Kendisini çok severim, oldukça samimi ve içten birisi bence.
Seni ilk keşfeden benim.Ben bu konuyu @Darksall açmış diye hatırlıyordum ya da öyle aklımda kalmış nedense
Çok teşekkür ederim bu arada
Duygularımız karşılıklı agaSeni ilk keşfeden benim.
Gerçek duygularımı söyledim bir bağ oluştu aramızda bence aynı durum @Doğu ile de geçerli, her gün en azından size bir mesaj yazmayınca eksik hissediyorum forumda.
Aman aga hiç bulaşmayayım ben geriliyorum ortamda siyaset olunca, programın sunuculuğunu @destere yapsın o da ortam gerilince cıbıldak bir hatun resmi bulur, eminim ki benim türkümden daha etkili olacaktır.Duygularımız karşılıklı aga
Senin siyaset programı yapman lazım aslında. Moderatör olursun ilk konukların @Tolstoyevski ve ben oluruz Ortam hararetlenince fonda kardeşlik türküsü çaldıracak potansiyel görüyorum sende
Tartışma zemini kayar, enteresan bir şeye evrilir konu Senin sunman daha iyi olur eskiden Siyaset Meydanı falan vardı Show'unla bi görüş bakalım yeniden başlatsınlar programıAman aga hiç bulaşmayayım ben geriliyorum ortamda siyaset olunca, programın sunuculuğunu @destere yapsın o da ortam gerilince cıbıldak bir hatun resmi bulur, eminim ki benim türkümden daha etkili olacaktır.
Zaten zemininiz müsait.Tartışma zemini kayar, enteresan bir şeye evrilir konu Senin sunman daha iyi olur eskiden Siyaset Meydanı falan vardı Show'unla bi görüş bakalım yeniden başlatsınlar programı
Harbiden adam nerelerde ya kayıplara karıştı birden FETÖ mağduru olduğunu bilmiyordum. En son kaseti çıkmıştı onun bir otel odasında Ondan mı bahsediyorsun?Zaten zemininiz müsait.
Onun için Ali Kırca dönmeli adam yok oldu bir anda en son öldü mü diye yazıp Google'den aramıştım.
Oysa kendisi de FETÖ mağdurudur şimdi geri dönmesi zamanı bence.