Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

3. sezona sadece 3 gün kalmış, ben daha çok var sanıyordum. :D @destere @yatutarsa @gundix123 @sokak sanati @BesaleT ve tek tek yazamayacağım tüm Vikings izleyicileri. :D
böyle kaliteli dizileri niye 20 veya25 bölüm civarı çekmiyorlar? 10 ay bekle iki ayda tükensin ondan sonra bir on ay daha bekle :) şimdi seviniyoruz 3 gün sonra başlayacak diye bir ay sonra bakki sezon bitmiş :))

bu dizinin en büyük hayranlarından biri @sürgünüm ama ortada yok :) umarım dizi başlamadan döner :)

böyle kaliteli dizileri niye 20 veya25 bölüm civarı çekmiyorlar? 10 ay bekle iki ayda tükensin ondan sonra bir on ay daha bekle :) şimdi seviniyoruz 3 gün sonra başlayacak diye bir ay sonra bakki sezon bitmiş :))

bu dizinin en büyük hayranlarından biri @sürgünüm ama ortada yok :) umarım dizi başlamadan döner :)
25 bölüm olsaydı ben 10. bölümde bırakmıştım. :):)

25 bölüm olsaydı ben 10. bölümde bırakmıştım. :):)
öyle düşünme bırakıp bir ay sonra tekrar kalan 10 bölümü izlerdin :)

bu şekildede araya çok büyük boşluklar giriyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz :) hatta the missing izleme gafletinde bile bulunabiliyoruz :))

öyle düşünme bırakıp bir ay sonra tekrar kalan 10 bölümü izlerdin :)

bu şekildede araya çok büyük boşluklar giriyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz :) hatta the missing izleme gafletinde bile bulunabiliyoruz :))
Valla ben sürekli farklı şeyler izlemekten memnunum. Uzayan diziler sıkıyor. Mesela Gotham 15 bölümü geçti daha birkaç ay var. Ben sıkılmaya başladım. Şöyle 6-7 ay ara verip sağlam bölümlerle geri dönse süper olurdu. :)

Valla ben sürekli farklı şeyler izlemekten memnunum. Uzayan diziler sıkıyor. Mesela Gotham 15 bölümü geçti daha birkaç ay var. Ben sıkılmaya başladım. Şöyle 6-7 ay ara verip sağlam bölümlerle geri dönse süper olurdu. :)
aslında uzadıkça bölüm kalitesi düşüyor belkide sıkılma o yüzdendir :)) aynı kalitede 20 bölüm çok güzel olurdu ama işte uzamanın yan etkileri de oluyor:)

1x1

İlk bölüm baya iyiydi aksiyon fazla değildi ilk başta ve Lagerthanın müthiş dövüşü vardı, bakalım Batıya açılabilcekler mi, Reisin adamı takip ettirdi, bakalım neler olacak, büyücüde çok komikti cidden çok güldüm o sahneye. :F Rolloda ihanet ediyor kardeşine karısı severek... Flokide baya iyi yelken yapmış. :X"]
@sürgünüm

Son düzenleme:
İzlemeyen birisi ispiyon yorumunu okuyabilir, spoiler içerisine alsan daha güzel olur. :)