Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

1x4, 1x5

Önceki üç bölüme göre daha hareketliydi bu bölümler. Haliyle daha iyiydi.

Rollo biraz daha iyi şeyler yaptı bu sefer. Ama hala soğuğum. :D

Ragnar'ın Heraldson'a meydan okuması beklenmedik bir olaydı. Bakalım dövüş olacak mı? Ama şu da bir gerçek işin içine mutlaka bir şeyler karışacaktır. :D

Bu arada Floki Survivor Oğuz'a çok benziyor bence. Düşündükçe gülüyorum. :D

Puanım: 8.5/10

2. Sezon 7. bölüm

Gayet güzel bir bölümdü.

Lagetha reis tahmin ettiğim gibi hareket etti.
Ekibide alıp agnar'a yardıma geldi. Bu kadın git gide gönlümü feth ediyor.:Z Bu arada bu bölüm 3'lü sahneyi bekliyorum @destere .:A

Reis Brog nihayet gitti. Bağırış sesi duymadım her halde Valhalla'da içki ödülünü kapmıştır Tanrı Odinle.:F Ama çok iğrendim ben. O sırt yarmalar içim şişti.:(

Siggy pis işler peşinde ve çok uçuk bir şeyler beklettiriyor kendinden.:( Rollo bir an önce terki diyar etmeli o kadını.

Sırada ki bölüm daha iyi olacak. Zaten bu bölüm baya hazırlık gibi bir şeydi. Çünkü İngiltere krallarıda politik işler çevirdiler. Sonraki bölümlerde ki patlamayı düzene koydular bu bölümç

Bölüme puanım 8.5/10

2. Sezon 8. Bölüm

Geçen bölümün kıvamındaydı bölüm. Çok büyük olay sona kadar pek olmadı gibi. Bu bölüm yorumunda fantezi yapamayacağım hepsi spoilerda.:F

Lagertha cephesi iel başladı bölüm. nasıl reis olduğunu anlattılar. O banyoda ki sahne baya güzeldi. Onun dışında o elemanın sonu çabuk gelir gibi.:F

Yeni doğan çocuğa üzüldük. İvanmıydı neydi adı ama tarihe baktım çok çıkgın bir oğlan oluyor diye yazıyor.:X O ayağı siyah dudaklı büyücü düzeltir.😎

Bu arada o kartalın sırrını çözdüm. Siyah dudaklı büyücünün gözüymüş. Aslında 2 bölüm önce Athelsta'nın nerede olduğunda göstermişerdi ama o bölümü yorumlarken yazmamıştım.:F

Kral Horik bir an önce ölse fena mı olur ki.:(
Floki reisinde aklını çekecek şimdi.ss

Kral Ecbert çok akıllı adam. Reise saygılar.:F Ama son sahneyi anlayamadım kim kime tuzak kurdu, kralın oğlunu neden öldürmedi Horik'in oğlu.

8/10

2. Sezon 8. Bölüm

Geçen bölümün kıvamındaydı bölüm. Çok büyük olay sona kadar pek olmadı gibi. Bu bölüm yorumunda fantezi yapamayacağım hepsi spoilerda.:F

Lagertha cephesi iel başladı bölüm. nasıl reis olduğunu anlattılar. O banyoda ki sahne baya güzeldi. Onun dışında o elemanın sonu çabuk gelir gibi.:F

Yeni doğan çocuğa üzüldük. İvanmıydı neydi adı ama tarihe baktım çok çıkgın bir oğlan oluyor diye yazıyor.:X O ayağı siyah dudaklı büyücü düzeltir.😎

Bu arada o kartalın sırrını çözdüm. Siyah dudaklı büyücünün gözüymüş. Aslında 2 bölüm önce Athelsta'nın nerede olduğunda göstermişerdi ama o bölümü yorumlarken yazmamıştım.:F

Kral Ecbert çok akıllı adam. Reise saygılar.:F Ama son sahneyi anlayamadım kim kime tuzak kurdu, kralın oğlunu neden öldürmedi Horik'in oğlu.

8/10
şükür normal bir spoi kullanımını gördük :F

2. Sezon 9. Bölüm yani Sezon finalinden 1 adım önce.

Güzel giden bölümlerdendi başlarda sinir küpü olsamda sonralarında mutlu sahneler sinirimi düzeltti.
Öncelikle savaşa, savaşın kaybına sebep olan avanak gerizekalı kral Horik'in aptallığı ile başlayalım. Adam tam bir salak. Orada Ragnar gibi bir deha var iken ne cürretle gidelim diyor. İşte olan oldu.
Floki'nin aptallığı ise ayrı konu. Zeki bir adamdı bu Floki ne olduda böyle aptallaştı anlamadım.Rollo ise bu aptallıklar yüzünden ölüm kalım savaşı veriyor.

Neyse Phorunn özgür kız oldu. Sevindim Bjon adına.:Z

Paralı askerere bakan prensesin sahneside dehşetti.:F

Sonu yine ptallıklarla bittiç Floki yapma artık böyle şeyler. Uyuz olmaya başladım sana.:(

Birde Bjon ile olan hikaye iyiydi.:X Ve Athelstan geri döndü.:Z

Bölüme 9/10

2. Sezon 10. bölüm yani Sezon finali izlendi.:Z

Güzel diziymiş. Geç başladım ama olsun sıkıntı yok.:X

Bu bölüm ne izledik
Kral Horik'in mal yerine konuşunu izledik.

