Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. Sezon 1 ve 2'yi izledim. Çok uzun yorum yapamayacağım ama ikiside çok iyi bölümlerdi.
Rollo
Çok hata yaptı ve pişman oldu ama o diğer reise yumruk atınca birazda olsun içimin yalarını eritti. Siggy biraz mahvedecek gibi adamı ama üstesinden gelecek gibi.
Ragnar'ın 2. eşi tam kafa atmalık. Lagertha'yı
Sinir edip gönderttirdi iyice ayar oldum.
Ragnar Lagertha'yı
durduramadı. Biraz gözümden düştü. Kıydılar güzelime.:/
zaten dizinin jenerik müziği muhteşem arada birde çıkan müzik de insanı alıp götürüyor 1000 yıl öncesine..... insan kendini zor tutuyor aslaug a sarılmamak için ) hele bir savaş esnasında çalan bişey vardı sanki savaşın içindeymişim gibi hissetmiştim
senin yorum performansın düşmüş spoiler kısmını merakla açtım cücük kadar yorum var
zaten dizinin jenerik müziği muhteşem arada birde çıkan müzik de insanın alıp götürüyor 1000 yıl öncesine..... insan kendini zor tutuyor aslaug a sarılmamak için ) hele bir savaş esnasında çalan bişey vardı sanki savaşın içindeymişim gibi hissetmiştim
senin yorum performansın düşmüş spoiler kısmını merakla açtım cücük kadar yorum var
Güzel bir bölüm izledik. Dikkat çeken noktalar ise Reis Borg'lu olaylar.
Çok sağlam bir ölüm hazırladılar zaten son 2 bölümdür ben tahmin ediyorum tuzakları ama iyi kurgu yapıyorlar. Ama bu son oyunuda önceden çözmüştüm.
Neyse Athelstan'ın olayı dikkat çekici. Eleman devamlı bilgi yumurtluyor.
Rollo cidden ne kadar iyi olsanda sempatin yok. Napalım.
Siggy şaşırtmadı öyle bir şeyler yapacağı belliydi. Floki görüp yetiştirdi tabi. Ama dahada ileri gider bu kadın. Zaten yüzünden sahtekarlık akıyor.:ss
Gelelim Lagertha'ya. Kadın sonunda kurtuldu o sarhoş maymun kafalıdan. Şimdi ne olacak tahmin edemiyorum ama o topraklarla beraber Ragnar'ın himayesine geçecekler diye tahmin ediyorum.
Küçük oğlan Bronj ise tehlikeli sularda. Partner olarak gelen kızı beğendim. iyi sakin masum bir şey gibi duruyor. Yakışmışalrda..
Güzel bir bölüm izledik. Dikkat çeken noktalar ise Reis Borg'lu olaylar.
Çok sağlam bir ölüm hazırladılar zaten son 2 bölümdür ben tahmin ediyorum tuzakları ama iyi kurgu yapıyorlar. Ama bu son oyunuda önceden çözmüştüm.
Neyse Athelstan'ın olayı dikkat çekici. Eleman devamlı bilgi yumurtluyor.
Rollo cidden ne kadar iyi olsanda sempatin yok. Napalım.
Siggy şaşırtmadı öyle bir şeyler yapacağı belliydi. Floki görüp yetiştirdi tabi. Ama dahada ileri gider bu kadın. Zaten yüzünden sahtekarlık akıyor.:ss
Gelelim Lagertha'ya. Kadın sonunda kurtuldu o sarhoş maymun kafalıdan. Şimdi ne olacak tahmin edemiyorum ama o topraklarla beraber Ragnar'ın himayesine geçecekler diye tahmin ediyorum.
Küçük oğlan Bronj ise tehlikeli sularda. Partner olarak gelen kızı beğendim. iyi sakin masum bir şey gibi duruyor. Yakışmışalrda..
Dizi gerçekten güzelmiş. Dizinin hikayesi iyi, başroldeki karaktere de çabucak ısındım. Kısacası beğeneceğime emin olduğum bir diziydi yanılmadım gibi gözüküyor.
Ragnar'ın kardeşi baya itici bir karakter. Şu ana kadar diziye pek bir artısını da göremedik. Fazlalık gibi duruyor.
Bastıkları ikinci köy öncekine göre korumalı çıktı. Her şey o kadar kolay olmuyor maalesef.
Ragnar ve Lagertha'nın rahibe yaptığı teklif gerçekten de ilginçti. Ciddi miydi oyun mu yapıyorlardı pek anlamadım.
Dizi gerçekten güzelmiş. Dizinin hikayesi iyi, başroldeki karaktere de çabucak ısındım. Kısacası beğeneceğime emin olduğum bir diziydi yanılmadım gibi gözüküyor.
Ragnar'ın kardeşi baya itici bir karakter. Şu ana kadar diziye pek bir artısını da göremedik. Fazlalık gibi duruyor.
Bastıkları ikinci köy öncekine göre korumalı çıktı. Her şey o kadar kolay olmuyor maalesef.
Ragnar ve Lagertha'nın rahibe yaptığı teklif gerçekten de ilginçti. Ciddi miydi oyun mu yapıyorlardı pek anlamadım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.