Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,472
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İlk sezonuyla büyük ilgi gören History Channel dizisi Vikings ikinci sezonuyla geri dönüyor.

İlk bölümü bu gece yayınlanacak olan diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıkta yapabilirsiniz...

Vikings.jpg

@Forumdash @yatutarsa

Son düzenleme:
2x1

Dizinin yapımcıları bence ilk sezonun ardından derslerine çok iyi çalışmış. Dizi level atlamış adeta. Geçen sezon birkaç bölüm haricinde vasatın biraz üstüyken bu sezona gerçekten sağlam bir başlangıç yapmışlar.

Ragnar'ın kızının ardından ağlaması duygulandırdı. :( Fakat karısına kuma getirmeye çalışıp karısının gitmesine neden olması... :(:(

Floki'ye kalkan eller kırılsın ey Rollo :bağır:

Dizinin savaş kısımları pek ilgimi çekmiyor o nedenle ilk kısımdan çok ikinci kısmı beğendim. :)

9/10

Son düzenleme:
3.6 milyon izleyiciyle başlamış dizi sezona. The Walking Dead ve American Horror Story: Coven'dan sonraki en iyi üçüncüymüş kablolu kanallarda. :)

Dizi çok iyi başladı
Ragnar'ın karısı geri dönecektir bence yada yolları kesişecektir hamile olan kötülük getirir Ragnar'a.

@OzaN'a katılıyorum resmen level atlamış dizi.

2*1 süperdi, çok iyi başladı. Rollo'nun kararı beklediğim gibiydi bir anlık öfkeyle yanlış yolu seçse de doğruyu buldu. :) Yasagetiren rüşvet aldı galiba?? yeni gelen kadın tam hürrem yuvayıkan :/

2x2

Geçen haftaki tempoda çok iyi başladı bölüm. Gerçekten diziye bir şeyler olmuş bu sezon. :):)

Yalnız sonları biraz sıkıcı geldi aksiyon sahnelerini pek sevmediğimden. :)

Bu arada bu sezonki en önemli farklılıklardan biri rahibin geri plana atılması. Sevdiğim karakterlerdendi aslında ama geriye atılması daha iyi oldu. :)

4 yıl atlama beklemiyordum Ragnar karısını unutmuş bile. :(

Bu arada eski Earl'ün karısı tehlikeli kadın, yine birilerini kışkırtıyor Ragnar'a karşı. :(

8/10

(Geçen haftaki bölümü 9'a çıkardım.)

2*2 de çok iyiydi tempo dinmedi çok iyi ilerliyor dizi.

@OzaN geriye atılmadı bence rahip yeteri kadar vardı bu bölüm :)

Rollo yu almadılar aralarına :bağır:

ragnar reyiz unutmuş bile lagherta yı :( bjorn de hiç görünmedi bu bölüm, keşke o da katılsaydı babasına

8.7/10

2*3

Yine heyecanlı bir bölümdü, Horik Borg'u istemedi ama ceremesini Ragnar daha doğrusu Rollo çekiyor adam canını dişine taktı ama ne yapsın eldeki malzeme belli Ragnar giderken iyi olan herkesi götürdü. :(

Bjorn büyümüş baya. Lagherta şaşırttı onun gibi savaşçı bir kadın bu tokatın altında nasıl kaldı hayret tüm sahne boyunca karşılık vermesini bekledim ama olmadı, Ragnar olaydı döverdi :X

Kral ne rahat adam çıktı öyle sudan çıkmıyor adam hep bir rahat tavırlar hayırlısı bakalım haftaya Ragnar'la karşı karşıya gelince ne olacak :d

8/10

2*4

Rahibin kararı şaşırttı. Ragnar ile gitmesini beklerdim ki gitmeyişinin cezasını ödedi. :A
ben öldürüreler diye bekliyordum ama kral geldi kurtardı, tuhaf adam :D

Eski Lagerta geri döndü :Z Yeni kocası öküzün teki hakettiği cevabı verdi sonunda. Onun yeri Ragnar'ın yanı :X

Bjorn ve Ragnar karşılaştı sonunda, yıllardır görüşmediler ama çok samimiler :D

8.3/10

2*5

Rahip bir öyle bir böyle anlayamadım ekmeği yemeyip ağzından çıkarıyor sonra Tanrı'ya niye bunlar oluyor diye soruyor :D

Ragnar gittikçe sülümanlaşıyor odunun teki oldu çıktı Lagherta bırakılır mı be hem de Aslaug gibi bir kezo için :(

Bjorn büyüdü iyice maşallah ilk kellesini de aldı :)))

8/10

2x3

Nihayet izleyebildim.

İlk iki bölüme göre daha düşüktü gibi her ne kadar IMDb'de daha yüksek gözükse de. :)
Bjorn'un bir anda büyümüş olmasını sevemedim. :( Lagherta yine earl bulmuş kendine ama adam çok sinir bozucu çıktı. :(

Rollo zor durumda kaldı. Adını unuttuğum saldıran adam dert olacak gibi Ragnar'a. :)

8/10

2*6

Lagherta :oley: :Z
Lagherta reyiz böyle bir hakaretin altında kalamazdı sonunda haddini bildirdi earl olacak o adama :D Kellesi ne güzel de düştü :A Borg ölmeyecek galiba?

Ne hallere düştün Siggy yazık be.. :(

9/10

2*7

Rollo'nun Siggy'yi cezalandırma şekli tuhaftı biraz :A :A

Ingstand'i Horik'in adamlarından biri falan samıştım Lagherta olmasına şaşırdım :D Lagherta'nın gelmesine çok sevindim bir de hayırlısıyla prensesi yollasak süper olacak :X

Evlilik sahnelerinin birbirine senkron gitmesi güzeldi. :) :)

Aslında son dakikalar haricinde pek olay olmadı ama kan kartalı sahnesi coşturdu bölümü. :)

8/10