The Umbrella Academy'nin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu | Netflix

Devam haberi gelirse izlerim :A Onun da en az 2 yılı mı ne vardı zaten, netflix izin vermiyordu daha önce yayınlanmasına :A @Harunnn60 @Forumdash
Ben bir şey mi dedim ya diziyi yarıda bırakmışsam zevkime uymuyor demektir. Zevklerimi değiştirebileceğimi sanmıyorum bundan sonra :A
4 Sezonluk bir şölen ayoll devam etmesede mahrum kalmayın tarzı olmamasına rağmen malum kişi bile izlemişti :A Şimdi @Harunnn60 yine kayışları koparmasın diye isim vermedim siz anlarsınız :A :A :A @xemrexxx @Forumdash

Ah ah o eski günler. Daha dün gibi aklımda 2012 yılında 2 yaşımdayken foruma üye oluşum ingaa ingaa diye ağlarken :A
Sen kendin demedin mi zaten. Ben aslında eski uyeyım ama forumda aktif değildim diye:A Demek ki yazı yazmayı öğrenince forumda aktif olmaya başladın:F @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Hhaha asıl Masacre baş şüpheli zaten 2010 dan önce hiçbirşeyi bilmiyor ?A:A

Zaten 2012 kayıtlı ama 2016 dan itibaren forumda aktif oldu niye bebeklik dönemini doldurmayı bekledi :F:F:F
Okuma bilmiyordu işte:F Anaokulunda yazmayı öğrenince ilkokula başlayınca foruma girdi :F 2 ye yada 3 e geçmiştir şimdi ablası :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sen kendin demedin mi zaten. Ben aslında eski uyeyım ama forumda aktif değildim diye:A Demek ki yazı yazmayı öğrenince forumda aktif olmaya başladın:F @Çiğdem
Hhaha asıl Masacre baş şüpheli zaten 2010 dan önce hiçbirşeyi bilmiyor ?A:A

Zaten 2012 kayıtlı ama 2016 dan itibaren forumda aktif oldu niye bebeklik dönemini doldurmayı bekledi :F:F:F
2 yaşında okumayı pc kullanmayı falan öğrendim ama bir de öyle düşünün :A Nasıl süper zekayım değil mi :A

İçerde dışında dizisini izlemedim ben iftira atmayın :A Protector'u bile izlemedim oscarları bekliyor :A
O diziyi @Forumdash dışında bitiren çıkmadıkı siz bakmadınız bile olan 6 bölüme maruz kalan bana ve pehleye pehleye bitiren @Harunnn60 a oldu yaşam enerjimizi çaldılar resmen :A :A :A