Diziyi daha önce izlemiştim zaten ama devamını getiremedim. Hem sen olaya hiç kendini vermiyorsun, yazdığım mesaja odaklan.Bende diziye başladın zannetmiştim.![]()
Diziyi daha önce izlemiştim zaten ama devamını getiremedim. Hem sen olaya hiç kendini vermiyorsun, yazdığım mesaja odaklan.Bende diziye başladın zannetmiştim.![]()
İzledim İzledim güzel.Diziyi daha önce izlemiştim zaten ama devamını getiremedim. Hem sen olaya hiç kendini vermiyorsun, yazdığım mesaja odaklan.![]()
Sen onların gözünde Arun'sun, Harun değil.İzledim İzledim güzel.Trakyalılar da benim ismimi yanlış söyleyüyorlar H harfinden dolayı.
![]()
Aynen bende alıştım artık.Sen onların gözünde Arun'sun, Harun değil.![]()
Trakyalılar candır zaten, çok renkli insanlar. Her yörenin insanı renk katıyor.Aynen bende alıştım artık.Bir komşumuz varda hep o şekilde söylüyor.
![]()
1-2-3 ve 4. sezonu baştan alıp izledim. Cidden baya olayı unutmuşum ve yanlış hatırlıyormuşum. İyi ki izlemişim.Aynen bende alıştım artık.Bir komşumuz varda hep o şekilde söylüyor.
![]()
5.sezon kötüydü diğer sezonlara göre.1-2-3 ve 4. sezonu baştan alıp izledim. Cidden baya olayı unutmuşum ve yanlış hatırlıyormuşum. İyi ki izlemişim.
5. sezonun ilk bölümünü izledim, 2'yi de izledim aslında ama baya hatırlıyorum olayları. O nedenle 5'te bıraktım diziyi. Yeni sezonu bekliyoruz merakla artık. @DarkLeqenD![]()
Haruncum son soruyu bana sordun farz ediyorum5.sezon kötüydü diğer sezonlara göre.Ciddi ciddi baştan başladın izlemeye helal olsun. Bende 1-2-3 sezonları tekrardan izleyeceğim ama biraz unutayım diyorum. Efsane sezonlar çünkü.
Fear'a ne zaman başlayacaksın.![]()
kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle hesabı.Haruncum son soruyu bana sordun farz ediyorumve cevabım 6. sezon bittikten hemen sonra
![]()
En sevmediğimiz sezon 5 olmuştu, aslında izlerdim yine de ama hatırlıyorum olayı hep.5.sezon kötüydü diğer sezonlara göre.Ciddi ciddi baştan başladın izlemeye helal olsun. Bende 1-2-3 sezonları tekrardan izleyeceğim ama biraz unutayım diyorum. Efsane sezonlar çünkü.
Fear'a ne zaman başlayacaksın.![]()
o kadar kötü dizi yanikızım sana söylüyorum gelinim sen dinle hesabı.
Yorumlarını bekliyorum konuya. Tek kaldım zaten.![]()