Lagertha'yı özlemişim.
Ben daha ilk sezondan sevmiştim, güzel diziden anlıyorum vesselam. 😎Sahi böyle bir dizi vardı di mi?
Şaka maka ilk sezonu beğenmemişken diziyi özledim şu an.![]()
rollo ve bjorn amca-yiğen ilişkisini ilerlettiyseler demek
![]()
aslaug çok özel biri@destere nin aslaug unu bjorn ler çalmış
bu arada alexander, travis fimmel'e ne kadar çok benziyor öyle, sanki öz oğlu 😱
viking diyarında amca yiğe de oluyor demekbjorn rolloya napıyor orda ??
amca yeğen arası o tarz şeyler yasak değilmi ? nikah düşmez bir kere)
aslaug çok özel biri
@sürgünüm lagerta yı favori görüyor ama asalet açısından aslaug lagertayı üçe katlar beşle çarpartek olumsuz tarafı biraz ağzı büyük
![]()
kültürel fark işteviking diyarında amca yiğe de oluyor demek)
ragnarda bir sorun yok ama yanındaki kadının standardı çok düşüknapmışlar la ragy'yebu adam ragnar sa ben de spartacus üm
![]()
baya yaşlandırmışlar gencecik adamı?ragnarda bir sorun yok ama yanındaki kadının standardı çok düşükyakışmamış
![]()
senaryoya göre zaten artık ufak çocuklarıda savaşçı olacak ragnarın yaşlanması normal gibibaya yaşlandırmışlar gencecik adamı?![]()
sanırım bu dizinin birinci sezonu için başlık açılmamıştı(bende bulamadım oysaki sanki bir ara 1. sezon yorumunu yapıyordum bir yerlerden@destere 1.sezon adına açılmış başlığı bulamadığım için oraya yazmıştım, burası 2.sezon sonuçta ya da başlıkta sıkıntı var?![]()
hani odin'in soyundan geliyorduk hani valhalla'da tanrılarla kadeh tokuşturacaktık eey ragnar lothbrok o haç ne :/
![]()
odin in haçı mı varmış?boynundaki odin in haçıodinin haçı hristiyanların haçına göre biraz daha kaba duruyor
)
bunlar zaten fethettikleri avrupadan dinide almışlar sonra hristiyanlığa geçiyorlar yavaş yavaş ama ragnar hristiyanlığı kabul etmemişti benim bildiğim![]()