Diziyi daha önce izlemiştim zaten ama devamını getiremedim. Hem sen olaya hiç kendini vermiyorsun, yazdığım mesaja odaklan.Bende diziye başladın zannetmiştim.
Diziyi daha önce izlemiştim zaten ama devamını getiremedim. Hem sen olaya hiç kendini vermiyorsun, yazdığım mesaja odaklan.Bende diziye başladın zannetmiştim.
İzledim İzledim güzel. Trakyalılar da benim ismimi yanlış söylüyorlar H harfinden dolayı.Diziyi daha önce izlemiştim zaten ama devamını getiremedim. Hem sen olaya hiç kendini vermiyorsun, yazdığım mesaja odaklan.
Sen onların gözünde Arun'sun, Harun değil.İzledim İzledim güzel. Trakyalılar da benim ismimi yanlış söyleyüyorlar H harfinden dolayı.
Aynen bende alıştım artık. Bir komşumuz varda hep o şekilde söylüyor.Sen onların gözünde Arun'sun, Harun değil.
Trakyalılar candır zaten, çok renkli insanlar. Her yörenin insanı renk katıyor.Aynen bende alıştım artık. Bir komşumuz varda hep o şekilde söylüyor.
1-2-3 ve 4. sezonu baştan alıp izledim. Cidden baya olayı unutmuşum ve yanlış hatırlıyormuşum. İyi ki izlemişim.Aynen bende alıştım artık. Bir komşumuz varda hep o şekilde söylüyor.
5.sezon kötüydü diğer sezonlara göre. Ciddi ciddi baştan başladın izlemeye helal olsun. Bende 1-2-3 sezonları tekrardan izleyeceğim ama biraz unutayım diyorum. Efsane sezonlar çünkü.1-2-3 ve 4. sezonu baştan alıp izledim. Cidden baya olayı unutmuşum ve yanlış hatırlıyormuşum. İyi ki izlemişim.
5. sezonun ilk bölümünü izledim, 2'yi de izledim aslında ama baya hatırlıyorum olayları. O nedenle 5'te bıraktım diziyi. Yeni sezonu bekliyoruz merakla artık. @DarkLeqenD
Haruncum son soruyu bana sordun farz ediyorum ve cevabım 6. sezon bittikten hemen sonra5.sezon kötüydü diğer sezonlara göre. Ciddi ciddi baştan başladın izlemeye helal olsun. Bende 1-2-3 sezonları tekrardan izleyeceğim ama biraz unutayım diyorum. Efsane sezonlar çünkü.
Fear'a ne zaman başlayacaksın.
kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle hesabı.Haruncum son soruyu bana sordun farz ediyorum ve cevabım 6. sezon bittikten hemen sonra
En sevmediğimiz sezon 5 olmuştu, aslında izlerdim yine de ama hatırlıyorum olayı hep. Onun için orada durdum, ama güzel oldu. Baya iyi geldi.5.sezon kötüydü diğer sezonlara göre. Ciddi ciddi baştan başladın izlemeye helal olsun. Bende 1-2-3 sezonları tekrardan izleyeceğim ama biraz unutayım diyorum. Efsane sezonlar çünkü.
Fear'a ne zaman başlayacaksın.
o kadar kötü dizi yanikızım sana söylüyorum gelinim sen dinle hesabı.
Yorumlarını bekliyorum konuya. Tek kaldım zaten.