Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Vikingleri daha yakından tanıdığımız, daha az kanlı, daha fazla kadınlı birazda stratejinin olduğu güzel ama çok daha iyilerini gördüğümüz bir Vikings bölümüydü.

Bölüm kurbanlarla, Ayinlerle falan geçti.

Rangar ve Lagertha cephesinde üzücü durumlar var.
Geçtiğimiz bölüm düşen bebekten sonra Ragnar yıkılmış. Dahada çocuk olmuyormuş. Dua ederken 'kimden olacak erkek çocuklarım' dedi. Yeni kadın geliyor yakında galiba.

Ragnar kabilesinin bekası için güzel adımlar attı.

Siggy'den çok tırsıyorum. Kadın her an ayak yapıp yan çizebilir gibi hissediyorum.ss

Ve bizim Priest
kurban edilecekmiş az daha. Farkedememiştim ben ama iyi yakalandı.:F

Neyse bölüm 8.5/10 'luk.:X

1. Sezon Finali.

1-2 kayıp atlattık sezon finalinde. İyi sayılırdı.

Ragnar'ın yeni
eşi Aslaug hızlı bir giriş yaptı bölüme. Güzel değil ama at gibi kadın misali çok fena.:F Ragnar'ı hemen büyüledi zaten hemende hamile kalmış.:F

Neyse Ragnar'da pek bir şey yoktu ama Lagertha eline yüzüne bulaştırdı tüm olayları galiba. Siggy ile başlayan
salgın iki can aldı. En üzcüsüde tabi ki Gyda idi.:( Kızcazı harcadılar şimdi Aslaug karşısında Lagertha yalnız kaldı çok üzüldüm bee.:(

Siggy'nini kızıda
Meftah.:(

Bölümün şaşırtmayanı ise Rollo oldu. @yatutarsa sevdiğine göre Rolle kesinlikle Ragnar'ı
satmaz ama yinede hırsına yenilerek - pointleri yedi benden.

Bölüme 9/10 olur. normal bir bölüm olsa 9.5 olurdu ama sezon finali için yetmezç.:(

Odin aşkına böyle sahneler oalcak mı.😱

vJ3DwCY.png

1. Sezon Finali.

Ragnar'ın yeni
eşi Aslaug hızlı bir giriş yaptı bölüme. Güzel değil ama at gibi kadın misali çok fena.:F Ragnar'ı hemen büyüledi zaten hemende hamile kalmış.:F

Neyse Ragnar'da pek bir şey yoktu ama Lagertha eline yüzüne bulaştırdı tüm olayları galiba. Siggy ile başlayan
salgın iki can aldı. En üzcüsüde tabi ki Gyda idi.:( Kızcazı harcadılar şimdi Aslaug karşısında Lagertha yalnız kaldı çok üzüldüm bee.:(

Siggy'nini kızıda

Bölümün şaşırtmayanı ise Rollo oldu. @yatutarsa sevdiğine göre Rolle kesinlikle Ragnar'ı

Bölüme 9/10 olur. normal bir bölüm olsa 9.5 olurdu ama sezon finali için yetmezç.:(

vJ3DwCY.png
rollo provokasyonlara geldi :(

ama ragnar da az değil öce hep eşit olacaz dedi sonra değişti işler.ss Mustafamı karıştırma :X
Ragnar :)

Kendi elinde olan bir şey değildi ki. Ayrıca Rollo arka plana çekti kendini bence.:( İyi oldu iyi 2. sezon biraz köstek olacak ama ilgileneceğiz onunlada.:X
Tamam Mustafa'yı arıştırmıyorum.:F

1. Sezon Finali.

Ragnar'ın yeni

Siggy'nini kızıda

vJ3DwCY.png
sondakii resim harika duruyor :)

işte o at gibi aslaug u gelince lagerta ikinci plana düştü dizide :) ama @sürgünüm duymasın :)

2. Sezon 1 ve 2'yi izledim.:X Çok uzun yorum yapamayacağım ama ikiside çok iyi bölümlerdi.

Rollo
Çok hata yaptı ve pişman oldu ama o diğer reise yumruk atınca birazda olsun içimin yalarını eritti. Siggy biraz mahvedecek gibi adamı ama üstesinden gelecek gibi.

Ragnar'ın 2. eşi tam kafa atmalık.:( Lagertha'yı
Sinir edip gönderttirdi iyice ayar oldum.:(

Ragnar Lagertha'yı
durduramadı.:( Biraz gözümden düştü. Kıydılar güzelime.:/

Yeni düşman'da ilgi çekici.:X

İlk bölüm 9/10
2. bölüm 9/10

2. Sezon 1 ve 2'yi izledim.:X Çok uzun yorum yapamayacağım ama ikiside çok iyi bölümlerdi.

Rollo
Çok hata yaptı ve pişman oldu ama o diğer reise yumruk atınca birazda olsun içimin yalarını eritti. Siggy biraz mahvedecek gibi adamı ama üstesinden gelecek gibi.

Ragnar'ın 2. eşi tam kafa atmalık.:( Lagertha'yı
Sinir edip gönderttirdi iyice ayar oldum.:(

Ragnar Lagertha'yı
durduramadı.:( Biraz gözümden düştü. Kıydılar güzelime.:/

Yeni düşman'da ilgi çekici.:X

İlk bölüm 9/10
2. bölüm 9/10
Sende benim gibi Lagertha'cısın. :Z