Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

güzel bir fan çalışması olmuş :)
10462611_549574388480773_5331395466420941774_n.png

@sürgünüm

rollo ve bjorn amca-yiğen ilişkisini ilerlettiyseler demek :F
10406927_701171189937733_7066651492856940052_n.jpg

bjorn rolloya napıyor orda ?? :)
amca yeğen arası o tarz şeyler yasak değilmi ? nikah düşmez bir kere :))

@destere nin aslaug unu bjorn ler çalmış :D

bu arada alexander, travis fimmel'e ne kadar çok benziyor öyle, sanki öz oğlu 😱
aslaug çok özel biri
@sürgünüm lagerta yı favori görüyor ama asalet açısından aslaug lagertayı üçe katlar beşle çarpar :) tek olumsuz tarafı biraz ağzı büyük :)

bjorn rolloya napıyor orda ?? :)
amca yeğen arası o tarz şeyler yasak değilmi ? nikah düşmez bir kere :))

aslaug çok özel biri
@sürgünüm lagerta yı favori görüyor ama asalet açısından aslaug lagertayı üçe katlar beşle çarpar :) tek olumsuz tarafı biraz ağzı büyük :)
viking diyarında amca yiğe de oluyor demek :))

@destere 1.sezon adına açılmış başlığı bulamadığım için oraya yazmıştım, burası 2.sezon sonuçta ya da başlıkta sıkıntı var? :A
sanırım bu dizinin birinci sezonu için başlık açılmamıştı(bende bulamadım oysaki sanki bir ara 1. sezon yorumunu yapıyordum bir yerlerden :)) burdan devam etmen daha iyi bence başlık önemli değil :)
hem @OzaN başlığı vikings bölüm yorumları diye değiştirse daha iyi olur tüm sezonlar aynı yerde buluşur :)

hani odin'in soyundan geliyorduk hani valhalla'da tanrılarla kadeh tokuşturacaktık eey ragnar lothbrok o haç ne :/
B33nRVHCQAAsKJS.jpg:large

hani odin'in soyundan geliyorduk hani valhalla'da tanrılarla kadeh tokuşturacaktık eey ragnar lothbrok o haç ne :/
B33nRVHCQAAsKJS.jpg:large

boynundaki odin in haçı :) odinin haçı hristiyanların haçına göre biraz daha kaba duruyor :))

bunlar zaten fethettikleri avrupadan dinide almışlar sonra hristiyanlığa geçiyorlar yavaş yavaş ama ragnar hristiyanlığı kabul etmemişti benim bildiğim :)

boynundaki odin in haçı :) odinin haçı hristiyanların haçına göre biraz daha kaba duruyor :))

bunlar zaten fethettikleri avrupadan dinide almışlar sonra hristiyanlığa geçiyorlar yavaş yavaş ama ragnar hristiyanlığı kabul etmemişti benim bildiğim :)
odin in haçı mı varmış? :) benim bildiğim de hristiyanlığa geçmediği ama bakalım ne olacak :)