The Umbrella Academy'nin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu | Netflix

Gelmişsin :A

Tamam başlayalım. Minumum 4 bölüm dediğin filmi haftasonları izle @MasacRE
Yani FMA Brotherhood veya D.Gray-man gibi haftalık 20-25 dk'lık animeleri böyle dizilere tercih ederim açıkçası. Artık Netflix beni tatmin etmemeye başladı. Harun'la çareyi anime izlemekte bulduk. :A Ve şuan izlediğim animenin kalitesine bakınca bu diziler bana çok boş gelmeye başladı. :X

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Yani FMA Brotherhood veya D.Gray-man gibi haftalık 20-25 dk'lık animeleri böyle dizilere tercih ederim açıkçası. Artık Netflix beni tatmin etmemeye başladı. Harun'la çareyi anime izlemekte bulduk. :A Ve şuan izlediğim animenin kalitesine bakınca bu diziler bana çok boş gelmeye başladı. :X
Parlak işiklar ve fazla gürültü oluyor animeler:X İlgimi çekmıyor pek. Death Note'da zirve yaptım kaldım orada.

• İlginç
Reactions: kerem
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz :F Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler :A böyle başlarız
MasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor. :A ‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
Oscarlardan sonra izleyeceğiz de @Forumdash a, beni destekle biraz da kütüklük yapmayayım sana :A
Ben kaçacam şu @xemrexxx az önce hortlak gibi bir göründü konular çok karıştı bakayım alıntı etmedim mesajı varmı oraları bir bakıp kaçayım :A :A :A
s-02c34fc8312f770ac30980824d0c59cd6f9f2a27.gif

Parlak işiklar ve fazla gürültü oluyor animeler:X İlgimi çekmıyor pek. Death Note'da zirve yaptım kaldım orada.
Parlak ışıklar? Death Note'u saymıyorum, o bir klasik gibi birşey. :A Dünyanım en iyi animesi seçilmişini izliyorum ben şimdi, ateist ve simyayı konu alıyor. Dün çok heyecanlı olduğu için bir oturuşta 7 bölümü hüplettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Beni destekleyici mesajlar yazıyorsun işte :A Otomatikman sen de benimle birlikte kütüğe dönüşmüş oluyorsun bu durumda tabi :A @Çiğdem
MasacRE- ‘yi savundum bir de, şimdi beni kütük göstermeye çalışııyor. :A ‘yapıltırmış cevabı’ ne demek ?
Buna dikkat et işte yaşınız aşağı yukarı 9-10 aynı sayılır yanında kütük arkadaşın olması sana şans buna bakıp bunun gibi olmayarak büyü yetiş :A :A :A @Forumdash