Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

İlk sezonu ite kaka bitiridim kendime bir aferin çekiyorum:X Isınamadim ben bu diziye yaa:( Neden bilmiyorum.Ragnar ve karısı hariç pek sevdiğim kimse olmadı. @OzaN @yatutarsa

2.sezon 10 bölümmüş. Normal zamanda yetişirdim ama bu şu zamanlarda yetişemem gibi. O yuzden dizinin 2.sezonunu yaza yada kışın ara sezonda izlemeye bırakıyorum:( @sürgünüm beni beklemene gerek yok:) (adam satmişlık gibi olmamiştir inş?)
İlk sezonu ben de beğenmemiştim. Özellikle son iki bölümü çok kötüydü. Ama ikinci sezon gerçekten iyi. İlk sezon bence 1-2 bölüm 8'lik geri kalan 6-7. İkinci sezon ise en düşük bölüm bile 8'lik. :):)

@destere olaydı bu diziyi çok severdi birlikte izlerdik.Tam da benim birlikte dizi izlediğim adamı banlamışlar.:(
destere'nin bitti banı bitti 3-4 gün önce ama yok ortalarda. :(

2x8

2x8'i izledim Ivar'a üzüldüm ama düzelebilir belki. :/ Aslaug'un kehanetleri meşhur olmaya başladı yılan gözden sonra Ivar'ı da bildi. Aslaug'un da savaşa katılımlarını bekliyoruz yavaştan. :D Lagertha ise çok güzel ya. :D

Son düzenleme:
@BesaleT o açıdan bakarsak iyi olur tabii :D

@OzaN sen de düzenle istersen mesajını alıntı kısmında görünüyor geriden gelenler görebilir :)

2x8

Sezonun şu ana kadarki tek zayıf bölümüydü belki de. IMDb puanına baktım da sadece benim düşüncem değilmiş bu 8.4 ile sezonun en düşük puanını almış.

Hiçbir önemli olay yoktu desek yeridir.

Ecbert'in yanına gelen yeni kadın önemli bir karakter olacak herhalde. :)

Kaldı son iki bölüm. Bundan sonra bol aksiyonlu olması muhtemel, fırtına öncesi sessizlikti muhtemelen bu bölüm. :)

7/10

2x1

Mükemmel bir başlangıçtı sezona,bölüm genel itibariyle mükemmele yakındı.:)

Lagertha kadının dibidir nokta. Her erkeğe nasip olmaz . Buldunmu bırakmıycan. Bunu izleyen bayanlar örnek alsın . 1. sezondan beri, ( tarihte gerçekte nasıldır bilemem ama dizi de geçen karakter hakkında konuşuyorum) Katheryn Winnick in de bunu iyi yansıttığını ve oynadığını düşünüyorum.:)

Ragnar Odin cezanı versin inşallah.Gittin şu atağızlı karıyı getirdin ya Lagertha'nın yanına daha da bi şey demiyom.Çok çirkinsin Aslaug keşke ölsen.:)

Mis gibi savaşçı kadın varken ne gerek var balık suratlıya!?:)

9/10

2x2

Tam dedim bölüm boş, sadece İngiltereye gitmek için hazırlıkla geçecek, ama Vikings yine beni şaşırttı :)

İlk başlarda dizi amatörce gelmişti bana lakin çok hızlı toparlandılar. Bu bölüm mükemmeldi. Savaş taktikleri de çok iyi.vallahi çok iyi atmosferi var dizideki havayı atmosferi iliğinize kadar hissediyorsunuz screen play yönetmeni kimse helal olsun.:)

Kardeşini affetmen güzel oldu 😉 Yine denizlere açıldılar, bakalım bu kral nasıl çıkacak. Tıorin'in oğlunun ölmesi iyi olmadı. Rollo olaydı yanlarında.:)

Savaşlar mahalle kavgası havasında ama daha gerçekçi bence,Cemaat kur müritlerin olalım Ragnar Reis.:)

8.5/10

2x3

Harika bir bölümdü ve dizinin gittikçe daha güzel olacağının habercisiydi.:)

Vahşiler vahşilere karşı , Vikingler çok acımasızmış . İngiltere de diğer ülkeleri az sömürgeleştirmedi gerçi .Çok fena bir bölümdü. Ben Ragnar'ın oğlunun geleceğini merak etmeye başladım çocuk herkül gibi bişey oluvermiş.:)

