Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

1x2

2. bölümde baya iyiydi

Ragnar ve Lagerthanın dövüş sahnesi beni benden aldı ve Rahipleri ele geçirdikleri an en önemli sahnelerdi, Reiste Çapayı yapan adama yazık etti kötü oldu. :( Diledikleri oldu batıya İngiltereye gittiler bol bol para kazandılar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gece aklıma gelmişti. Sen Bloodline ve Poldark'ı izleyeceğinin sözünü vermiştin destere'ye. Ne oldu izledin mi? :)
Bates Motel ve Outlander sözümü yerine getirdim. Poldark 8 bölümmüş zaten o hemen biter geriye Bloodline kalıyor zaten o konuda da destere sana uygun bir dizi değil sıkılabilirsin yazmıştı. :D Yani verdiğim sözleri tuttum ben. :A

Bates Motel ve Outlander sözümü yerine getirdim. Poldark 8 bölümmüş zaten o hemen biter geriye Bloodline kalıyor zaten o konuda da destere sana uygun bir dizi değil sıkılabilirsin yazmıştı. :D Yani verdiğim sözleri tuttum ben. :A
Daha çok var neyse de diğer yabancı dizi yorum konularını gezmeye üşeniyorum. Bu ay 10 tane dizim başlıyor. Çok yoğunum maalesef Outlander tarzı çok dizi bitirdim. Eminim Poldark'tan güzel değildir.

Tam sana uygun bir dizi bulmuşsun. :ok: :D

Biliyorum zaten. :bhr: İyi geceler. 😉😉
Bu dizi gittikçe acayip güzelleşiyor. Diriliş Ertuğrul'dan vazgeçerse şaşırmam. :)

Bu bitsin sırada fenomen dizi Game of Thrones var. :) @EFE UYSAL

En güzel dizilerden başlatıyorum ki seni yabancı dizilerin hastası olasın. Sonra dua edeceksin bana seni 120 dakikalık Türk dizilerinden kurtardığım için. :)

Bu dizi gittikçe acayip güzelleşiyor. Diriliş Ertuğrul'dan vazgeçerse şaşırmam. :)

Bu bitsin sırada fenomen dizi Game of Thrones var. :) @EFE UYSAL

En güzel dizilerden başlatıyorum ki seni yabancı dizilerin hastası olasın. Sonra dua edeceksin bana seni 120 dakikalık Türk dizilerinden kurtardığım için. :)
Dirilişte kısa olsa çok daha fenomen olur. :X

Şu an güncel yayınlanan dizilerden Game of Thrones'un yerini tutan yok. 1 bölüm izlesen dediğimi çok iyi anlarsın 5-6 ülkede çekiliyor. Arada dünya kadar bütçe farkı var.
Diriliş 130 dk bir bölümü 60, 70 dk olsa ama imkansız, çok uzun izleyiciyi sıkabiliyor reklamda çok vermiyorlar. :F GOT zaten çok iyi dizi tabi o kadar fenomen dizi p. :D

1X3

Yine harikulade bölümdü.
"Altınları reisin alıp onlara hiç pay vermemesi büyük haksızlık oldu, bir başka krallığa gittiler bakalım neler olacak, diğer bölümde bol aksiyon bizleri bekliyor

Son düzenleme: