Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

özellikle ragnar karakterini oynayan vatandaş cuk diye oturmuş mükemmel oynuyor alaycılığı sallapati yürüyüşü ilk bölümde diziye olan ilgiyi artırıyor karakter olarak bencil olabilir ama o vatandaş diziyi sürüklüyor kardeşi rollo gerçek bir savaşçı kodumu oturtan cinsten ama tek zayıf noktası o da lagerta ya aşık bir kadın aşık iki erkek :) lagertha biraz yollu olsa her ikisinide rahatlıkla idare eder ama lagertha da muhteşem bir kadın karakterli biri sevdim kadını taaki aslaug gelene kadar aslaug savaşçı değil ama daha bir dişi erkek işi :))

iki haftada iki sezonu tükettim muhteşem bir giriş yaptık diziye :)

flokiye kalkan eller çok çile çekti affedilebilir durumda artık :)

floki ilginç bir karakter aynı zamanda acımasız bir katil figürü çiziyor :)

ama kimin için bırakıyor aslaug gibi bir afet için bırakıyor :) bence adam haklıydı :) hem oğluda olmuyordu şimdi aslaug oğul fabrikası :)
Barbarlık tanımını yeniden öğrendim sayelerinde. Rollo denen şerefsizden hiç hoşlanmadım. Dizinin sonuna kadar pisliklerine katlanmak zorunda kalmam umarım. İlginç ve gerçeğe yakın bir dizi. Ragnar da anlaşıldığı üzere, adam adam.:)

2x3

Nihayet izleyebildim.

İlk iki bölüme göre daha düşüktü gibi her ne kadar IMDb'de daha yüksek gözükse de. :)
Bjorn'un bir anda büyümüş olmasını sevemedim. :( Lagherta yine earl bulmuş kendine ama adam çok sinir bozucu çıktı. :(

Rollo zor durumda kaldı. Adını unuttuğum saldıran adam dert olacak gibi Ragnar'a. :)

8/10
bjorn küçükkende tipsizdi büyüyünce tam bir kazma olmuş cesur bir savaşçı ama tip sıfır sarı sıçan :)

Barbarlık tanımını yeniden öğrendim sayelerinde. Rollo denen şerefsizden hiç hoşlanmadım. Dizinin sonuna kadar pisliklerine katlanmak zorunda kalmam umarım. İlginç ve gerçeğe yakın bir dizi. Ragnar da anlaşıldığı üzere, adam adam.:)
ragnar için söylentilere göre süper bir savaşçı aynı zamanda çokda kıskançmış oğullarının kendisinden daha şöhretli olmasını kaldıramamış rivayetler öyle ama oyuncunun çizdiği karakter harika :)

Dizi çok iyi başladı
Ragnar'ın karısı geri dönecektir bence yada yolları kesişecektir hamile olan kötülük getirir Ragnar'a.
sanmıyorum tarihte aslaugun tüm oğulları şöhretli isimler içlerinden sünepe çıkmamış :) ama anneleri bir afet yani o anneden kötü çocuk çıkamaz :)

bjorn küçükkende tipsizdi büyüyünce tam bir kazma olmuş cesur bir savaşçı ama tip sıfır sarı sıçan :)

ragnar için söylentilere göre süper bir savaşçı aynı zamanda çokda kıskançmış oğullarının kendisinden daha şöhretli olmasını kaldıramamış rivayetler öyle ama oyuncunun çizdiği karakter harika :)

sanmıyorum tarihte aslaugun tüm oğulları şöhretli isimler içlerinden sünepe çıkmamış :) ama anneleri bir afet yani o anneden kötü çocuk çıkamaz :)
İzlenmesi gereken bir dizi bence sürekliyici ve tarih tam olarak yaşatıyorlar Muhteşem Yüzyıl gibi salak saçma değil.:) Emre okumasın.

ilk 2. bölümü izledim

Bayıldım. özellikle giysiler, dekor, gemi, makyaj vs. çok gerçekci.

Sanatsal olarak güzel, mekanlar ve çekimleri de hoş...
Emek harcanmış bir yapısı var.

ilk bölüm biraz yavaş ama genelde çoğu dizide ilk bölüm tanıtım amaçlı ağır oluyor zaten ikinci bölümde gayet guzeldi bence bu dizide iş var.:)

Baş rol oyuncusundan hafif Brad Pit havası aldım. Mimikleri, tavırları, alaycılığı bana Truva'daki Ashil'i anımsatmadı değil. Bayan karakter de bana itici gelmedi ve tip olarak da az da olsa sert savaşcı kadın havasını verdi, oyüzden ben den geçer not aldı.:)

Yalnız yağma,hırsızlık,cinayet,tecavüz ve katliam çok barbarcaydı :(

Girişte çalan müzik Fever Ray-If I Had A Heart.

ilk 2 bölümlük puanım 8/10

@OzaN @Forumdash @BesaleT @yatutarsa @destere
jenerik müziği gerçekten harika tekrar tekrar dinlemekten bıkmayacağım bir müzik aslında dizinin aralarında savaş sahnelerindeki müzikte muhteşem insanın savaşası geliyor :) diyorum baltayı kapıp sokağa dalayım :)

İzlenmesi gereken bir dizi bence sürekliyici ve tarih tam olarak yaşatıyorlar Muhteşem Yüzyıl gibi salak saçma değil.:) Emre okumasın.

bencede MY gibi saçma sapan harem dedikodularından oluşmuyor @xemrexxx duymasın :))

jenerik müziği gerçekten harika tekrar tekrar dinlemekten bıkmayacağım bir müzik aslında dizinin aralarında savaş sahnelerindeki müzikte muhteşem insanın savaşası geliyor :) diyorum baltayı kapıp sokağa dalayım :)

bencede MY gibi saçma sapan harem dedikodularından oluşmuyor @xemrexxx duymasın :))
Ben böyle pislik insanlar görmedim arkadaş adamlar bir kase su ile bir sürü kişi yüz yıkıyor birde sümkürüyorlar suyun içine, sümüklü su ile yüz yıkamak iğrençlik değilde nedir?

rolloya laf yok adamın dibi o :D

my deki şeker ağa ka taş düşsün kafana emi :X

Tarihi dizi böyle olur işte,Haremde olsun Tayyip ERdoğan gibi karşı değiliz ama buda olsun.Adamlar yapıyor arkadaş ama arada dünya kadar bütçe farkı vardır orası ayrı.:)

Tarihi dizi böyle olur işte,Haremde olsun Tayyip ERdoğan gibi karşı değiliz ama buda olsun.Adamlar yapıyor arkadaş ama arada dünya kadar bütçe farkı vardır orası ayrı.:)
savaş sahneleri bir harika ya müzik eşliğinde kılıçlar oklar baltalar kan revan ortalık cehenneme dönüyor kendimizi o tarihi sahnenin içinde buluyoruz muhteşem bir iş çıkarıyorlar bizdeki sümsüklerde üç sezonda iki savaş yapıyorlar o savaşlarda bir top göstermek yanınada gül ve sümbül ağa gibi iki top yerleştirmekten ibaret :)