Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

2. Sezon 1 ve 2'yi izledim.:X Çok uzun yorum yapamayacağım ama ikiside çok iyi bölümlerdi.

Rollo
Çok hata yaptı ve pişman oldu ama o diğer reise yumruk atınca birazda olsun içimin yalarını eritti. Siggy biraz mahvedecek gibi adamı ama üstesinden gelecek gibi.

Ragnar'ın 2. eşi tam kafa atmalık.:( Lagertha'yı
Sinir edip gönderttirdi iyice ayar oldum.:(

Ragnar Lagertha'yı
durduramadı.:( Biraz gözümden düştü. Kıydılar güzelime.:/

Yeni düşman'da ilgi çekici.:X

İlk bölüm 9/10
2. bölüm 9/10
yalnız böyle bir spoi kullanımını ilk kez sende görüyorum :F

2. Sezon 3. ve 4. bölümü izledim.:X

Yine kısa geçelim gerçekten şahane bölümlerdi. Yşne fırtına öncesi sessizlik var ama müthiş bir gerilim eşliğinde.:X

Athelstan iki dua edip kurtuldu yine. Ekşiden çok büyük spoi öğrendim. Sanırım geri dönüş yaşayacak ve bizi sinir edecek.

Ragnar her zaman ki formundaydı ne ileri ne geri.

Rollo Asloug'un ve Rangar'ın evlatlarını korumak için savaştı. Yine ısınmaya başlıyoruz Rollo'ya.:X

Ve efsane kadın Lagertha'nın efsane sahnelerini özlemiştik. Sarhoş reisi 2 tokatladı sonrada
Rangar'a yardım için geldi oğluyla. Çok sevindirdi yine bizim.:love1:

3. Bölüm 8.5/10
4. Bölüm 9/10

5. Bölümü izledim başarı süperdi ama sonlara doğru tempo düştü olmadı.

Reis borg

Ragnar ile kapışamadı. Ragnar da güzel tuzak kurdu. Kurulan tuzağı sevdim.

Lagertha
Reis oğlunu bırakıp giti ama dönecek yani öyle bir kaç foto gördüm.:Z

Neyse Bölüme puanım 8.5/10

Bu arada dizinin müzikleri efso bir al aldı.:Z

Son düzenleme:
5. Bölümü izledim başarı süperdi ama sonlara doğru tempo düştü olmadı.

Reis borg

Ragnar ile kapışamadı. Ragnar da güzel tuzak kurdu. Kurulan tuzağı sevdim.

Lagertha
Reis oğlunu bırakıp giti ama dönecek yani öyle bir kaç foto gördüm.:Z

Neyse Bölüme puanım 8.5/10

Bu arada dizinin müzikleri efso bir al aldı.:Z
zaten dizinin jenerik müziği muhteşem arada birde çıkan müzik de insanı alıp götürüyor 1000 yıl öncesine..... insan kendini zor tutuyor aslaug a sarılmamak için :)) hele bir savaş esnasında çalan bişey vardı sanki savaşın içindeymişim gibi hissetmiştim :)

senin yorum performansın düşmüş:) spoiler kısmını merakla açtım cücük kadar yorum var :)

zaten dizinin jenerik müziği muhteşem arada birde çıkan müzik de insanın alıp götürüyor 1000 yıl öncesine..... insan kendini zor tutuyor aslaug a sarılmamak için :)) hele bir savaş esnasında çalan bişey vardı sanki savaşın içindeymişim gibi hissetmiştim :)

senin yorum performansın düşmüş:) spoiler kısmını merakla açtım cücük kadar yorum var :)

Dersler var. Arada atıştırmalık izleyip yorum atıyorum.:X

2. Sezon 6. Bölümü izledim bir kısa aradan sonra.

Güzel bir bölüm izledik. Dikkat çeken noktalar ise Reis Borg'lu olaylar.:Z
Çok sağlam bir ölüm hazırladılar zaten son 2 bölümdür ben tahmin ediyorum tuzakları ama iyi kurgu yapıyorlar. Ama bu son oyunuda önceden çözmüştüm.:Z

Neyse Athelstan'ın olayı dikkat çekici. Eleman devamlı bilgi yumurtluyor.:F

Rollo cidden ne kadar iyi olsanda sempatin yok. Napalım.:(

Siggy şaşırtmadı öyle bir şeyler yapacağı belliydi. Floki görüp yetiştirdi tabi. Ama dahada ileri gider bu kadın. Zaten yüzünden sahtekarlık akıyor.:ss

Gelelim Lagertha'ya. Kadın sonunda kurtuldu o sarhoş maymun kafalıdan.:Z Şimdi ne olacak tahmin edemiyorum ama o topraklarla beraber Ragnar'ın himayesine geçecekler diye tahmin ediyorum.

