bu akşam 9. bölüme geçsekmi napsak ?
bu akşam 9. bölüme geçsekmi napsak ?
Bir daha ki bölümün fragmanında Lagertha'ya ne oluyor ulan?! Gül gibi kadına ok mu atıyor ?
Bir daha ki bölümün fragmanında Lagertha'ya ne oluyor ulan?! Gül gibi kadına ok mu atıyor ?
İzleyecek bişey kalmadı,mecbur izleyeceğiz.bu akşam 9. bölüme geçsekmi napsak ?
game of thrones a başla ?İzleyecek bişey kalmadı,mecbur izleyeceğiz.
Yeni diziye başlıyoruz bir haftada bitiyor,napacağımı bende bilmiyorum.
orphan black yarın izlerimİndirdim tüm bölümlerini,tatilde izleyeceğim.
Orphan Black'ı izledinmi sen?
Okumadım ben o zaman bütün sürprizi kaçıyor ama bir iki spoi yedim tabi.
2x9
Tüylerim diken diken oldu. Gerçekten her açıdan çok güzel bir bölümdü.
FLOKİ EN ZEKİ ADAM .adam gemi mühendisi kafadan .Horik'e tacını ters giydirir,dizilerde filmlerde adettendir sol gösterip sağ vurcaklar .
Ben çoktan gebertirdim Horik salağını.haybeden bir sürü adam kaybetirrdi .Floki'nin ihanet edeceğini sanmıyorum bence Ragnar'la Floki'nin bir oyunu gibi geliyor.
Ulan Flokii ihanet edersen var ya yıkılır umutlarım .. adamımsın ... yanlış yapma Ragnar Reise .
Prenses de göze girmek için Porun'nu özgur bıraktı asılnda fena kadın değil yani.
En çok da rahibin gelmesine sevindim, çok seviyorum şu adamı.
Bir çift lafımda Prensese olacak savaşçı mı seçiyor tokmakçı mı belli değil.
9/10
Müthiş bir site var full hd hem Vikings'i hemde Game of Thrones'i izleyebiliyorsunvikings10. bölüm sezon finali yayınlanmış akşam bakarım altyazı çıkmıştır umarım
hangisiydi o gün isim vermiştin HD izle diye bişeymiydi?Müthiş bir site var full hd hem Vikings'i hemde Game of Thrones'i izleyebiliyorsun
2x10 (Sezon Finali)
Geçen sezonki vasat altı sezon finalinin aksine bu sezonun finali harikaydı. Dizinin en iyi bölümlerinden biriydi, belki de en iyisiydi.
sürgünüm'e hiçbirimiz katılmadık ama haklı çıktı. Floki gerçekten adamın dibiymiş ama yani aksini düşünmemiz için her türlü numarayı yaptılar. Bjorn'un orada kılıç çıkarması falan daha ne düşünelim.
Ayrıca Siggy de başından beri Ragnar için mi çalışıyormuş? Asıl bomba o. 😱
Horik'ten pek adam kaybı yaşamadan kurtulmamıza sevindim.
Gelecek sezonu bekliyoruz artık, sezona dair genel yorumu da sezonluk yorum konusuna yaparım birazdan.
Bölüm puanı:
9/10
Sezon genel yorumu da geldi.
Şurada:
https://fav10.net/forum/threads/son-bitirdiğiniz-yabancı-dizi-sezonu-ve-yorumu.213625/page-3#post-1840930