onun yüzünden zenci ergen noah da zombilere yem oldu
gerçi zenci ergenin ölmüş olması fena olmadı ama bir grupta nick ve aiden gibi karaktersizler varsa yarın öbürgün maggie ninde başına bela olur onların tez vakitte temizlenmesi şart
eugene korkaklığı üstünden attı tarayı kurtardı hatta glenn ide kurtarmış oldu , helal olsun eugene e kaybedecek totosundan başka bişeyi olmayınca insana kuvvet ve cesaret geliyor
rahip budalası kafayımı yedi şeytan cin derken gidim deanne denen kadına rick ve grubunu ispiyonladı kadın ciddiye alırsa rahibi işler karışacak gibi normalde kadın rahibi ciddiye almazda aiden oğullarıydı onu kaybettiklerini anlayınca rick ve grubundan şüphelenmeye başlayacak kadın ?
abrahamda francine denen kadını kurtararak şovunu yaptı önümüzdeki bölümler francine le abrahamı kucak kucağa görebiliriz
carol sam adlı çocuktan pete in karısını döven zalim biri olduğunu öğrenmiş oldu tabi bu işin hikayesi pete den bir şekilde kurtulup rick le jessie yi aynı yatağa atmaya niyetlenen senaristler uyduruk bir senaryoyla pete kötü adam yaptılar amaç rick kadını götürsün bir şekilde
kadında çok hoş ya insan kıyamaz ne rick alsın ne de pete
öylesini kendim saklamayı düşünüyordum maggie den sonraki favorim oldu jessie
@OzaN @yatutarsa @sokak sanati @cevaa @Harunnn60 @Yiğitt