Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

1X4
En güzel bölümdü şuana kadar.
Çok olay oldu aksiyon fazlaydı çok iyidi Knutun ölmesine çok sevindim Rolloda kardeşini satıcak sattım biranda ama kurtardı kardeşini, reiste çok zengin oldu altınlar gümüşler, 5. bölüm çok daha heyecanlı olacak.

1X5
Dizi gitgide güzelleşiyor.
Çok heyecanlı aksiyonlu bölümdü, Reis kendi çıkarlarını düşünüyor kızını düşünmüyor Rolloya yaptıklarıda kabul edilemez birşey Ragnar son anda kurtardı paçayı yoksa gidiyordu, bakalım şimdi evleride yandı napacaklar.
@sürgünüm

1X5
Dizi gitgide güzelleşiyor.
Çok heyecanlı aksiyonlu bölümdü, Reis kendi çıkarlarını düşünüyor kızını düşünmüyor Rolloya yaptıklarıda kabul edilemez birşey Ragnar son anda kurtardı paçayı yoksa gidiyordu, bakalım şimdi evleride yandı napacaklar.
@sürgünüm

6. bölüm daha hoştu galiba.:Z

1X7
Geçen bölüme göre durgundu ama yine sonları çok iyiydi.
İngiltereye gittiler o kralın adamlarını bir bir öldürdüler oh çok iyi oldu altınlarıda aldılar onunda aklı başına gelsin uğraşmaması gerektiğini kendini birşey sanıyor.Lagerthada kanlar içinde kalmış.
@sokak sanati @sürgünüm

1X7
Geçen bölüme göre durgund ama yine sonları çok iyiydi.
İngiltereye gittiler o kralın adamlarını bir bir öldürdüler oh çok iyi oldu altınlarıda aldılar onunda aklı başına gelsin uğraşmaması gerektiğini kendini birşey sanıyor.Lagerthada kanlar içinde kalmış.
@sokak sanati @sürgünüm

Yavaş git derim ben.:D

1X8
Durgun bir bölümdü. @sürgünüm
İbadetlerini yaptılar bu bölümün yarısı bana göre değidli kralla beraber birlik olup gidecekler diğer krallığa altınlar yine kapacaklar.

1X9
1. sezon bitti.
Bomba bitti Rollo kardeşine ihanet etti kardeşinin yanına değil başkasının yanına geçti, prensesten çocuk yaptı Ragnar Lagertha duyunca napacak bakalım kızıda öldü, eski kralın kızıda gitti, yeni sezon bomba olacak
@sürgünüm @sokak sanati