Forumda katıldığı yarışmalarda daima başarı ile ayrılan ve son olarak MS 10. Sezon'a Tarkan ile katılıp kendisinin 2., Tarkan'ın ise ilk şampiyonluğu tattırmasını sağlayan başarılı Süper moderatörümüz
İlginç bir mesaj yazmışım Aslında hâlâ geçerli gibiForuma kitap havası katan üyelerinde onu gibi yazılar yazmasam da bir çok yorumunda kendimi bulurum.
En önemli detayı unutmuşsun… Aynı zamanda…Forumda katıldığı yarışmalarda daima başarı ile ayrılan ve son olarak MS 10. Sezon'a Tarkan ile katılıp kendisinin 2., Tarkan'ın ise ilk şampiyonluğu tattırmasını sağlayan başarılı Süper moderatörümüz
Zey TV 🍒 kanal ortağı (oldu mu? )En önemli detayı unutmuşsun… Aynı zamanda…
Konudan bağımsız, çok özledim seni.. Yokluğun her daim kendini belli ediyor.Duygularımız karşılıklı aga
Senin siyaset programı yapman lazım aslında. Moderatör olursun ilk konukların @Tolstoyevski ve ben oluruz Ortam hararetlenince fonda kardeşlik türküsü çaldıracak potansiyel görüyorum sende
%50-50 ise oldu, değilse yine de olumluZey TV 🍒 kanal ortağı (oldu mu? )
Hayatımda gördüğüm en kötü kanal...Zey TV 🍒 kanal ortağı (oldu mu? )
Bu arkadaşı hiç tanıyamadım eski mesajlarından görüyorum sadece öldüğünü bilmek üzücüKonudan bağımsız, çok özledim seni.. Yokluğun her daim kendini belli ediyor.
Enler listesinde haftalık oranlara bak, cevabımız orada @Tolstoyevski @xdragxxHayatımda gördüğüm en kötü kanal...
Çok kral adamdı. Ne goygoylar ne muhabbetler yapardık kendisiyle. Tanısaydın eminim severdin.Bu arkadaşı hiç tanıyamadım eski mesajlarından görüyorum sadece öldüğünü bilmek üzücü
Reytingler, izlenme sayıları, satış rekorları... Bunların hepsi benim düşüncelerimden bağımsız şeyler.Enler listesinde haftalık oranlara bak, cevabımız orada @Tolstoyevski @xdragxx
Kanalımızın adı bile buram buram kalite kokuyorReytingler, izlenme sayıları, satış rekorları... Bunların hepsi benim düşüncelerimden bağımsız şeyler.
Yaşını biliyor musun çok mu genç gittiÇok kral adamdı. Ne goygoylar ne muhabbetler yapardık kendisiyle. Tanısaydın eminim severdin.
Hayatımda gördüğüm en kötü kanal...
Enler listesinde haftalık oranlara bak, cevabımız orada @Tolstoyevski @xdragxx
Böyle bakıyorum bu görsele...Gece gece iş çıkardı başıma mecburen bunu hazırlamak zorunda kaldım beş dakikada acele şekilde ama kanal ortağı olarak laf ettiremezdim... Bundan böyle:
Çok genç gitti evet. 23 diye hatırlıyorum..Yaşını biliyor musun çok mu genç gitti
Mesajını iletiyorum…Forumun gördüğü en adam gibi adamlardan birisi.. Özlendin..