- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Herkes gençken yaptiği şeyden utanır dicem de sen daha genç değilsinİçerde dışında dizisini izlemedim ben iftira atmayınProtector'u bile izlemedim oscarları bekliyor
![]()
Herkes gençken yaptiği şeyden utanır dicem de sen daha genç değilsinİçerde dışında dizisini izlemedim ben iftira atmayınProtector'u bile izlemedim oscarları bekliyor
![]()
Sen hala son bölümü izlemedin mi 😱 Allah'a havale ediyorum seniO diziyi @Forumdash dışında bitiren çıkmadıkı siz bakmadınız bile olan 6 bölüme maruz kalan bana ve pehleye pehleye bitiren @Harunnn60 a oldu yaşam enerjimizi çaldılar resmen ?A![]()
6 Da kaldım birde 4.sezon onayımı almış kim izleyecekseSen hala son bölümü izlemedin mi 😱 Allah'a havale ediyorum seni![]()
Hatırlamıyor da olabilirim bu durumdaHerkes gençken yaptiği şeyden utanır dicem de sen daha genç değilsinÇocuksun. O zamanlar bebeklikte yaptiğin şeylerden utanıyorsun
![]()
Çocuk olmayı 2 bin küsur yaşında olmayı tercih ederim sen kendine bak pis bunakBak böyle itiraf et@Çiğdem
Ben de yaşliliğimi seviyorum sanane bebe diyormuyumÇocuk olmayı 2 bin küsur yaşında olmayı tercih ederim sen kendine bak pis bunak![]()
Adam ben diyim 200 sen de 300 yaşındaOnun duyduğu sözlerin yarısı kitaplarda yer almıyor hatırladığına şükret ve kaydet ?A
@xemrexxx @Harunnn60
Ben de birgün ata(larımız) olacam ve bu söz yayılacak ?A
Haha not aldım işime yarar belki ileride.
Ne yani saygı duymuyrmuydun bana 😱Haha not aldım işime yarar belki ileride.Forumdash o kadar yaşlıysan senle konuşurken biraz saygılı olayım bari çok salmayayım
![]()
Tabi standart bir saygı düzeyim var da daha saygılı olayım demek istemiştim.Ne yani saygı duymuyrmuydun bana 😱
Standart saygıTabi standart bir saygı düzeyim var da daha saygılı olayım demek istemiştim.![]()
Haha not aldım işime yarar belki ileride.Forumdash o kadar yaşlıysan senle konuşurken biraz saygılı olayım bari çok salmayayım
![]()
Çocuk olmayı 2 bin küsur yaşında olmayı tercih ederim sen kendine bak pis bunak![]()
Yalnız @dreamy saygılı çocuk yanı hanım evladımı diyorlar aslında süt çocuğu diyorlarda ben yumuşatıyorum .F @MasacRE Gibi kütük olmaktan iyidirNe yani saygı duymuyrmuydun bana 😱
Bir şey diyeceğim o yaşta random mu atar insan, diğer konuda gördüm de yakıştıramadım...Standart saygıAhh siz yeni nesil yokmusunuz keratalar nerden buluyorsunuz
![]()
klavyede gözüm görmeyınce random atıyorum bak sfdgshfjsakasdBir şey diyeceğim o yaşta random mu atar insan, diğer konuda gördüm de yakıştıramadım...
@dreamy Saygılı çocuk zaten @MasacRE in kütük akrdeşi @Maskeli Fedai oda ayrı kütük fotoları mevcutBence de saygılı saygısızlıgını görmedimSaygıda kademe yukseltmek istediğine göre pek bi saygılı
![]()
Bir de o yaşta her lafıma nasıl zekice yanıtlar veriyorsun ve beni susturuyorsun hayret ediyorum. Keşke yaşlanınca biz de bu kadar zeki olsakklavyede gözüm görmeyınce random atıyorum bak sfdgshfjsakasd![]()