Köyde asker yokken savaşan adamlarını getirip o kadar zayiat veriyorsun Rangar'ın adamları olsa sahile adım atamazlar.Antlaşmayı iptal etmeyeceklerdi işte. Gitti topraklar Ragnar :(

Film çok güzel de , tek sıkıntı savaş sahneleri Biraz daha kaliteli yapılabilir , mahalle kavgası tarzında olması kötü...:)

8/10

2x4

Heyecanlı bölümdü.son sahne beni alıp götürdü çok duygusaldı.:)

Arkadaş bu heriflerde ne değişik fantaziler var aynı kaba sümkürüp pıskırıyolar el avuç yalaşıp duruyolar enteresan,Garip olan 20/30 adam bir şehri basıyor.. Paraya kıyamıyolar heralde..:)

Lagertha hatunun hası esaslı kadınmış bizdekiler ayrılınca nafakaya bağlıo yardımı bırak.:)

Björn der geçerim :) Bir de baba-oğul yanyana savaşırlarsa süper olur.

Bir dizi ancak bu kadar müzikleriyle bütün olabilir..Müziğin girdi sahneler tavan yaptı beni benden aldı.:)

8/10

2x5

Lagertha'ya hayranım, Savaşçı kadın bu kadar mı güzel olur.:)

Bjorn'un artık Ragnar'ın yanında kalmaya karar vermesi işlein kızışacağını gösteriyor.ayrıca diziye fantastik hava katmaları yada daha doğrusu arttırmaları çok iyi oluyor.:)

Ragnar'la savaştı, evini geri almasına yardım etti. Ragnar istemesine rağmen yine de kalmadı oğlunun kalmasına izin verdiği halde. Yürekli kadın! Bizim rahip sanrılar görmeye başladı!:)

İste olay budur ,nerde hareket orda bereket, aksiyonlu güzel bir bölümdü...

8,5/10

2x6

Alemin gözü yaşlı.. RAGNAR reyizde Beşiktaşlı :)

Yine mükemmel bi bölümdü ama şu lagerthaya daha çok sahne verin yahu.:)

Ragnar' dan böyle onursuz bir hareket beklemezdim. En ilkel toplumlarda bile kendi çatın altındaki misafire ihanet edilmez.:(

Horik ne zaman geberecek. Açıkçası Borg'a üzüldüm bile. Baştan madik atanı cezalandırmak gerekirdi. Ben Horik ölecek diye düşünüyordum.:)

Lagertha'da dönse artık Ragnar'ın yanına üzüldüm lan kadına. :(

9/10

alyssa-sutherland_vikings2.jpg

2x6

Alemin gözü yaşlı.. RAGNAR reyizde Beşiktaşlı :)

Yine mükemmel bi bölümdü ama şu lagerthaya daha çok sahne verin yahu.:)

Ragnar' dan böyle onursuz bir hareket beklemezdim. En ilkel toplumlarda bile kendi çatın altındaki misafire ihanet edilmez.:(

Horik ne zaman geberecek. Açıkçası Borg'a üzüldüm bile. Baştan madik atanı cezalandırmak gerekirdi. Ben Horik ölecek diye düşünüyordum.:)

Lagertha'da dönse artık Ragnar'ın yanına üzüldüm lan kadına. :(

9/10
az kalmış yetişmene hızlı gidiyorsun :D

2x5

Lagertha'ya hayranım, Savaşçı kadın bu kadar mı güzel olur.:)

Bjorn'un artık Ragnar'ın yanında kalmaya karar vermesi işlein kızışacağını gösteriyor.ayrıca diziye fantastik hava katmaları yada daha doğrusu arttırmaları çok iyi oluyor.:)

Ragnar'la savaştı, evini geri almasına yardım etti. Ragnar istemesine rağmen yine de kalmadı oğlunun kalmasına izin verdiği halde. Yürekli kadın! Bizim rahip sanrılar görmeye başladı!:)

İste olay budur ,nerde hareket orda bereket, aksiyonlu güzel bir bölümdü...

8,5/10
aslaug gelene kadar bende hayrandım lagertaya ama artık bir aslaug varki dünyaya bedel bir kalçasından iki lagerta çıkar :)