FF Tolstoyevski

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061

Forumumuzun yeni üyelerinden, yorumları ile kısa zamanda dikkat çeken ve sevilen arkadaşımızdır.

Ve nickini yazmakta en zorlandığım üyedir.

Film bölümünde karşılaşırım genelde gerçekten mesajlarını severim. Filozof özelliği var diyede enlerimde yazmıştım zaten hala fikrimi değiştirmedim.
Değişik konular açarakta dikkatimi çekti.

Sanata ve kaliteli eserlere değer veren anladığım kadarıyla kültürel seviyesi üst düzey olan ve yorumlarını okumaktan büyük keyif aldığım üyedir.

forumumuzun klasik hastalığı olan ''imdb ile kalite ölçme'' hastalığına sahip üyedir

Alıntılarımı pek takmayan üye
Türk dizileri kötüdür gibi bir algı oluşmuş kafasında

Oldukça ilginç bir nick'e sahip olan, yaptığı yorumlarla da dikkat çeken üye.

Önceleri reelde bir arkadaşıma benzerliğinden ötürü -ki kendisi de benzediğini söylemişti- pek haz etmediğim bir üyeydi. Şimdilerdeyse -özellikle LLL rezaletindeki fikir birliğimizle- oldukça iyi iletişime sahibiz. Ancak hala beni ısrarla sinir ettiği oluyor...

Kendisini çok severim, oldukça samimi ve içten birisi bence.

Ben bu konuyu @Darksall açmış diye hatırlıyordum ya da öyle aklımda kalmış nedense

Çok teşekkür ederim bu arada
Seni ilk keşfeden benim.

Gerçek duygularımı söyledim bir bağ oluştu aramızda bence aynı durum @Doğu ile de geçerli, her gün en azından size bir mesaj yazmayınca eksik hissediyorum forumda.

Seni ilk keşfeden benim.

Gerçek duygularımı söyledim bir bağ oluştu aramızda bence aynı durum @Doğu ile de geçerli, her gün en azından size bir mesaj yazmayınca eksik hissediyorum forumda.
Duygularımız karşılıklı aga

Senin siyaset programı yapman lazım aslında. Moderatör olursun ilk konukların @Tolstoyevski ve ben oluruz
Ortam hararetlenince fonda kardeşlik türküsü çaldıracak potansiyel görüyorum sende

Aman aga hiç bulaşmayayım ben geriliyorum ortamda siyaset olunca, programın sunuculuğunu @destere yapsın o da ortam gerilince cıbıldak bir hatun resmi bulur, eminim ki benim türkümden daha etkili olacaktır.

Aman aga hiç bulaşmayayım ben geriliyorum ortamda siyaset olunca, programın sunuculuğunu @destere yapsın o da ortam gerilince cıbıldak bir hatun resmi bulur, eminim ki benim türkümden daha etkili olacaktır.
Tartışma zemini kayar, enteresan bir şeye evrilir konu
Senin sunman daha iyi olur eskiden Siyaset Meydanı falan vardı Show'unla bi görüş bakalım yeniden başlatsınlar programı

Tartışma zemini kayar, enteresan bir şeye evrilir konu
Senin sunman daha iyi olur eskiden Siyaset Meydanı falan vardı Show'unla bi görüş bakalım yeniden başlatsınlar programı
Zaten zemininiz müsait.

Onun için Ali Kırca dönmeli adam yok oldu bir anda en son öldü mü diye yazıp Google'den aramıştım.

Oysa kendisi de FETÖ mağdurudur şimdi geri dönmesi zamanı bence.

Zaten zemininiz müsait.

Onun için Ali Kırca dönmeli adam yok oldu bir anda en son öldü mü diye yazıp Google'den aramıştım.

Oysa kendisi de FETÖ mağdurudur şimdi geri dönmesi zamanı bence.
Harbiden adam nerelerde ya kayıplara karıştı birden
FETÖ mağduru olduğunu bilmiyordum. En son kaseti çıkmıştı onun bir otel odasında
Ondan mı bahsediyorsun?