15.bölümü izledim bende bu sabah 🙂🙂🙂5x15. Bölüm
bölümün başları boş sahnelerden ibaretti, sona doğru ise harikaydı
carl ve enidbir ara dedim konu bir yere varmayacak heralde özelliklesaklambaş oynadılar ormanda, sonra zombik görünce ağaç kovuğuna girip bakıştılar zaten o sahnede hazır bir ağaç kovuğu dururken değerlendirmeleri gerekiyordu romantik ortam içinsasha mal mal hareketler yaparken dedim bu bölümü böyle atlatacaklar ama rick in jessie e olan aşkı ve haksızlığa tahammülsüzlüğü birazda carol un gaz vermesiyle rick bölümün heyecan katsayısını ve kalitesini arttırdı, orda michone un rick in kafasına vurması iyi olmadı michone u pek eleştirmek istemesemde o hareketi yapmayacaktı daryl cephesinde bişey yok @Çiğdem- sevinsin diye gösterdiler bir iki dakika vatandaşı, yoksa onun içinde bulunduğu pek önemli bişey olmadı sadece ağaca bağlı bir sarışın zombiyi öldürdüler o kadar
@OzaN @Harunnn60 @sokak sanati @Yiğitt @yatutarsa
rick bir bölümde bukadar rezil olabilirdi ancak hahahsen okadar güçlü kişilerin hakkından gel sonra o şarısın kadının şarhoş kocasından ölümüne dayak ye ayy bukadarmı bir karizma çizilir yaa kadın rick e dur yapma demesi gerekirken kocasına dur demek zorunda kalıyor
ve son sahnede rick 2.defa rezil oluyor okadar saçma sapan konusuyorki etrafındakıler bu deli ne söylüyor diye bakıyor zenci kadın dayanamadı kafasına patlattı bir tane
ve son sahnede rick 2.defa rezil oluyor okadar saçma sapan konusuyorki etrafındakıler bu deli ne söylüyor diye bakıyor zenci kadın dayanamadı kafasına patlattı bir tane
@destere
@destere darly konusunda birşeyler var olmazmı orada birisi yaşıyor zombilerin parçalarını almış o sarı kadınıda bağlayıp yem yapmıs piskopat birisi var orada diziye yeni bir düşman karakter katılıyor galiba ayy darl e birşey yapmasın sakın