Beğenmezsen ben sana bulurum cumaya kadar oyalayacak diziBakalım beğenecem mi
Beğenmezsen ben sana bulurum cumaya kadar oyalayacak diziBakalım beğenecem mi
Çer çöp dolu ben de bulurumBeğenmezsen ben sana bulurum cumaya kadar oyalayacak dizi
Benim izlediğim hiçbir dizi çöp değildir bunu aklından çıkarmaÇer çöp dolu ben de bulurum
Hem savaş hem akıl oyunları mevcut. Felsefe Taşını arıyorlar işte.Bu sizin hazırda başladiğiniz değil mi
Afişi dediğim gibi bol savaşlı gibi Tamam bakayım cumaya kadar @MasacRE
Aaa napsın çocuk ayoll bizimle konusanın aklı başında kalmıyorkı @dreamy @ForumdashBiz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktı Ya da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten @Forumdash
Yine de arada böyle kaçamaklar güzel oluyor. Dün gece bana yazı hatırlattı Fazla da abartmamakta fayda var her şeyi yanlış anlıyorum sonraAaa napsın çocuk ayoll bizimle konusanın aklı başında kalmıyorkı @dreamy @Forumdash
Sen söylersin ileriki nesillere aktarılır işte.
Hangimiz doğruyu anlıyoruzkı Bizle konusurkan tek derdin gülüp geçmek olsun yazılanlar dizilerdeki uyarılar gibi gerçek dışıdır @Forumdash @MasacREYine de arada böyle kaçamaklar güzel oluyor. Dün gece bana yazı hatırlattı Fazla da abartmamakta fayda var her şeyi yanlış anlıyorum sonra
Sen söylersin ileriki nesillere aktarılır işte.