Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

1. Sezon 5. Bölüm

Bölümler git gide güzelleşiyor. Gerilim tadı vardı bu bölüm. Haa kayış kopacak haa kopacak derken kopmadı daha.:F

Dizi başlarda süperdi çünkü
Hareldson baskın yaptı, Regnar yaralandı falan, kaçışı, kaçış sırasında oyunları güzeldi. Ölecekti çok korktuk ama Yüce Odin bağışladı onu.:F

Bu Rollo iyice gözüme girdi yani
Cidden üzlmeye falan başladım. Eleman Rangar ve karısını korumak için.:( Neyse Siggy olayını pek anlamadım ama Siggy reisi satmaz gibi. Bencede Floki haklı oyun bu.

Rangar bölüm sonunda yine bombayı patlatıryor ama bence
Reis Heroldson böyle basit ölmemeli. Teklifi kabul edip oyun kuracaktır Rnagar'a ama Rangar'da ona oyun oynayacaktır ve gelin curcunaya olacaktır diye tahmin ediyorum ama Heroldson ile olan kavgası merak uyandırıcı.:X

Hee birde gemiye üzüldüm.:( Çok emek vermişlerdi o gemiye.:(

Ragnar'ın ayağa kalkmaya başladığı bu bölüme 9/10 verilir.:X

1. Sezon 6. Bölüm.:X

Beklediğimi başlarda çok fena versede sonlara doğru yeni bir başlangıç gibi bir şeyler çekmişler o endenle biraz sıktılar.

Ragnar ile Heroldson
Dövüşü fenaydı.:Z Ragnar2ın kazanacığını biliyorduk zaten ama ilk baştaki o Heroldson'ın kalkanı atıp şov yapması heyecanlandırdı. Ama Ragnar orada bele çakışı ve son konuşmaları güzeldi.:X

Dövüşten önceki konuşmalar Heroldson'un
Ragnar itirafı klasik ama tahmine dilemezdi.

Kavganın sonunda ki şaka gbi olaylara ise imrenerek güldüm mesela
Kraliçenin yaşlı adamı öldürüşü.:F Ama Rollo'nun o yaveri öldürmesi süperdi haketti melun.:F

Daha sonrasında malumunuz üzere Rangar
Reis oldu sevindik. Güzelde oldu. Rolle eski kraliçeye evlenme teklif ederek ne düşünüyor bilmiyorum ama hiç iyi bir fikir değil.

En son sahneden bir öncekinde şu ragnorok olayı falan değişikti. Gerçekten olacak mı o yoksa bir alıntımı çözemedim ama eğer olacaksa dehşet olaylar bizi bekliyor. Yada şu baykuş olayı biraz enteresandı.

Son sahnede yılanlar ve çıyanlarla kaynıyan kuyuya atılan adama üzüldüm çünkü bugün rüyamda yılan falan gördüm çok tıorsmıştım artık yılan fobim olabilir.ss

Bölümün ilk başına 10 sonuna 9 ortalarına 8.5 dersek ortalam 9.5'e yuvarlanır.:X

1. Sezon 7. Bölüm
Bölümler o sıkıldığım 3 bölümden 10 kat daha iyi gidiyor. Şahane hatta galiba devlerin savaşı olduğu içindir.:F

Ragnar Lothbrok yine kazanan taraf oldu. 2 tane dev gibi savaş oldu ordular büyük değil ama yinede şahane denilebilir.:Z İlk başta ki
gece baskını şahaneydi. Tüm çadırları yakıpen son kardeşi esir almaları
Ragnar'ınolağan üstü diplomasi zihnine sahip olduğunu gösterdi sonrasında büyük kral ile olan görüşmeleride çok iyiydi. O yemek yeme nasıl bir şeydi öyle.:F 2 savaştan önce gönderilen kutularda bir şey olacağı belliydi ama ben
o kuyudaki yılanları beklerken bildiğin saldırıya geçti krallar tabi o ilk başta yapılan tuzak ile yırttılar. Tabi baya kayıp vardı üzüldüm. Kralda pes etti kardeş ölünce ama sonrasında güldürdü.:F İntikam alacakmış. Bir şey çıkmaz buradan.:Z

Gelelim Rollo olaylarına pek bir gelişme yaşatmadı ama yinede iyiydi bu bölüm. Adam savaşta dehşey zaten onun dışında
hristiyan olma olayında da komikti.

Ve kraliçe Lagertha koloniyi çekip çevirirken heyecanlı sahnelere tanık olduk. İlk başta ki rig olayı saçma sapandı ama iyi yutturdu ve susturdu adamı sonrasında eski kraliçe Siggy'nin isteği üzerine
yardımcı olarak aldı ben baya tırstım çünkü Lagertha'nın doğurganlığının sona erdiği spoisini yemiştim kesin bu çıyan yaptı sandım birde Rollo ile evlenemeyeceğinide duymuştum her halde bu Siggy kesin o naneyi yiyecek dedim ama olay farklı gelişti. Bebeğe üzüldük tabi. Diğer gelişmeler bir sonraki bölüme olur. Rangar reis çok üzülecek.:(

Bölüme 9.5/10