedersin bu arada vikingslerde benim favorim floki :) adamda zeka fışkırıyor ama kafadan sıyrık hafiften:)

Kibirli insanları hiç sevmem Ragnar'ı birgün kibiri öldürecek,ben herzaman mazlumun yanındayım eşine haksızlık yaptı Lagertha'yı destekliyorum.:)

Ben genel izleyiciyim çok öne çıkan bir favorim yok. :)

İlk sezon Ragnar'ı da Lagertha'yı da pek sevmiyordum şimdi ikisini de seviyorum. :)

Bjorn'u seviyorum. Floki'yi de ayrı bir seviyorum. :)

Kibirli insanları hiç sevmem Ragnar'ı birgün kibiri öldürecek,ben herzaman mazlumun yanındayım eşine haksızlık yaptı Lagertha'yı destekliyorum.:)
kibir derken kardeşine karşı tutumunu diyrsan orda ragnar haklı bence rollo eski earl ün karısının parmaklarında oynuyor abisine karşı geldi ... onu affetmesi bile bence büyüklüktü :)

ragnar ın en sevdiğim huyu eşlerine karşı şiddete asla başvurmaması hanı bizde erkekliğini eşlerini döverek gösterenlere inat o adam erkekliğini savaşta gösteriyor eşlerine el kaldırmıyor yani benim izklediğim bölüme kadar el kaldırmadı en azından sonra bozduysa işi bilmem :)

kibir derken kardeşine karşı tutumunu diyrsan orda ragnar haklı bence rollo eski earl ün karısının parmaklarında oynuyor abisine karşı geldi ... onu affetmesi bile bence büyüklüktü :)

ragnar ın en sevdiğim huyu eşlerine karşı şiddete asla başvurmaması hanı bizde erkekliğini eşlerini döverek gösterenlere inat o adam erkekliğini savaşta gösteriyor eşlerine el kaldırmıyor yani benim izklediğim bölüme kadar el kaldırmadı en azından sonra bozduysa işi bilmem :)
Ne yazsam spoilik olucak 6.bölümde göreceksin kendi çatın altındaki misafire nasıl ihanet ettiğini.:)

Ben genel izleyiciyim çok öne çıkan bir favorim yok. :)

İlk sezon Ragnar'ı da Lagertha'yı da pek sevmiyordum şimdi ikisini de seviyorum. :)

Bjorn'u seviyorum. Floki'yi de ayrı bir seviyorum. :)
floki bir ara gidiciydi ucuz kurtuldu rollo tarafından öldürülse diziye olan ilgim darbe yiyecekti neyseki senaristler beni düşünüp yaşattı adamı tam bir kertenkeleye benziyor vatandaş :)

Ne yazsam spoilik olucak 6.bölümde göreceksin kendi çatın altındaki misafire nasıl ihanet ettiğini.:)
spoi yassah :))

floki bir ara gidiciydi ucuz kurtuldu rollo tarafından öldürülse diziye olan ilgim darbe yiyecekti neyseki senaristler beni düşünüp yaşattı adamı tam bir kertenkeleye benziyor vatandaş :)

spoi yassah :))
Ragnar'a ihanet etmeyecek tek adam Floki o yüzden çok seviyoruz onu birde dizinin komedi yönünü ayakta tutuyor.:)

Ragnar'a ihanet etmeyecek tek adam Floki o yüzden çok seviyoruz onu birde dizinin komedi yönünü ayakta tutuyor.:)
aslında adam komiklik olsun diye o hareketleri yapmıyor ama doğal komik biri :) savaşta o vatandaşı izlemek çok zevkli sallapati bir dövüşü var ama ayakta kalmayı başarıyor :)

birde vikingler bizim eski türk atalarımız gibi orta asyada nasılki kadın erkek ortak bir hayatı paylaşmışsa o tarz bir hayata yakın daha dürüst ve eşit koşullarda yaşıyorlar .. saygıyı hakediyorlar bence

ne zamanki imparatorluklar devreye girmiş mertlik bozulmuş hem vikinglerde hem osmanlıda .. ilk haliyle insanlar daha bir özgürmüş :)

2x9

Sezon finaline bir kala sağlam bir bölüm daha izledik.

Athelstan'ın geri dönmesini beklemiyordum ama sevindim. Ragnar'ın ona olan güvenini sürdürmesi Ragnar için artı puan oldu benim gözümde. :)

Floki en güvenilir adamıydı Ragnar'ın. King Horik ile yakınlaşmasını anlayamıyorum. :( Gerçi Floki her zaman anlaşılmaz biriydi ama güvenilir olarak bilirdik. :(

Tamam Lagertha reyis falan ama Aslaug da iyi bir kadın aslında. Porunn'u serbest bırakması güzel oldu.

