Yorumlarını hep takip ediyorum bu gidişle bırakırsın bu diziyi sen. @sokak sanati
Bana da GoT 2. sezon açılacak demişlerdi ama 1. sezon 8. bölümde koptum.Yok etkileyici bir dizi ama ilk 2 bölümde aldığım lezzeti alamadım. Rangar'ın maceraları çok iyi olacak beklentim yüksek. Zaten etrafımdakiler 2. sezon finali şahane hemen izle falan diye teşfik ediyorlar. mutlaka devam edeceğim.
Bana da GoT 2. sezon açılacak demişlerdi ama 1. sezon 8. bölümde koptum.
Olayları unuttum tekrar başa dönüp izlemem lazım.9. bölümü izleseydin bari en iyi bölümüydü 1. sezonun.
Olayları unuttum tekrar başa dönüp izlemem lazım.
Vikings ilk sezon az durgunlasiyor bence dizi baymaya basladiginda sakin birakayim falan deme, firtina öncesi sessizlik bu cünkü 2. sezon sonuna kadar kesintisiz izlersin zaten sonra
Baslik altindaki ana konu sensin suan ondan gerek duymadim o durgunluk 2-3 bölüm devam eder yinede heyecanlidir ama dedigim gibi firtina öncesi sessizlik gibi biseyBir etiket yapaydın. Bırakma gibi bir niyetim yok yani sadece Rangar için bile gider dizi ama 3. bölüm sanki biraz durgundu o kadar.
Baslik altindaki ana konu sensin suan ondan gerek duymadim o durgunluk 2-3 bölüm devam eder yinede heyecanlidir ama dedigim gibi firtina öncesi sessizlik gibi bisey
Böyle Spoiler verenleri dövesim var güncele erismeden dizi konularina girmem ben ondan hicAnladım olayı. Zaten bir kaç spoiler yedim
Yeni eşler, devlet kurma falan varmış olaylar derin olacak deniyor.
Böyle Spoiler verenleri dövesim var güncele erismeden dizi konularina girmem ben ondan hic
karıştırma çocuğun aklınıYorumlarını hep takip ediyorum bu gidişle bırakırsın bu diziyi sen. @sokak sanati
Konu aktiften 2. veya 3. bölümü izleyeli asırlar oldu 2 bölüm daha şans tanısam mı.
karıştırma çocuğun aklını
ikinci sezon finali efso1. Sezon 4. bölüm:
Bir önceki bölümdeki durağanlık biraz daha heyecana dönüş. Ben bölümü sevdim. Bizim Rangar'a
Reislik yolu göründü. Rollo'ya aslında şaşırmadım Bekliyordum böyle bir şey ama yapınnca fena gözüme girdi. Geçen bölümler hemen ölsün demiştim ama o sözümü geri aldım.
Yine kelleler uçtu yine ganimetler geldi. İngltere'den en son kaçarken ütopik bir savaş sahnesi izledik. Güzeldi çekimler ayrı güzeldi.
Bölümün sonu heyecanlıydı bir sonraki bölümü 2 güne izlerim.
8.5/10
3-5 bölüm devm et bence. 4. bölümü izle zaten heyecanlanırsın sonunda devam edersin ama 5'de ne oacak bilmiyorum.
Yok 2 sezonuda bitireceğim. 2. sezon finalini çok merak ediyorum.
ikinci sezon finali efso
Ben tamamen unuttum diziyi galiba sezon finali diyince bir olay dışında pek bir şey canlanmadı.ikinci sezon finali efso
Ben tamamen unuttum diziyi galiba sezon finali diyince bir olay dışında pek bir şey canlanmadı.
Floki ile ilgili bir şeylerdi.
floki nin hain olmadığı ortaya çıkmıştı. ragy kral olmuştu.