Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Kardeşim Hoşgeldin o kadar mutlu oldum ki geri dönmene bunu kelimelerle anlatamam,sen gittiğinden beri yabancı dizi izlemekten keyif alamaz olduydum.:)
hoşbulduk teşekürler bundan sonra birlikte devam ediyoruz dizilere ..

bu arada @Forumdash buralardamı yoksa kayboldumu ?

hoşbulduk teşekürler bundan sonra birlikte devam ediyoruz dizilere ..

bu arada @Forumdash buralardamı yoksa kayboldumu ?
@destere gelsede birlikte başlasak diyordum Vikings'e hatta ilk sezonu bitirince seni gelir diye 4-5 gün ara bile verdim sen geçikince ikinci sezona başladım.Sen ne ara başladın benim çağrılarımı duydunmuydu çünkü bu dizi tam senlik.Black Sails'i bayılarak izlediğine göre bunu hayli hayli seversin diye düşünmüştüm.:)

@destere gelsede birlikte başlasak diyordum Vikings'e hatta ilk sezonu bitirince seni gelir diye 4-5 gün ara bile verdim sen geçikince ikinci sezona başladım.Sen ne ara başladın benim çağrılarımı duydunmuydu çünkü bu dizi tam senlik.Black Sails'i bayılarak izlediğine göre bunu hayli hayli seversin diye düşünmüştüm.:)
4 gün içinde iknci sezonun 3. bölümüne kadar geldim daha önce aklımdaydı dizi başlangıcı yapmıştım sonra @Forumdash hevesimi kırdı kötü dizi falan demişti ama kendimi tutamadım başladım diziye dizi muhteşem tek eksik yönü kanalının HBO olmaması :)

+18 sahneler çok az şiddeti bol görsellik düşük :)

4 gün içinde iknci sezonun 3. bölümüne kadar geldim daha önce aklımdaydı dizi başlangıcı yapmıştım sonra @Forumdash hevesimi kırdı kötü dizi falan demişti ama kendimi tutamadım başladım diziye dizi muhteşem tek eksik yönü kanalının HBO olmaması :)

+18 sahneler çok az şiddeti bol görsellik düşük :)
Orange Is the New Black'ı izledinmi otobüsdeki çocuk aynen sen.

bu dizi tam senlik kan gövdeyi götürüyor, ama cinsellik sıfır :))

bence hemen başlaman lazım.. şiddet te olmasın da diyorsan hiç dizi izleme daha ,iyi :)

ikinci sezon başladımıki ?

ilk sezonu bitirdim ..
Yuh!İlk sezonu birlikte bitirdik zaten.:) İlk sezonun birinci bölümü yayınlandı bu gece izle istersen.

aslaug yuva yıktı o yüzden güzel görünmüyor gözüme :D
olaya duygularını katma,göze gönüle hitap ediyormu etmiyormu ? onu söyle bence harika bişey gelsin benim yuvamı dağıtsın hatta yuvama top mermisi sallasın ses çıkarmam :)

Yuh!İlk sezonu birlikte bitirdik zaten.:) İlk sezonun birinci bölümü yayınlandı bu gece izle istersen.
vikinglerde bir iki bölüm daha izleyeyim sonra diyorum orange a başlıyim sana yetişeyimde sen 6. bölüme geçmşsin :)

bu dizi tam senlik kan gövdeyi götürüyor, ama cinsellik sıfır :))

bence hemen başlaman lazım.. şiddet te olmasın da diyorsan hiç dizi izleme daha ,iyi :)

ikinci sezon başladımıki ?

ilk sezonu bitirdim ..
hahah felixsin kıyafetine bayılıcaksın mutlaka izlemen lazım hala çıkmıyor aklımdan töbee töbee :F

olaya duygularını katma,göze gönüle hitap ediyormu etmiyormu ? onu söyle bence harika bişey gelsin benim yuvamı dağıtsın hatta yuvama top mermisi sallasın ses çıkarmam :)

vikinglerde bir iki bölüm daha izleyeyim sonra diyorum orange a başlıyim sana yetişeyimde sen 6. bölüme geçmşsin :)
Hacı birde yeni başlayan dizi Fargo var müthiş dizi @OzaN @Forumdash falan hepimiz izliyoruz.:)

orphandamı başladı ben onları kaçırmışım gözden :)
zaten 1 bölüm var pazar olmadan izlersin bize yetişmiş olursun cnm felixsin kıyafetinede bayılıcaksın :kiki::kiki: harika bir bölümle 2.sezon açılısı yaptılar pazar 2.bölüm gelmeden ilk bölümü izle yetiş bizlere 🙂🙂

zaten 1 bölüm var pazar olmadan izlersin bize yetişmiş olursun cnm felixsin kıyafetinede bayılıcaksın :kiki::kiki: harika bir bölümle 2.sezon açılısı yaptılar pazar 2.bölüm gelmeden ilk bölümü izle yetiş bizlere 🙂🙂
tamam tatianam kaçarmı kaçmaz tabiki :))

True Dedective'den bile daha iyi diyenler var.:)
o derece güzel olacağını sanmam bence oyunculukta rust son aşamadır onu aşacak oyuncu tanımıyorum :)
mesela vikingsler harika bir dizi ama içnde bir rust yok

game of thrones muhteşem bir dizi içinde bir rust yok :)

o derece güzel olacağını sanmam bence oyunculukta rust son aşamadır onu aşacak oyuncu tanımıyorum :)
mesela vikingsler harika bir dizi ama içnde bir rust yok

game of thrones muhteşem bir dizi içinde bir rust yok :)
Abi bu dizide de Billy Bob Thornton var döktürüyor.:)

article-0-1D23528E00000578-976_634x467.jpg