@Harunnn60 İle güçlerimizi birleştirmemize vesile oldu @dreamy a olacak olan @ForumdashBu sefer hak ediyor valla @dreamy ?
@Harunnn60 İle güçlerimizi birleştirmemize vesile oldu @dreamy a olacak olan @ForumdashBu sefer hak ediyor valla @dreamy ?
Bir gün tekrar yayınlanacak inş!! @Forumdash@Harunnn60 İle güçlerimizi birleştirmemize vesile oldu @dreamy a olacak olan ?A @Forumdash
Marvel yayınlar yaa beklemede kalın sadeceBir gün tekrar yayınlanacak inş!! @Forumdash
@dreamy Yarın bir gelsin @Harunnn60 ile bir aramıza alalım onu sende zili çalarsınBir gün tekrar yayınlanacak inş!! @Forumdash
Her şer'de bi hayırvarmiş demek@Harunnn60 İle güçlerimizi birleştirmemize vesile oldu @dreamy a olacak olan ?A @Forumdash
Senin işi de hallediyorum Aras'ı sizin bağda bahçede görürsen şaşirma sakın. Bacımı kalpten göndermek istemem. İşe yarıyorsun bazen@dreamy Yarın bir gelsin @Harunnn60 ile bir aramıza alalım onu sende zili çalarsın ?A
Devam edip izleyecek yoksa bizden kurtulamaz ?A
Aaa bak @MasacRE de izleyecekti sonra bitti diye rahatladı @dreamy @MasacRE Deredevile girişiyorsunuz @Harunnn60Her şer'de bi hayırvarmiş demek
Şimdi ağaç dolu ortalık ağacın arkasından birden birede karşıma dikilmesinSenin işi de hallediyorum Aras'ı sizin bağda bahçede görürsen şaşirma sakın. Bacımı kalpten göndermek istemem. İşe yarıyorsun bazen
Hulu almak istiyor diyorlarmış bakalım 2020'ye kadar hakları netflix'te ondan sonra diğer kanallar yayınlayabilirmiş Olmadı filmi yapılsın bari @ÇiğdemMarvel yayınlar yaa beklemede kalın sadece
kKonuş bacım!Aaa bak @MasacRE de izleyecekti sonra bitti diye rahatladı @dreamy @MasacRE Deredevile girişiyorsunuz ?A @Harunnn60
Bilmiyorum, dizi çekicez diye yollucam. Dua et de çatapat sahnelerin olmasın ağaçlıklar arkasındaŞimdi ağaç dolu ortalık ağacın arkasından birden birede karşıma dikilmesin
Ben olsam kendi platformumda yayınlarım Hem disney bizde de var. Dredevil TR'de seviliyor. Bu kitle yok sayılamazHulu almak istiyor diyorlarmış bakalım 2020'ye kadar hakları netflix'te ondan sonra diğer kanallar yayınlayabilirmiş Olmadı filmi yapılsın bari @Çiğdem
Netflixin aptallığı diyecek bir şey yok..Ben olsam kendi platformumda yayınlarım Hem disney bizde de var. Dredevil TR'de seviliyor. Bu kitle yok sayılamaz
Devam haberi gelirse izlerim Onun da en az 2 yılı mı ne vardı zaten, netflix izin vermiyordu daha önce yayınlanmasına @Harunnn60 @ForumdashAaa bak @MasacRE de izleyecekti sonra bitti diye rahatladı @dreamy @MasacRE Deredevile girişiyorsunuz ?A @Harunnn60
Bu sefer hak ediyor valla @dreamy ?
Kaçsan da kurtulamazsın
Ben bir şey mi dedim ya diziyi yarıda bırakmışsam zevkime uymuyor demektir. Zevklerimi değiştirebileceğimi sanmıyorum bundan sonraBen görmeden kaçmış Ama kurtulamaz evet şuraya bırakayım dreamy gelince kafasına iner ?A
Kimler neler yapmam dedi, yapmadiği şeyleri sonradan zevklerine dönüştürdülerBen bir şey mi dedim ya diziyi yarıda bırakmışsam zevkime uymuyor demektir. Zevklerimi değiştirebileceğimi sanmıyorum bundan sonra
Bi'de o iki yıla Oscar etkinliği ve sonrasında gelen yaz tatilini de ekleDevam haberi gelirse izlerim Onun da en az 2 yılı mı ne vardı zaten, netflix izin vermiyordu daha önce yayınlanmasına @Harunnn60 @Forumdash
Şu an uydurdun galiba web’de böyle bir söz bulamadım.Kimler neler yapmam dedi, yapmadiği şeyleri sonradan zevklerine dönüştürdüler
Şu an uydurdun galiba web’de böyle bir söz bulamadım.
Adam ben diyim 200 sen de 300 yaşında Onun duyduğu sözlerin yarısı kitaplarda yer almıyor hatırladığına şükret ve kaydet @xemrexxx @Harunnn60Kimler neler yapmam dedi, yapmadiği şeyleri sonradan zevklerine dönüştürdüler