Porunn da Lagertha'nın izinden gidecek herhalde ama bir Lagertha kolay yetişmiyor. :):)

İlk kez bir savaşı kaybetti bizimkiler ama kazanmışçasına iyi bir anlaşma sağladılar. Sezon finaline pek bir şey bırakmadılar sanki ama bakalım neler olacak? :)

9/10

Ozan geriden gelip geçti beni. :D Benim için Vikings günleri Cumartesi yarını heyecanla bekliyorum.

2*9
İzlediğim en iyi Vikings bölümlerinden biriydi muhteşem bir bölümdü. :)

Rahip :Z Geri dönmesi bölümün en güzel yanlarından biriydi iyi ki geri döndü. :) Ragnar'ın hemen affetmesine şaşırdım Rollo'ya yapmadığını bırakmamıştı :bağır:

Floki'yi anlamak güç. :( Araları baya soğuktu Ragnar'la.. Horik de hemen kullanıyor tabii durumu :T: Sezon finalinde Ragnar kralı ortadan kaldırsa süper olur. :D Geçen sezon finalinde Rollo ihanet etmişti Ragnar'a bu sezon da aynı şey mi gelecek adamın başına acaba :D

Lagertha güzel susturdu kralı. :)

Aslaug'u sevmem ama gözüme girdi Porunn'u azat ederek :X Bjorn düğün yapar artık 2*10 da :)

Rollo'yu savaş alanında öylece bıraktıklarında ışık hızıyla soğudum Ragnar'dan :T: Neyse ki geri dönüp aldılar yoksa silerdim Ragy'yi :D

9.5/10

ilk 2. bölümü izledim

Bayıldım. özellikle giysiler, dekor, gemi, makyaj vs. çok gerçekci.

Sanatsal olarak güzel, mekanlar ve çekimleri de hoş...
Emek harcanmış bir yapısı var.

ilk bölüm biraz yavaş ama genelde çoğu dizide ilk bölüm tanıtım amaçlı ağır oluyor zaten ikinci bölümde gayet guzeldi bence bu dizide iş var.:)

Baş rol oyuncusundan hafif Brad Pit havası aldım. Mimikleri, tavırları, alaycılığı bana Truva'daki Ashil'i anımsatmadı değil. Bayan karakter de bana itici gelmedi ve tip olarak da az da olsa sert savaşcı kadın havasını verdi, oyüzden ben den geçer not aldı.:)

Yalnız yağma,hırsızlık,cinayet,tecavüz ve katliam çok barbarcaydı :(

Girişte çalan müzik Fever Ray-If I Had A Heart.

ilk 2 bölümlük puanım 8/10

@OzaN @Forumdash @BesaleT @yatutarsa @destere
özellikle ragnar karakterini oynayan vatandaş cuk diye oturmuş mükemmel oynuyor alaycılığı sallapati yürüyüşü ilk bölümde diziye olan ilgiyi artırıyor karakter olarak bencil olabilir ama o vatandaş diziyi sürüklüyor kardeşi rollo gerçek bir savaşçı kodumu oturtan cinsten ama tek zayıf noktası o da lagerta ya aşık bir kadın aşık iki erkek :) lagertha biraz yollu olsa her ikisinide rahatlıkla idare eder ama lagertha da muhteşem bir kadın karakterli biri sevdim kadını taaki aslaug gelene kadar aslaug savaşçı değil ama daha bir dişi erkek işi :))

Hala 4 bölümüm bu hafta sonu günümü boşaltıp izleyeyim:X
iki haftada iki sezonu tükettim muhteşem bir giriş yaptık diziye :)

2x1

Dizinin yapımcıları bence ilk sezonun ardından derslerine çok iyi çalışmış. Dizi level atlamış adeta. Geçen sezon birkaç bölüm haricinde vasatın biraz üstüyken bu sezona gerçekten sağlam bir başlangıç yapmışlar.

Ragnar'ın kızının ardından ağlaması duygulandırdı. :( Fakat karısına kuma getirmeye çalışıp karısının gitmesine neden olması... :(:(

Floki'ye kalkan eller kırılsın ey Rollo :bağır:

Dizinin savaş kısımları pek ilgimi çekmiyor o nedenle ilk kısımdan çok ikinci kısmı beğendim. :)

9/10
flokiye kalkan eller çok çile çekti affedilebilir durumda artık :)

floki ilginç bir karakter aynı zamanda acımasız bir katil figürü çiziyor :)

2*5

Rahip bir öyle bir böyle anlayamadım ekmeği yemeyip ağzından çıkarıyor sonra Tanrı'ya niye bunlar oluyor diye soruyor :D

Ragnar gittikçe sülümanlaşıyor odunun teki oldu çıktı Lagherta bırakılır mı be hem de Aslaug gibi bir kezo için :(

Bjorn büyüdü iyice maşallah ilk kellesini de aldı :)))

8/10
ama kimin için bırakıyor aslaug gibi bir afet için bırakıyor :) bence adam haklıydı :) hem oğluda olmuyordu şimdi aslaug oğul fabrikası :)