Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

2x7

Yine sağlam bir bölümdü. :)

Lagertha'nın earl olarak çıkması hoş bir sürpriz oldu ama aslında tahmin etmiştim böyle bir şeyi. :):)

"Bu devirde babana bile güvenme" diyorlar ya asıl o devirde kimseye güvenilmezmiş. King Horik arkadan işler çevirmeye çalışıyordu, neyse ki Jarl Borg'dan kurtulduk. Yalnız kartal olayı fazla uzadı sevmedim o olayı. :)

Bjorn'a yüz vermeyen Porunn neyin kafasını yaşıyor acaba? :):)

Floki de şaşırttı bu bölüm. Niye Ragnar'a karşı gibi gözüktü ki? (b)

Ragnar ile rahip mutlaka tekrar karşılaşırlar, karşılaşmada ne olacağını merak ediyorum. :)

8/10

2*8

Aslaug'un kehaneti tuttu :( Ivar'a çok üzüldüm hele bir ara Ragnar öldürmek için boğazına baltayı dayayınca içim parçalandı iyi ki öldürmedi kendi oğlu sonuçta :(
Yeni gelen prenses çok çapkın çıktı :A
Çok olay olmasa da sıkmadan izlettiren güzel bir bölümdü. :)

8.5/10

Son düzenleme:
İlk sezonu ite kaka bitiridim kendime bir aferin çekiyorum:X Isınamadim ben bu diziye yaa:( Neden bilmiyorum.Ragnar ve karısı hariç pek sevdiğim kimse olmadı. @OzaN @yatutarsa

2.sezon 10 bölümmüş. Normal zamanda yetişirdim ama bu şu zamanlarda yetişemem gibi. O yuzden dizinin 2.sezonunu yaza yada kışın ara sezonda izlemeye bırakıyorum:( @sürgünüm beni beklemene gerek yok:) (adam satmişlık gibi olmamiştir inş?)

İlk sezonu ite kaka bitiridim kendime bir aferin çekiyorum:X Isınamadim ben bu diziye yaa:( Neden bilmiyorum.Ragnar ve karısı hariç pek sevdiğim kimse olmadı. @OzaN @yatutarsa

2.sezon 10 bölümmüş. Normal zamanda yetişirdim ama bu şu zamanlarda yetişemem gibi. O yuzden dizinin 2.sezonunu yaza yada kışın ara sezonda izlemeye bırakıyorum:( @sürgünüm beni beklemene gerek yok:) (adam satmişlık gibi olmamiştir inş?)
@destere olaydı bu diziyi çok severdi birlikte izlerdik.Tam da benim birlikte dizi izlediğim adamı banlamışlar.:(

Belki ben tek başladiğim için başlarda ısınamadiğimdan sevemedim galiba:( Ama ite kaka götürebileceğim bi dizi:) 3.sezona beni heycanlandırır umarim:X
Sen varsın diye duraklamıştım,şimdi tekrar gaza basıp öndekilere yetişeyim.

Öndekilere yetişsem neolucak kimse adamla dizi sohbeti etmiyor ki sen ve @destere hariç.:(