Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

yoktur bence gelenenklerinde :D hem yakışır mı adam tanrının soyundan geliyor :X
odin in soyundan geliyorlar haklısın onların odin yunanlardaki zeus gibi yine baş tanrı ve irili ufaklı bir çok tanrıcıktan oluşuyor yani onlarda tanrılarda insanlar gibi her türlü güçlü veya zayıf yönleri zaafları var :)

odin in soyundan geliyorlar haklısın onların odin yunanlardaki zeus gibi yine baş tanrı ve irili ufaklı bir çok tanrıcıktan oluşuyor yani onlarda tanrılarda insanlar gibi her türlü güçlü veya zayıf yönleri zaafları var :)
tanrıcık iyiymiş :lol: aslında doğru halk böyleyse tanrıları da pek farklı olmasa gerek :X

Altıncı bölümü izledim ben sabırsızlıkla seni bekliyorum.:)
birazdan başlarım 6. bölüme, 4. bölümde rahip çarmıhtaydı zor kurtardı paçayı 5. bölümde psikolojisi bozulmuş durumda rahibin :) kendi hatası ragnarla dönmedi haketti bunları :)
ragnarın oğluyla ve rolloyla köyü ele geçirenlerle yaptığı savaş muhteşemdi rollo ragnarı kurtarmış oldu ama affedildimi bilinmez :)

horikin iyi zamanları daha pek spoi vermek istemiyorum ama ileride nefret edebilirsin :D

ivar 2*8 de doğacak :D
spoi verdin ama iyi oldu ben ivarı bekliyordum çünkü ragnarın bjornden bile daha ün sahibi olmuş aynı zamanda zekasıylada ön plana çıkan bir şahsiyetmiş bir an önce doğsun :)

aslaug zaten 6 ayda bir çocuk pırtlatıyor :)

horikin iyi zamanları daha pek spoi vermek istemiyorum ama ileride nefret edebilirsin :D

ivar 2*8 de doğacak :D
Horik zaten ihanet etmeye başladı altıncı bölümden itibaren Ragnar'a,ileriki bölümlerde ne ile karşılaşacağımızı az çok tahmin ediyorum.:) Oğlunu Rollo'nun sevgilisiye yatağa sokmasına ne diyorsun?

spoi verdin ama iyi oldu ben ivarı bekliyordum çünkü ragnarın bjornden bile daha ün sahibi olmuş aynı zamanda zekasıylada ön plana çıkan bir şahsiyetmiş bir an önce doğsun :)

aslaug zaten 6 ayda bir çocuk pırtlatıyor :)
ivar mı yapıyor onları 😱 aslaug hürremin ilk sezonu gibi paso doğuruyor :D

Horik zaten ihanet etmeye başladı altıncı bölümden itibaren Ragnar'a,ileriki bölümlerde ne ile karşılaşacağımızı az çok tahmin ediyorum.:) Oğlunu Rollo'nun sevgilisiye yatağa sokmasına ne diyorsun?
aslında haklı adam kıskanıyor kral ama ragy kadar sözü geçmiyor :D valla çok üzüldüm siggy ye ne hallere düştü kadın önce babası sonra oğlu.. :(

konudan çıkayım 6. bölüme başlayayım istemeden açmış oldum :)