FF Tolstoyevski

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061

Forumumuzun yeni üyelerinden, yorumları ile kısa zamanda dikkat çeken ve sevilen arkadaşımızdır.

Ve nickini yazmakta en zorlandığım üyedir. :D

Film bölümünde karşılaşırım genelde gerçekten mesajlarını severim. Filozof özelliği var diyede enlerimde yazmıştım zaten hala fikrimi değiştirmedim.:X Değişik konular açarakta dikkatimi çekti.:X

Sanata ve kaliteli eserlere değer veren anladığım kadarıyla kültürel seviyesi üst düzey olan ve yorumlarını okumaktan büyük keyif aldığım üyedir.:)

forumumuzun klasik hastalığı olan ''imdb ile kalite ölçme'' hastalığına sahip üyedir :X

Alıntılarımı pek takmayan üye :D Türk dizileri kötüdür gibi bir algı oluşmuş kafasında

Oldukça ilginç bir nick'e sahip olan, yaptığı yorumlarla da dikkat çeken üye. :)

Önceleri reelde bir arkadaşıma benzerliğinden ötürü -ki kendisi de benzediğini söylemişti- pek haz etmediğim bir üyeydi. Şimdilerdeyse -özellikle LLL rezaletindeki fikir birliğimizle- oldukça iyi iletişime sahibiz. Ancak hala beni ısrarla sinir ettiği oluyor...

Ben bu konuyu @Darksall açmış diye hatırlıyordum ya da öyle aklımda kalmış nedense :A

Çok teşekkür ederim bu arada :bhr:
Seni ilk keşfeden benim. :A

Gerçek duygularımı söyledim bir bağ oluştu aramızda bence aynı durum @Doğu ile de geçerli, her gün en azından size bir mesaj yazmayınca eksik hissediyorum forumda. :)

Seni ilk keşfeden benim. :A

Gerçek duygularımı söyledim bir bağ oluştu aramızda bence aynı durum @Doğu ile de geçerli, her gün en azından size bir mesaj yazmayınca eksik hissediyorum forumda. :)
Duygularımız karşılıklı aga :)

Senin siyaset programı yapman lazım aslında. Moderatör olursun ilk konukların @Tolstoyevski ve ben oluruz :A Ortam hararetlenince fonda kardeşlik türküsü çaldıracak potansiyel görüyorum sende :A

Duygularımız karşılıklı aga :)

Senin siyaset programı yapman lazım aslında. Moderatör olursun ilk konukların @Tolstoyevski ve ben oluruz :A Ortam hararetlenince fonda kardeşlik türküsü çaldıracak potansiyel görüyorum sende :A
Aman aga hiç bulaşmayayım ben geriliyorum ortamda siyaset olunca, programın sunuculuğunu @destere yapsın o da ortam gerilince cıbıldak bir hatun resmi bulur, eminim ki benim türkümden daha etkili olacaktır. :A

Aman aga hiç bulaşmayayım ben geriliyorum ortamda siyaset olunca, programın sunuculuğunu @destere yapsın o da ortam gerilince cıbıldak bir hatun resmi bulur, eminim ki benim türkümden daha etkili olacaktır. :A
Tartışma zemini kayar, enteresan bir şeye evrilir konu :A Senin sunman daha iyi olur eskiden Siyaset Meydanı falan vardı Show'unla bi görüş bakalım yeniden başlatsınlar programı :A

Tartışma zemini kayar, enteresan bir şeye evrilir konu :A Senin sunman daha iyi olur eskiden Siyaset Meydanı falan vardı Show'unla bi görüş bakalım yeniden başlatsınlar programı :A
Zaten zemininiz müsait. :A

Onun için Ali Kırca dönmeli adam yok oldu bir anda en son öldü mü diye yazıp Google'den aramıştım. :F

Oysa kendisi de FETÖ mağdurudur şimdi geri dönmesi zamanı bence. :A

Zaten zemininiz müsait. :A

Onun için Ali Kırca dönmeli adam yok oldu bir anda en son öldü mü diye yazıp Google'den aramıştım. :F

Oysa kendisi de FETÖ mağdurudur şimdi geri dönmesi zamanı bence. :A
Harbiden adam nerelerde ya kayıplara karıştı birden :A FETÖ mağduru olduğunu bilmiyordum. En son kaseti çıkmıştı onun bir otel odasında :A :A Ondan mı bahsediyorsun? :A