The Umbrella Academy'nin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu | Netflix

Parlak ışıklar? Death Note'u saymıyorum, o bir klasik gibi birşey. :A Dünyanım en iyi animesi seçilmişini izliyorum ben şimdi, ateist ve simyayı konu alıyor. Dün çok heyecanlı olduğu için bir oturuşta 7 bölümü hüplettim. :A
Parlak işik derken hani bunlar savaşiyor ediyor ya o işiklar rahatsız ediyor beni:X Death note gibi zeka ürünü olan bi anime varsa önerilerin kabulum:X Hatta etkinlik yapalım:X

• Beğendim
Reactions: kerem
Sanki çocukmuşum gibi konuşuyorsun büyü yetiş ne? ? @MasacRE ’den kaç yaş küçük olabilirim ki :A @Forumdash
Hhaha bu hiç anlamamış ayoll :F 2010 doğumlusunuz diyoruzya @MasacRE kabul etti :F 9-10 YAŞINDA OLUYORSUNUZ ?A:A @Forumdash
Biz bir de Çiğdem'e anlamıyor diyoruz, dreamy daha beter çıktı :A Ya da uykusu geldi 10 yaşında bir çocuğun bu saatlere kadar oturması çok sakıncalı zaten :A @Forumdash

Parlak işik derken hani bunlar savaşiyor ediyor ya o işiklar rahatsız ediyor beni:X Death note gibi zeka ürünü olan bi anime varsa önerilerin kabulum:X Hatta etkinlik yapalım:X
Fullmetal Alchemist Brotherhood. 4 bölüm izle sonrasına sen karar ver. :A

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Fullmetal Alchemist Brotherhood. 4 bölüm izle sonrasına sen karar ver. :A

Bu sizin hazırda başladiğiniz değil mi:X

Afişi dediğim gibi bol savaşlı gibi:X Tamam bakayım cumaya kadar:A @MasacRE

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and MasacRE
Ee ne yapacağız peki şimdi. Ekip arkadaşlarımızı beklemeden başlamak da olmaz tabi ayıp olur onlara :A
Sen de oyalayıp durma:T:

dizisizlikten
64986

• Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE