Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Yine güzel bir dizi için geriden geliyorum.

1. Sezon 1. Bölüm bitti.

Giriş bölümü için fevkalade bir bölüm olmuş. Yönetmene ve oyunculara bayıldım.
Diziyi izlerken bu yönetmen bey ne şahaneymiş dedim. Mekanlarda şahaneydi Ben bu akdar yeşili bir arada gördüm daha ne olsun. Çok doğaydı.

Oyuncularda çok başarılı. aha 3-5 kişi gösterdiler hepside başarılıydı. Dizi için bir giriş olmuştu bence. Senaryo öyle abartılı bir şey yaşatmadı ama sıkmadan gayet güzel bir şekilde izletti.

İlk bölüme 8 veririm normalde ama çok sevdim 8.5/10 olsun.:X

1. Sezon 1. Bölüm bitti.

Diziyi izlerken bu yönetmen bey ne şahaneymiş dedim. Mekanlarda şahaneydi Ben bu akdar yeşili bir arada gördüm daha ne olsun. Çok doğaydı.

Oyuncularda çok başarılı. aha 3-5 kişi gösterdiler hepside başarılıydı. Dizi için bir giriş olmuştu bence. Senaryo öyle abartılı bir şey yaşatmadı ama sıkmadan gayet güzel bir şekilde izletti.

Diziyi izleyenler kadrosuna biri daha katılmış oldu. İlk bölümü beğendiysen devamı kesin gelecektir. :):)

1. Sezon 1. Bölüm bitti.

bugüne kadar nerdeydin :) vikings bugüne kadar izlemiş olduğum en iyi on dizi arasındadır geçen sezon haldır huldur biz burda yorum yaparken hiç mi gözün kaymadı bu taraflara :)

bugüne kadar nerdeydin :) vikings bugüne kadar izlemiş olduğum en iyi on dizi arasındadır geçen sezon haldır huldur biz burda yorum yaparken hiç mi gözün kaymadı bu taraflara :)

İndirmiştim ilk sezonu yazın 1 aylık tatilimde izleyecektim aslında ama fırsat bulup yapamadım.:X 3. sezon buradayım.:X

@yatutarsa hb. Sen baya seviyorsun. Bölümü ilk izleyen sen oluyorsun genelde galiba.:F

1. Sezon 2. bölüm

İlk bölüme göre bazı yönlerden daha iyi bir bölüm değildi. Senaryodaki geçişler kaliteyi biraz düşürsede güzel çekimler ve olaylarla açık kapatılmış bence.:X

Ragnar'ın kardeşi ne zaman ölecek diye dua edilecek bir bölümdü.:( Acayip itici.

Şu demirciyede üzüldüm. Adam aşağı tükürsese sakal yukarı türküse bıyık modundaydı. Üzüldüm cidden.

Bölüm sonunda beklenen olmadı ama sanki

Vikingler ortalığı yıkıp öldürürler olayının üzerine Froki'nin yakması değişik bir gelişmeydiç:F Yıkmak, öldürmek yakmak.:F Ne değişikti o düşünce oluşu.:F

Bölüme 8/10

Lagertha'ya bir kez daha aşık olmak ...:love1:

tumblr_mu5cwvi3VK1skolrmo1_500.gif

tumblr_mutc7v9JYC1ssb59go1_500.gif

@yatutarsa @destere

Lagertha'ya bir kez daha aşık olmak ...:love1:

tumblr_mu5cwvi3VK1skolrmo1_500.gif

tumblr_mutc7v9JYC1ssb59go1_500.gif

@yatutarsa @destere

aslaug resmide bekleriz :)

İndirmiştim ilk sezonu yazın 1 aylık tatilimde izleyecektim aslında ama fırsat bulup yapamadım.:X 3. sezon buradayım.:X

@yatutarsa hb. Sen baya seviyorsun. Bölümü ilk izleyen sen oluyorsun genelde galiba.:F
biraz hızlan nerdeyse üçüncü sezon başladı başlayacak :) o güne kadar bitirmemişsen açık açık kendi profilimde spoiler vereceeğim :)

1. Sezon 2. bölüm

İlk bölüme göre bazı yönlerden daha iyi bir bölüm değildi. Senaryodaki geçişler kaliteyi biraz düşürsede güzel çekimler ve olaylarla açık kapatılmış bence.:X

Ragnar'ın kardeşi ne zaman ölecek diye dua edilecek bir bölümdü.:( Acayip itici.

Şu demirciyede üzüldüm. Adam aşağı tükürsese sakal yukarı türküse bıyık modundaydı. Üzüldüm cidden.

Bölüm sonunda beklenen olmadı ama sanki

Vikingler ortalığı yıkıp öldürürler olayının üzerine Froki'nin yakması değişik bir gelişmeydiç:F Yıkmak, öldürmek yakmak.:F Ne değişikti o düşünce oluşu.:F

Bölüme 8/10
ağzından yel alsın. odin bol ömür versin rollo reyize.ss

1. Sezon 3. Bölüm izlendi.

Başlarda baya sıkıldığım, sonrasından daha az sıkıldığım ama vakti çabuk geçiren bir bölümdü. Nasıl geçti anlamadım.:F

Ganimetlere el koyan reisi kınıyoruz.ss Ben Rangar'ın yerinde olsam cıngar kelleyi alırdım oracıkta.:F

Haroldson'ın çocuğu gömdürmesi sırf saçma bir inanç uğruna olması yazık dedirtti.

Rangar'ın ilk başta karısına sende gel teklifinde her halde ülkeyi terkediyorlar dedim ama öyle çıkmadı. Kadın kuvvetli savaşçı anlaşılan.:Z
Köleye olan teklifleri merak uyandırıcı ancak çok ütorikti.ss

Bölüm 7/10