Bana uyar ben zaten Oscar filmi falan izlemiyorum. Bekleyebilirim sizi.Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler böyle başlarız
Bana uyar ben zaten Oscar filmi falan izlemiyorum. Bekleyebilirim sizi.Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler böyle başlarız
Hazır olacağina kesin ve kati bi şekilde anlaşıyormuyuz Şahitlerim hazır @dreamy @Çiğdem @kerem kerem varsa @Harunnn60 da izler böyle başlarız
Zevkinize güvendiğim için sıkıntı olmaz, izleriz bizde. Önce bi animemiz bitsin ama.Taam taam izleriz merak etme
Parlak işik derken hani bunlar savaşiyor ediyor ya o işiklar rahatsız ediyor beni Death note gibi zeka ürünü olan bi anime varsa önerilerin kabulum Hatta etkinlik yapalımParlak ışıklar? Death Note'u saymıyorum, o bir klasik gibi birşey. Dünyanım en iyi animesi seçilmişini izliyorum ben şimdi, ateist ve simyayı konu alıyor. Dün çok heyecanlı olduğu için bir oturuşta 7 bölümü hüplettim.
Sanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki @ForumdashBuna dikkat et işte yaşınız aşağı yukarı 9-10 aynı sayılır yanında kütük arkadaşın olması sana şans buna bakıp bunun gibi olmayarak büyü yetiş ?A @Forumdash
Herkes bişey bitirme derdinde Elimde dizi yok akşamları türk dizisi izlemek zorunda kalıyorumZevkinize güvendiğim için sıkıntı olmaz, izleriz bizde. Önce bi animemiz bitsin ama.
Acele etmeyin yavaş yavaş izleyin animenizi @ForumdashZevkinize güvendiğim için sıkıntı olmaz, izleriz bizde. Önce bi animemiz bitsin ama.
Ama neden üzülüyorsun ki Ablan @Çiğdem mesela hala 18 dimiSanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki @Forumdash
Hhaha bu hiç anlamamış ayoll 2010 doğumlusunuz diyoruzya @MasacRE kabul etti 9-10 YAŞINDA OLUYORSUNUZ @ForumdashSanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki @Forumdash
İşte bize özgü bi yemin şartAcele etmeyin yavaş yavaş izleyin animenizi @Forumdash
Sanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki @Forumdash
Biz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktı Ya da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten @ForumdashHhaha bu hiç anlamamış ayoll 2010 doğumlusunuz diyoruzya @MasacRE kabul etti 9-10 YAŞINDA OLUYORSUNUZ ?A @Forumdash
Fullmetal Alchemist Brotherhood. 4 bölüm izle sonrasına sen karar ver.Parlak işik derken hani bunlar savaşiyor ediyor ya o işiklar rahatsız ediyor beni Death note gibi zeka ürünü olan bi anime varsa önerilerin kabulum Hatta etkinlik yapalım
Akşam 9da başlıyor tvde altbant reklamları " haydi cocuklar uykuya " diye @dreamyBiz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktı Ya da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten @Forumdash
Ee ne yapacağız peki şimdi. Ekip arkadaşlarımızı beklemeden başlamak da olmaz tabi ayıp olur onlaraİşte bize özgü bi yemin şart
Biz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktı Ya da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten @Forumdash
Dedem bile benle dalga geçiyor... Hem ben o 2010 muhabbetlerinde yoktum ben geşmeden önceydi.Akşam 9da başlıyor tvde altbant reklamları " haydi cocuklar uykuya " diye @dreamy
Bu sizin hazırda başladiğiniz değil miFullmetal Alchemist Brotherhood. 4 bölüm izle sonrasına sen karar ver.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
“İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez, Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın, Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.” Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için simyaya başvu...www.turkanime.tv
Sen de oyalayıp durmaEe ne yapacağız peki şimdi. Ekip arkadaşlarımızı beklemeden başlamak da olmaz tabi ayıp olur onlara
Benle çok uğraştılar, biraz da senle uğraşalımDedem bile benle dalga geçiyor... Hem ben o 2010 muhabbetlerinde yoktum ben geşmeden önceydi.
Tamam işte dizisizlikten ölmezsin artık ne güzelBu sizin hazırda başladiğiniz değil mi
Afişi dediğim gibi bol savaşlı gibi Tamam bakayım cumaya kadar @MasacRE
Bakalım beğenecem miTamam işte dizisizlikten ölmezsin artık ne güzel