Gece ortalık sessizken acayip sarıyor, bir bölüm izlemeden uyuma.Baya güzeldi jenerik bu gece izlemeye çalışçam olmassa yarın.
Gece ortalık sessizken acayip sarıyor, bir bölüm izlemeden uyuma.Baya güzeldi jenerik bu gece izlemeye çalışçam olmassa yarın.
Tm abi izlicem.Gece ortalık sessizken acayip sarıyor, bir bölüm izlemeden uyuma.
Sende Outlander'ı izle bence oda çok güzel.Gece ortalık sessizken acayip sarıyor, bir bölüm izlemeden uyuma.
Gece aklıma gelmişti. Sen Bloodline ve Poldark'ı izleyeceğinin sözünü vermiştin destere'ye. Ne oldu izledin mi?Sende Outlander'ı izle bence oda çok güzel.
Bates Motel ve Outlander sözümü yerine getirdim. Poldark 8 bölümmüş zaten o hemen biter geriye Bloodline kalıyor zaten o konuda da destere sana uygun bir dizi değil sıkılabilirsin yazmıştı. Yani verdiğim sözleri tuttum ben.Gece aklıma gelmişti. Sen Bloodline ve Poldark'ı izleyeceğinin sözünü vermiştin destere'ye. Ne oldu izledin mi?
Daha çok var neyse de diğer yabancı dizi yorum konularını gezmeye üşeniyorum. Bu ay 10 tane dizim başlıyor. Çok yoğunum maalesef Outlander tarzı çok dizi bitirdim. Eminim Poldark'tan güzel değildir.Bates Motel ve Outlander sözümü yerine getirdim. Poldark 8 bölümmüş zaten o hemen biter geriye Bloodline kalıyor zaten o konuda da destere sana uygun bir dizi değil sıkılabilirsin yazmıştı. Yani verdiğim sözleri tuttum ben.
Sen beni dinlesen ama nerede.Daha çok var neyse de diğer yabancı dizi yorum konularını gezmeye üşeniyorum. Bu ay 10 tane dizim başlıyor. Çok yoğunum maalesef Outlander tarzı çok dizi bitirdim. Eminim Poldark'tan güzel değildir.
Da Vinci's Demons'ta başlıyor, tüm bölümler Netflix'te olduğu gibi toplu halde yayınlanacak. Ben senin gibi miyim 40 tane dizi izliyorum.Sen beni dinlesen ama nerede.
Şu Fear TWD'ye nasıl başladın ona çok şaşırdım en çok.Da Vinci's Demons'ta başlıyor, tüm bölümler Netflix'te olduğu gibi toplu halde yayınlanacak. Ben senin gibi miyim 40 tane dizi izliyorum.
Bende Vikingse başladım ilk sezon bitecek 1, 2 güne.Şu Fear TWD'ye nasıl başladın ona çok şaşırdım en çok.
Düşün işte seni ne kadar çok sevdiğimi, başkası söylese izlemezdim.Şu Fear TWD'ye nasıl başladın ona çok şaşırdım en çok.
Tam sana uygun bir dizi bulmuşsun.Bende Vikingse başladım ilk sezon bitecek 1, 2 güne.
Biliyorum zaten. İyi geceler. 😉😉Düşün işte seni ne kadar çok sevdiğimi, başkası söylese izlemezdim.
İkinize de hayırlı geceler, yabancı dizi saatim başlıyor. Sabaha kadar buralardayım. Uykusu tutmayan varsa beklerim.
@EFE UYSAL
Aynen öyle biraz daha aksiyon artsın. @sürgünümTam sana uygun bir dizi bulmuşsun.
Bu dizi gittikçe acayip güzelleşiyor. Diriliş Ertuğrul'dan vazgeçerse şaşırmam.Tam sana uygun bir dizi bulmuşsun.
Biliyorum zaten. İyi geceler. 😉😉
Dirilişte kısa olsa çok daha fenomen olur.Bu dizi gittikçe acayip güzelleşiyor. Diriliş Ertuğrul'dan vazgeçerse şaşırmam.
Bu bitsin sırada fenomen dizi Game of Thrones var. @EFE UYSAL
En güzel dizilerden başlatıyorum ki seni yabancı dizilerin hastası olasın. Sonra dua edeceksin bana seni 120 dakikalık Türk dizilerinden kurtardığım için.
Şu an güncel yayınlanan dizilerden Game of Thrones'un yerini tutan yok. 1 bölüm izlesen dediğimi çok iyi anlarsın 5-6 ülkede çekiliyor. Arada dünya kadar bütçe farkı var.Dirilişte kısa olsa çok daha fenomen olur.
Diriliş 130 dk bir bölümü 60, 70 dk olsa ama imkansız, çok uzun izleyiciyi sıkabiliyor reklamda çok vermiyorlar. GOT zaten çok iyi dizi tabi o kadar fenomen dizi p.Şu an güncel yayınlanan dizilerden Game of Thrones'un yerini tutan yok. 1 bölüm izlesen dediğimi çok iyi anlarsın 5-6 ülkede çekiliyor. Arada dünya kadar bütçe farkı var.
1X3
Yine harikulade bölümdü."Altınları reisin alıp onlara hiç pay vermemesi büyük haksızlık oldu, bir başka krallığa gittiler bakalım neler olacak, diğer bölümde bol aksiyon bizleri bekliyor