Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

İlerleyen bölümlerde göreceğiz endamını :)
bu sefer çok hızlı cevap vermişsin bu bir rekor sayılır :))
ilk bölümlerde aslaug u görünce vuruldum :) sen hala endamı görmek için ilerleyen bölümleri bekliyorsan sanırım hiç değerini bilemeyeceksin aslaugumun :))

bu sefer çok hızlı cevap vermişsin bu bir rekor sayılır :))
ilk bölümlerde aslaug u görünce vuruldum :) sen hala endamı görmek için ilerleyen bölümleri bekliyorsan sanırım hiç değerini bilemeyeceksin aslaugumun :))
Bu mesajına da cevap vereyim artık haftaya görüşürüz :A

1X7
Şişman kral Ragnar'ı kandırmaya kalkıştı tabi bedelini karındaşıyla ödedi :)
Kucağında bebekle bir kadın vardı ve kocası onu kılıçtan geçirecekti. Ragnar olmadığı için Lagertha'dan caize almaya gelmişti.Adam bu bebek benden değil başkasından diyordu.
Lagertha da adama : Tanrılar ete kemiğe bürünmüş lutfedip karını hamile bırakıp seni onurlandırmışlar daha ne istiyorsun :F deyip yolladı evlerine, bir de adama karına da iyi bak demez mi :D
Lagertha çok adil bir hanım efendi @sürgünüm hükmü verip kızı kurtardı :A
@Harunnn60 @destere

Son düzenleme:
1X7
Şişman kral Ragnar'ı kandırmaya kalkıştı tabi bedelini karındaşıyla ödedi :)
Kucağında bebekle bir kadın vardı ve kocası onu kılıçtan geçirecekti. Ragnar olmadığı için Lagertha'dan caize almaya gelmişti.Adam bu bebek benden değil başkasından diyordu.
Lagertha da adama : Tanrılar ete kemiğe bürünmüş lutfedip karını hamile bırakıp seni onurlandırmışlar daha ne istiyorsun :F deyip yolladı evlerine adama kadına da iyi bak demez mi :D
Lagertha çok adil bir hanım efendi @sürgünüm hükmü verip kızı kurtardı :A
Asalet timsali Lagertha'mı acayip özledim. Sen de bir an önce 1. sezonu tamamla da 2. sezonu @EFE UYSAL ile birlikte izlersiniz.

Son düzenleme:
Bayılıyorum bu diziye. Oyunculukları çok iyi. Vikingleri izlemenin bu kadar eğlenceli olacağını hiç tahmin etmiyordum bu diziye başlamadan önce. Travis Fimmel'den başka kimse bu kadar iyi Ragnar Lothbrok oynayamazdı bence, bir insan bu kadar mı role yakışır. :D Dizinin müzikleri desen şahane, hafızana kazınan tarzta müzikler. Şuan 2x8'deyim dizi başlamadan tekrar bitirmeye çalışıcam.

@destere Vikings çok iyi gidiyor. Ragnar olmayınca toprağını talan ettiler :) ailesi dağa çıkıp bir harabeye sığınmak zorunda kaldı. Senin Aslaug da bu pislikte yaşayamam piremsesim ben diye nazlanıyor :))