Floki adamım yaa.:love1: Başta dedim geçen sezon Rollo'yu kullandılar bu sezon Floki. Bu senaristler 2. sezondan tekrara sardılar olayı dedim ama arka yüzü öyle değilmiş.:Z

Siggy beni şaşırttı cidden. Kaç bölümdür oyun mu oynuyormuş bunlar hala şaşkınım.:F Olay şurada koptu Floki'nin öldürdü numarası yaptırdığı adam çıktı sonra Floki sonra Ragnar, Asloug falan derken Siggy yok. Aha dedim b*k yolunda gidecek bu Siggy ama olay sonda belli oldu.:Z Cidden helal olsun. Hepsi planmış.:Z

Neyse güzel bölümdü. 9.5/10

Bitirişimin şerefine hepnizi etiketliyeyim.:Z @yatutarsa @destere @sürgünüm @OzaN @mrt-06

sinirli olmanın kimseye bir faydası olmaz ondan :D

Yanılttılar beni.:F

Bu bölüm ne izledik

Floki adamım yaa.:love1: Başta dedim geçen sezon Rollo'yu kullandılar bu sezon Floki. Bu senaristler 2. sezondan tekrara sardılar olayı dedim ama arka yüzü öyle değilmiş.:Z

Siggy beni şaşırttı cidden. Kaç bölümdür oyun mu oynuyormuş bunlar hala şaşkınım.:F Olay şurada koptu Floki'nin öldürdü numarası yaptırdığı adam çıktı sonra Floki sonra Ragnar, Asloug falan derken Siggy yok. Aha dedim b*k yolunda gidecek bu Siggy ama olay sonda belli oldu.:Z Cidden helal olsun. Hepsi planmış.:Z

Bitirişimin şerefine hepnizi etiketliyeyim.:Z @yatutarsa @destere @sürgünüm @OzaN @mrt-06

Ne yanar döner adamısın. Az önceki yorumlarını okuyordum Floki için demediği bırakmamışsın, şimdi adamım yazıyorsun. :F

Bu bölüm ne izledik

zaten o yüzden sakin ol demiştim. spoi vermeyeyim dedim :F

İzliyen bir arkadaş sezon finalinde tüm çocukalr ölüyor diye bana spoi vermişti. Bölüm sonuna kadar bekledim olmadı. Kandırmış beni eşek.:(

Ne yanar döner adamısın. Az önceki yorumlarını okuyordum Floki için demediği bırakmamışsın, şimdi adamım yazıyorsun. :F
zaten o yüzden sakin ol demiştim. spoi vermeyeyim dedim :F

Ama napayım kandırdılar beni.:(
Zaten Flokiyi sevdiğimide yazmıştım. Akıllı adamdı ne yapıyor bu diye şaşırıyordum.:F

Bu bölüm ne izledik

Ben ne alaka. :F

2. Sezon 7. bölüm

Gayet güzel bir bölümdü.

Lagetha reis tahmin ettiğim gibi hareket etti.
Ekibide alıp agnar'a yardıma geldi. Bu kadın git gide gönlümü feth ediyor.:Z Bu arada bu bölüm 3'lü sahneyi bekliyorum @destere .:A

Reis Brog nihayet gitti. Bağırış sesi duymadım her halde Valhalla'da içki ödülünü kapmıştır Tanrı Odinle.:F Ama çok iğrendim ben. O sırt yarmalar içim şişti.:(

Siggy pis işler peşinde ve çok uçuk bir şeyler beklettiriyor kendinden.:( Rollo bir an önce terki diyar etmeli o kadını.

Sırada ki bölüm daha iyi olacak. Zaten bu bölüm baya hazırlık gibi bir şeydi. Çünkü İngiltere krallarıda politik işler çevirdiler. Sonraki bölümlerde ki patlamayı düzene koydular bu bölümç

Bölüme puanım 8.5/10
spoiler vermek gibi olmasın ama ragnar, rollo ve floki kendi aralarında üçlü takılıyorlardı sanırım :))

2. Sezon 8. Bölüm

8/10
o ivan gerçek tarihte çok etkili hatta boynuz kulağı geçiyor, oğlanlardan bjorn sapı tutuyor ama balta ivanın elinde :))

çok net hatırlıyorum 9. bölümde
bende flokiye küfretmiştim :)

Son düzenleme:
spoiler vermek gibi olmasın ama ragnar, rollo ve floki kendi aralarında üçlü takılıyorlardı sanırım :))

o ivan gerçek tarihte çok etkili hatta boynuz kulağı geçiyor, oğlanlardan bjorn sapı tutuyor ama balta ivanın elinde :))

çok net hatırlıyorum 9. bölümde
bende flokiye küfretmiştim :)

Floki haketmişti o zaman ama oyuna geldik napalım.:F

Cidden o fotoyu niye görmedim ben.:F 3'lü yapmadılar.:F

Evet tarihe baktım biraz. Bir şeyler oluyor ama öğrenmeyeyim dedim boş verdim.:F