Lagertha'yı özlemişim.
Ben daha ilk sezondan sevmiştim, güzel diziden anlıyorum vesselam. 😎 Özledim ben deSahi böyle bir dizi vardı di mi?
Şaka maka ilk sezonu beğenmemişken diziyi özledim şu an.
rollo ve bjorn amca-yiğen ilişkisini ilerlettiyseler demek
aslaug çok özel biri@destere nin aslaug unu bjorn ler çalmış
bu arada alexander, travis fimmel'e ne kadar çok benziyor öyle, sanki öz oğlu 😱
viking diyarında amca yiğe de oluyor demek )bjorn rolloya napıyor orda ??
amca yeğen arası o tarz şeyler yasak değilmi ? nikah düşmez bir kere )
aslaug çok özel biri
@sürgünüm lagerta yı favori görüyor ama asalet açısından aslaug lagertayı üçe katlar beşle çarpar tek olumsuz tarafı biraz ağzı büyük
kültürel fark işteviking diyarında amca yiğe de oluyor demek )
ragnarda bir sorun yok ama yanındaki kadının standardı çok düşük yakışmamışnapmışlar la ragy'ye bu adam ragnar sa ben de spartacus üm
baya yaşlandırmışlar gencecik adamı?ragnarda bir sorun yok ama yanındaki kadının standardı çok düşük yakışmamış
senaryoya göre zaten artık ufak çocuklarıda savaşçı olacak ragnarın yaşlanması normal gibibaya yaşlandırmışlar gencecik adamı?
sanırım bu dizinin birinci sezonu için başlık açılmamıştı(bende bulamadım oysaki sanki bir ara 1. sezon yorumunu yapıyordum bir yerlerden ) burdan devam etmen daha iyi bence başlık önemli değil@destere 1.sezon adına açılmış başlığı bulamadığım için oraya yazmıştım, burası 2.sezon sonuçta ya da başlıkta sıkıntı var?
hani odin'in soyundan geliyorduk hani valhalla'da tanrılarla kadeh tokuşturacaktık eey ragnar lothbrok o haç ne :/
odin in haçı mı varmış? benim bildiğim de hristiyanlığa geçmediği ama bakalım ne olacakboynundaki odin in haçı odinin haçı hristiyanların haçına göre biraz daha kaba duruyor )
bunlar zaten fethettikleri avrupadan dinide almışlar sonra hristiyanlığa geçiyorlar yavaş yavaş ama ragnar hristiyanlığı kabul etmemişti benim bildiğim