bu sefer çok hızlı cevap vermişsin bu bir rekor sayılırİlerleyen bölümlerde göreceğiz endamını![]()
ilk bölümlerde aslaug u görünce vuruldum
bu sefer çok hızlı cevap vermişsin bu bir rekor sayılırİlerleyen bölümlerde göreceğiz endamını![]()
Bu mesajına da cevap vereyim artık haftaya görüşürüzbu sefer çok hızlı cevap vermişsin bu bir rekor sayılır)
ilk bölümlerde aslaug u görünce vuruldumsen hala endamı görmek için ilerleyen bölümleri bekliyorsan sanırım hiç değerini bilemeyeceksin aslaugumun
)
owww aşmışsın kendiniBu mesajına da cevap vereyim artık haftaya görüşürüz![]()
Asalet timsali Lagertha'mı acayip özledim. Sen de bir an önce 1. sezonu tamamla da 2. sezonu @EFE UYSAL ile birlikte izlersiniz.1X7
Şişman kral Ragnar'ı kandırmaya kalkıştı tabi bedelini karındaşıyla ödedi
Kucağında bebekle bir kadın vardı ve kocası onu kılıçtan geçirecekti. Ragnar olmadığı için Lagertha'dan caize almaya gelmişti.Adam bu bebek benden değil başkasından diyordu.
Lagertha da adama : Tanrılar ete kemiğe bürünmüş lutfedip karını hamile bırakıp seni onurlandırmışlar daha ne istiyorsundeyip yolladı evlerine adama kadına da iyi bak demez mi
Lagertha çok adil bir hanım efendi @sürgünüm hükmü verip kızı kurtardı![]()
owww aşmışsın kendiniiki gün üstüste foruma girerek rekor kırmışsın
)
Sindire sindire izliyorumAsalet timsali Lagertha'mı acayip özledim. Sen de bir an önce 1. sezonu tamamla da 2. sezonu @EFE UYSAL ile birlikte izlersiniz.
kaçıncı bölüme geldin@destere Vikings çok iyi gidiyor. Ragnar olmayınca toprağını talan ettilerailesi dağa çıkıp bir harabeye sığınmak zorunda kaldı. Senin Aslaug da bu pislikte yaşayamam piremsesim ben diye nazlanıyor
)
2.sezon 5.bölümdeyim![]()
Zaman olmuyor ki, ama bundan sonra yapmaya çalışırımtek tek bölümleri yorumlasanda bizde eskiyi yad etseydik nolurdukaçak güreşiyorsun
![]()