sakın sonunda ölüyor deme bütün diziye olan hevesim kaçar ben günümüzde bile hala yaşıyor diye biliyorum )ben dayanamadım baktım ragnar'ın sonu nasıl oluyor diye kaçtı bütün heyecan.ss
sakın sonunda ölüyor deme bütün diziye olan hevesim kaçar ben günümüzde bile hala yaşıyor diye biliyorum )ben dayanamadım baktım ragnar'ın sonu nasıl oluyor diye kaçtı bütün heyecan.ss
sonunda ölüyor =(Ben bakmadım. Skaın söyleme.ss
aynen kalbimizde hala o )sakın sonunda ölüyor deme bütün diziye olan hevesim kaçar ben günümüzde bile hala yaşıyor diye biliyorum )
Güldürdün
aslaug a kimseyi ortak etme o bana ait iyiki benden başka seveni çıkmadı kızı tepe tepe kullanabilirimSana @destere'nin zurafa boylusu Aslaug var onu verelim.
bu gidişle yabancı diziler konusunda en renklisi vikings yorumları olacak ne kadar çok kişi izlerse yorumlar o derece güzelleşiyor
sen de başlamışsın süper
Başlaman için günlerce dil dökmüştüm, seveceğine inanıyorum. Beğenmene sevindim.
2x3 mü 😱 maşallah2x3
Diziyi geceleri izlediğim için bir bölümünü izledikten sonra arkası sürekli olarak geliyor. Biraz seriye bağladım o yüzden. Diğer bölümler hakkında aklımda pek bir şey kalmadı. İzlediğim en son bölümü yazayım bari.
Reis Borg'un bir şeyler yapacağı belliydi. Ragnar'ın köyü bu kadar savunmasız bırakması mantıklı gelmedi.
Ragnar ile Kral Horik'in arası açılacak gibi duruyor.
Rahip 4 yılda baya değişmiş. Ama onunkisi de beklenen bir değişiklikti.
Bjorn'un küçük hali iticiydi. Büyük hali de itici gibi duruyor.
Puanım: 9/10
orphan ın izleyici sayısıda epey vardı.. sanırım şu anda forumdaki en popüler yabancı diziler Got , TWD, Orphan black ve de vikings olacak ..Bu dizinin de izleyicileri çoğalıyor git gide forumda. Bu gidişle tek rakibi Game of Thrones kalacak.