Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıskanmak'ım çok iyi gitmiş. Arada düşüşler olur sıkıntı yok. ❤️
Rüya Gibi artamamış. Derhal 4'e yükselmeli.
Mehmed: Fetihler Sultanı çok iyi gitmiş.
Kral Kaybederse finaliyle 5 bile alamamış.
Gözleri Karadeniz bitmeli artık.
Rüya Gibi'nin aldığı yorumlar ve tekrar reytingleri nedeniyle radikal olmasa da artacağını düşünmüştüm reyting kaybettiğini görmek üzücü bir sürpriz oldu. Maçla çakışsa bahanesi var derdik ama ona bağlamak da zor çünkü 22.30'da bitti. Aslında büyük bir kayıp değil ama devamı gelirse dizinin geleceği açısından risk yaratır gelecek hafta yükselmesi veya olmazsa elindeki reytingi koruması şart. Aslında insanlar biraz da komedi beklentisiyle başına oturmuştu ama kriminal olaylar ağır basıyor sonraki bölümlerde bu dengenin daha iyi tutturulması (gerçi şu an 6. bölüm çekiliyormuş) faydalı olabilir.
Kıskanmak'ta Seniha yüksekten düşüp karnına demir saplandı, yanında çalışan çingene kadın sokak ortasında öldürüldü derken Total'in ilgisini çekecek her türlü atraksiyona girip Kardeşlerim'e bağladılar ve haftalardır AB'de daha yüksek alan iş bu sefer Total olmuş (maçın da etkisi vardır) yakında iki grup arasındaki fark açılırsa şaşırmam.
Kral Kaybederse genç izleyiciye hitap etmeyen, sosyal medyada fazla konuşulmayan ama özellikle 40+ yetişkin kitleyi adeta kendine fan eden bir dizi oldu ve final sürecine giren çoğu dizinin aksine yükselerek perde kapattı. Reyting sisteminde eski nitelikli AB'nin yansımasını görebilseydik son bölümlerde açık ara 1. çıkacağından da eminim. İlk bölümlerden sonra bırakmış olsam da ben bile merak edip sonlarına baktım sanırsın Kenan Baran değil Sultan Süleyman ölüyormuşçasına epik bir anlatım dili kullandıkları ve Halit Ergenç yine döktürdüğü için gerçekten etkileyici bir bölümdü.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.