Tören haftaya zaten, haftasonlarında bir şey kalmıyor geriye 25 şubattan sonra uygundur
Tören haftaya zaten, haftasonlarında bir şey kalmıyor geriye 25 şubattan sonra uygundur
Öcülerlemi konusuyorsun @dreamy @Forumdash
Cevabın burada Çiğdem, 2. kez yapıştırdı dreamy sana cevabınıBana dedin galiba benim mesaj bir değişik olmuş zaten, alıntı olmamasını normal karşılıyorum.
Yani FMA Brotherhood veya D.Gray-man gibi haftalık 20-25 dk'lık animeleri böyle dizilere tercih ederim açıkçası. Artık Netflix beni tatmin etmemeye başladı. Harun'la çareyi anime izlemekte bulduk. Ve şuan izlediğim animenin kalitesine bakınca bu diziler bana çok boş gelmeye başladı.
@dreamy de kütüklüğe evrilmeye basladı sankı adam olacak çocuk dedikten sonra @ForumdashCevabın burada Çiğdem, 2. kez yapıştırdı dreamy sana cevabını
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler böyle başlarızTören haftaya zaten, haftasonlarında bir şey kalmıyor geriye 25 şubattan sonra uygundur
Oscarlardan sonra izleyeceğiz de @Forumdash a, beni destekle biraz da kütüklük yapmayayım sana
@dreamy de kütüklüğe evrilmeye basladı sankı adam olacak çocuk dedikten sonra @Forumdash
MasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor. ‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?Cevabın burada Çiğdem, 2. kez yapıştırdı dreamy sana cevabını
Parlak işiklar ve fazla gürültü oluyor animeler İlgimi çekmıyor pek. Death Note'da zirve yaptım kaldım orada.Yani FMA Brotherhood veya D.Gray-man gibi haftalık 20-25 dk'lık animeleri böyle dizilere tercih ederim açıkçası. Artık Netflix beni tatmin etmemeye başladı. Harun'la çareyi anime izlemekte bulduk. Ve şuan izlediğim animenin kalitesine bakınca bu diziler bana çok boş gelmeye başladı.
Taam taam izleriz merak etmeHazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler böyle başlarız
Beni destekleyici mesajlar yazıyorsun işte Otomatikman sen de benimle birlikte kütüğe dönüşmüş oluyorsun bu durumda tabi @ÇiğdemMasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor. ‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
Doğruluğa ve dürüstlüğe dair yemin şeklimiz yok ki ettirelim İyi cumaya atıyorum günüTaam taam izleriz merak etme
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler böyle başlarız
MasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor. ‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
Ben kaçacam şu @xemrexxx az önce hortlak gibi bir göründü konular çok karıştı bakayım alıntı etmedim mesajı varmı oraları bir bakıp kaçayımOscarlardan sonra izleyeceğiz de @Forumdash a, beni destekle biraz da kütüklük yapmayayım sana
Cuma kurtarmıyor yalnız, gelecek pazartesiye atman lazımDoğruluğa ve dürüstlüğe dair yemin şeklimiz yok ki ettirelim İyi cumaya atıyorum günü
İyi geceler bacım @destere hortlarsa sana haber ederimBen kaçacam şu @xemrexxx az önce hortlak gibi bir göründü konular çok karıştı bakayım alıntı etmedim mesajı varmı oraları bir bakıp kaçayım ?A
Siz geriden de gelseniz olur Maksat aynı hafta içinde bitirmek. Fazla açmam arayı zatenCuma kurtarmıyor yalnız, gelecek pazartesiye atman lazım
Walking konusunda seni etiket ettim sanıyordum orda cicili bicili rüyalar etmiştim yine sana özel olarakda ettim tekrardan cicili bicili rüyalar abiciğimİyi geceler bacım @destere hortlarsa sana haber ederim
Parlak ışıklar? Death Note'u saymıyorum, o bir klasik gibi birşey. Dünyanım en iyi animesi seçilmişini izliyorum ben şimdi, ateist ve simyayı konu alıyor. Dün çok heyecanlı olduğu için bir oturuşta 7 bölümü hüplettim.Parlak işiklar ve fazla gürültü oluyor animeler İlgimi çekmıyor pek. Death Note'da zirve yaptım kaldım orada.
İyi hadi öyle olsunSiz geriden de gelseniz olur Maksat aynı hafta içinde bitirmek. Fazla açmam arayı zaten
Beni destekleyici mesajlar yazıyorsun işte Otomatikman sen de benimle birlikte kütüğe dönüşmüş oluyorsun bu durumda tabi @Çiğdem
Buna dikkat et işte yaşınız aşağı yukarı 9-10 aynı sayılır yanında kütük arkadaşın olması sana şans buna bakıp bunun gibi olmayarak büyü yetiş @ForumdashMasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor. ‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?