@Harunnn60 İle güçlerimizi birleştirmemize vesile oldu @dreamy a olacak olanBu sefer hak ediyor valla@dreamy ?
@Harunnn60 İle güçlerimizi birleştirmemize vesile oldu @dreamy a olacak olanBu sefer hak ediyor valla@dreamy ?
Bir gün tekrar yayınlanacak inş!! @Forumdash
Marvel yayınlar yaa beklemede kalın sadeceBir gün tekrar yayınlanacak inş!! @Forumdash
@dreamy Yarın bir gelsin @Harunnn60 ile bir aramıza alalım onu sende zili çalarsınBir gün tekrar yayınlanacak inş!! @Forumdash
Her şer'de bi hayırvarmiş demek
Senin işi de hallediyorum@dreamy Yarın bir gelsin @Harunnn60 ile bir aramıza alalım onu sende zili çalarsın ?A
Devam edip izleyecek yoksa bizden kurtulamaz ?A![]()
Aaa bak @MasacRE de izleyecekti sonra bitti diye rahatladı @dreamy @MasacRE Deredevile girişiyorsunuzHer şer'de bi hayırvarmiş demek![]()
Şimdi ağaç dolu ortalık ağacın arkasından birden birede karşıma dikilmesinSenin işi de hallediyorumAras'ı sizin bağda bahçede görürsen şaşirma sakın. Bacımı kalpten göndermek istemem. İşe yarıyorsun bazen
![]()
Hulu almak istiyor diyorlarmış bakalımMarvel yayınlar yaa beklemede kalın sadece![]()
kKonuş bacım!Aaa bak @MasacRE de izleyecekti sonra bitti diye rahatladı @dreamy @MasacRE Deredevile girişiyorsunuz ?A@Harunnn60
Bilmiyorum, dizi çekicez diye yollucam. Dua et de çatapat sahnelerin olmasın ağaçlıklar arkasındaŞimdi ağaç dolu ortalık ağacın arkasından birden birede karşıma dikilmesin![]()
Ben olsam kendi platformumda yayınlarımHulu almak istiyor diyorlarmış bakalım2020'ye kadar hakları netflix'te ondan sonra diğer kanallar yayınlayabilirmiş
Olmadı filmi yapılsın bari
@Çiğdem
Netflixin aptallığı diyecek bir şey yok..Ben olsam kendi platformumda yayınlarımHem disney bizde de var. Dredevil TR'de seviliyor. Bu kitle yok sayılamaz
![]()
Devam haberi gelirse izlerimAaa bak @MasacRE de izleyecekti sonra bitti diye rahatladı @dreamy @MasacRE Deredevile girişiyorsunuz ?A@Harunnn60
Bu sefer hak ediyor valla@dreamy ?
Kaçsan da kurtulamazsın![]()
Ben bir şey mi dedim ya diziyi yarıda bırakmışsam zevkime uymuyor demektir. Zevklerimi değiştirebileceğimi sanmıyorum bundan sonraBen görmeden kaçmışAma kurtulamaz evet şuraya bırakayım dreamy gelince kafasına iner ?A
![]()
Kimler neler yapmam dedi, yapmadiği şeyleri sonradan zevklerine dönüştürdülerBen bir şey mi dedim ya diziyi yarıda bırakmışsam zevkime uymuyor demektir. Zevklerimi değiştirebileceğimi sanmıyorum bundan sonra![]()
Bi'de o iki yıla Oscar etkinliği ve sonrasında gelen yaz tatilini de ekleDevam haberi gelirse izlerimOnun da en az 2 yılı mı ne vardı zaten, netflix izin vermiyordu daha önce yayınlanmasına
@Harunnn60 @Forumdash
Şu an uydurdun galiba web’de böyle bir söz bulamadım.Kimler neler yapmam dedi, yapmadiği şeyleri sonradan zevklerine dönüştürdüler![]()
Şu an uydurdun galiba web’de böyle bir söz bulamadım.![]()
Adam ben diyim 200 sen de 300 yaşındaKimler neler yapmam dedi, yapmadiği şeyleri sonradan zevklerine dönüştürdüler![]()