Küçük oğlan Bronj ise tehlikeli sularda. Partner olarak gelen kızı beğendim. iyi sakin masum bir şey gibi duruyor. Yakışmışalrda..:Z

Bölüme 9/10

2. Sezon 6. Bölümü izledim bir kısa aradan sonra.

Güzel bir bölüm izledik. Dikkat çeken noktalar ise Reis Borg'lu olaylar.:Z
Çok sağlam bir ölüm hazırladılar zaten son 2 bölümdür ben tahmin ediyorum tuzakları ama iyi kurgu yapıyorlar. Ama bu son oyunuda önceden çözmüştüm.:Z

Neyse Athelstan'ın olayı dikkat çekici. Eleman devamlı bilgi yumurtluyor.:F

Rollo cidden ne kadar iyi olsanda sempatin yok. Napalım.:(

Siggy şaşırtmadı öyle bir şeyler yapacağı belliydi. Floki görüp yetiştirdi tabi. Ama dahada ileri gider bu kadın. Zaten yüzünden sahtekarlık akıyor.:ss

Gelelim Lagertha'ya. Kadın sonunda kurtuldu o sarhoş maymun kafalıdan.:Z Şimdi ne olacak tahmin edemiyorum ama o topraklarla beraber Ragnar'ın himayesine geçecekler diye tahmin ediyorum.

Küçük oğlan Bronj ise tehlikeli sularda. Partner olarak gelen kızı beğendim. iyi sakin masum bir şey gibi duruyor. Yakışmışalrda..:Z

Bölüme 9/10
ragnar uyanık olmasa sonunda
siggy tutacak gibi :))

yeni sezondan taze taze lagherta resimleri. :D @sürgünüm @destere
10922442_10153091814582074_5345562689011205211_n.jpg

1798468_10153091814937074_353006080430552948_n.jpg

10915197_10153091815057074_6240545778549548808_n.jpg

1503352_10153091815462074_4355388021197553257_n.jpg

1x1, 1x2 ve 1x3

Dizi gerçekten güzelmiş. :D Dizinin hikayesi iyi, başroldeki karaktere de çabucak ısındım. Kısacası beğeneceğime emin olduğum bir diziydi yanılmadım gibi gözüküyor. :)

Ragnar'ın kardeşi baya itici bir karakter. Şu ana kadar diziye pek bir artısını da göremedik. Fazlalık gibi duruyor. :D

Bastıkları ikinci köy öncekine göre korumalı çıktı. Her şey o kadar kolay olmuyor maalesef. :D

Ragnar ve Lagertha'nın rahibe yaptığı teklif gerçekten de ilginçti. Ciddi miydi oyun mu yapıyorlardı pek anlamadım. :D

Puanım: 8/10

1x1, 1x2 ve 1x3

Dizi gerçekten güzelmiş. :D Dizinin hikayesi iyi, başroldeki karaktere de çabucak ısındım. Kısacası beğeneceğime emin olduğum bir diziydi yanılmadım gibi gözüküyor. :)

Ragnar'ın kardeşi baya itici bir karakter. Şu ana kadar diziye pek bir artısını da göremedik. Fazlalık gibi duruyor. :D

Bastıkları ikinci köy öncekine göre korumalı çıktı. Her şey o kadar kolay olmuyor maalesef. :D

Ragnar ve Lagertha'nın rahibe yaptığı teklif gerçekten de ilginçti. Ciddi miydi oyun mu yapıyorlardı pek anlamadım. :D

Puanım: 8/10
rollo'yu seven bir ben miyim :'(